Jak je to s ovulací?

l22l
30. črc 2021

Ahoj holky, možná hloupý dotaz, ale rada bych v tom měla jasno :D

Včera kolem 18hodiny jsem měla silně pozitivní ovulační test. Kontrolní čárka byla silnější než ta druhá. Bohužel nemáme možnost mít dříve styk než dnes večer. (Partner se vrací z buildingu) Dnes ráno byl ovu test také pozitivní. Čárky jsou stejně silné.

A teď tedy k dotazu, někde se píše, že po pozitiv. Ovu testu přichází ovulace až do 48h a například aplikace ukazují že po už NE. Bude to mít dnes večer vůbec nějakou šanci? Mám velkou radost jelikož byl u mě kámen úrazu, že jsem ovulovala vždy 6 dní před MS, takže šance byly malé a když už se zadařilo, tak jsem měla biochemické těhotenství a přišla menstruace. Nyní mám ovulaci 14DC a do MS je tentokrát spoustu času.

Děkuji předem za reakce a hezky pátek všem.

adula000
30. črc 2021

ano, bude stačit, opravdu k ovulaci může dojít až do 48h po pozitivním testu.

sylvka
30. črc 2021

@l22l ahoj,já měla pozitivní test v pátek večer 😆tedy jeden březnový páteční večer 😁 ještě ten večer proběhl sex ,chtěla jsem vydržet,ale nešlo to.😆😆😆a pak ještě v sobotu ráno a jsem na konci 23 TT 😍čekáme holčičku 💗takže do toho bez.

l22l
autor
30. črc 2021

@sylvka to máte super, že jste na to vlítli hned. Já doma nervózně přešlapuju od včerejška, kdy vím, že je tu krásná příležitost vzhledem k mé výjimečně brzké ovulaci a musím čekat. Jinak moc moc gratuluji, to je krásná zpráva. Ať Vám vše dobře dopadne 🥰 užívejte si to.

sylvka
30. črc 2021

@l22l já si právě myslím,že my jsme na to vlitli brzy . Ovu od dvou čárek má být za 24 až 48 hodin 😁no zase moje máma mi říkala,že před ovu se dělaj holky a při ovu kluci 😁tak se trefila.

nevenka
30. črc 2021

@sylvka ja som mala tretie dieta 2 dni pred ovu, je to chlapcek. Neplanovane skoro prisla ovu, som myslela, ze este sa nic nestane 🙂

werumka
30. črc 2021

@l22l otěhotnět můžeš ještě 12-24h po ovulaci. Pak už vajíčko není schopné oplodnění. Ovšem fáze po ovulaci má vždycky stejnou délku. Takže pokud ji máš 6 dní, bude i teď 6 dní. Ale tahle délka k těhotenství nestaci. Je potřeba aspoň těch 10.