Ovulace?

laskpetule
12. zář 2023

Ahoj, od kvetna se tak nejak snazime o miminko. Neni to tak, ze bychom jsme hlidali ovulaci, teplotu a podobne, ale spime spolu kdyz je na to chut. Mam i aplikaci, kde se mi ukazuje nejaky termin ovulace, ale vypada to, ze to uplne nesedi. Je tady nejaka dobra duse, co by mi poradila jak poznam, ze mam ovulaci? Jako laikovy, ktery tomu nerozumi. 😂 Kdy je nejlepsi mit pohlavni styk, aby byla sance co nejvyssi. Je mi 32 a myslim si, ze uz mi bezi cas. Zatim jsem to s gynekolozkou neresila, jdu k ni v prosinci. Ale tak chci vyzkouset i takove ty bezne rady, jeste nez budu resit zdravotni stav.
Predem dekuji za rady. 🤩

lauriak
12. zář 2023

Ked budete sulozit kazdy druhy den tak nemozete minut ovulaciu. 😉

krisstina93
12. zář 2023

No jen tak to asi na jistotu nepoznas, buď měřit bazalni teplotu a nebo dělat každý den ovulacni testy. ale když se budete snažit aspoň ob den, tak se trefit musíte.

gbp
12. zář 2023

@laskpetule tohle ti nikdo krom lekare, ktery to pozna ultrazvukem, bohuzel nerekne. ciste teoreticky zhruba v pulce cyklu. ale zalezi taky jak mas dlouhe, jestli jsou pravidelne apod. muzes zkusit ovulacni testy nebo symptotermalni metodu. na podporu ovulace doporucuju inofolic 👍 nebo neco s inositolem. me pomohl 2x 😊👍

laskpetule
autor
12. zář 2023

@gbp nejhorsi je ze ja je mam pomerne dlouhou ms 1 ale je pravda ze nejhorsi je to prave prvni 3 dny pak to slabne a nakonec mam treba 2 dny spinemi. Mam to treba takhle i 7-8 dni. Takze prave doufam, ze mi to do tech plodnych dnu moc nezasahuje. Protoze dle te aplikace kolikrat i 2 dny uz mam plodne a me to konci.

lencaa11
13. zář 2023

@laskpetule vitamíny pro oba ( Drnek třeba ,zinek ,atd ...jinak netěsní bazální teploty a ovu testy které ukazují jen hormony v těle v době ovulace nejsou zárukou a jinak bych se zeptala lékaře zda ovulace probíhá věk je jen cislo ☘️☘️🙂

laskpetule
autor
13. zář 2023

@lencaa11 dekuji moc zeptam se urcite pokud to neklapne do prosince kdy mam jit na kontrolu.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru