Ovulace a sex. Kdy je to nejlepší?
Ahoj! Snazime se o miminko uz delsi dobu a zajimalo by me.. Kdy je nejlepsi mit sex v dobe ovulace?
Meli jsme ho den pred ovulaci a v ten den, co jsem mela pozitivni ovulacni test. Dneska uz se to nepovedlo, mamzel byl unaveny. Takze den po ovu uz nic a rikala jsem si jestli to prave neni ten nejlepsi den..?
Bolelo me hodne bricho, tak jsme na to vlitli, mela jsem i pozitivni test no a dneska uz me nic neboli, tak jsem si rikala ze se vajicko asi uvolnilo a ze by bylo dobry mit sex🤷♀️ Ale neda se nic delat..
Co myslite?
Omlouvam se predem, pokud uz tu jsou takove diskuze.
@tynka2904 Jojo, v úterý byl. 🙂 Pak už ne, bohužel manžel odjel pracovně. Mrzelo mě to, protože to byl první měsíc, kdy mi vyšel pozitivní ovulační test a fakt jsem jí cítila (jestli to bylo tedy ono, ale asi jo). Tak snad vydržely, jsem zvědavá až budu testovat. 😉 Kdy budeš dělat testík ty? Až pokud nepřijde menstruace? 🙃
@snazilka2019 Mas whatsapp? Napis mi kdyztak a pokecame 603335552
@snazilka2019 Jinak co se tyce testu.. Netusim.. Tal za tyden ho zkusim. Nevim🤷♀️ Nechci to uspechat, abych pak nebyla zklamana.. Ale bojim se ze to nevyslo, ikdyz musim rict, ze moje prsa si to nemysli. Ale to vsechno muze souviset jeste s tou ovulaci..
@snazilka2019 Tak jsem dneska mela v kalhotkach trosicku hnedy vytok, uplne malinko. Na toaletaku kdyz jsem curala nebylo vubec nic.. Ale v kalhotkach trosicku.
Nevite co by to mohlo byt? Jsem ctvrty den po ovulaci..
@tynka2904 Tak nějaký ženský psaly, že špinily, když se to uhnizďovalo. Tak třeba to vyšlo... 😉 Já zkusím testovat asi za týden, jestli to vydržím. 🙊
@tynka2904 Jinak jsem si tě přidala na tom WhatsApp. ☺️ Můžeme pokecat...
já jsem vždycky otěhotněla buď s jasně pozitivním ovulačním testem (poprvé) - vyšlo to do dvou hodin od provedení testu. A pak po porodu jsem měla hodně bolestivou ovulaci a tak jsme se zasnažili přímo při těch bolestech. Těhotná jsem po 4. Z toho jedna čertice doma a druhý čertík už za rohem 🙂
nejlíp těsně před ovulacim nebo počas ovulace. Tehdy je největší pravděpodobnost, že otěhotníš. Jeslti chceš, mužeš použít i nějaké španělské mušky, které ti ještě podpoří chut na sex

@snazilka2019 Takze byl sex v utery a pak bude az dnes? Takze nebyl jen ve stredu? To si myslim ze je velka sance! 🙂
Ja mela ovulku v utery. Sex jsme meli nedele, pondeli a utery. Pak uz ne protoze manzel mel nocni. Coz me trochu stve ze jsme to jeste nepojistili ve stredu, ale co nadelam. Snad to vyslo❤️