Ovulace. Byla, nebo co myslíte?
Ani jeden🙁pokud muzu doporucit,zacni brat vitaminy Fertilup...pry mam taky PCOS...doktor tvrdil ze ovulace neprobiha...chtel mi hned nasadit clostylbegit ale ja si o tom precetla hrozny veci a rozhodla sem se zacit jinak...nasla sem na netu tyhle vitaminy,je to neco podobneho jako Fertiprona atd..Ale Fertilup zarucuje dokonalou hormonalni rovnovahu,je urceny primo pro zeny s PCOS..ted v rijnu to byl rok co sem vysadila HA...fertilup beru 4 mesice...a ty zmeny jsou neskutecny...ted posledni 2mesice mam krasne ovulacni testy,dokonaly cervikalni hlen a poprve pocutuju PMS...merim i BT a ta pravidelne ze potvrzuje ze k ovulaci dochazi...posilam odkaz tak na to koukni...je to sice trochu drazsi ale stoji to za to...citim se celkove moc dobre...https://www.fertilup.cz/objednavka-fertilup/fer... palce at vse naskoci a zadari se🙂
Já nejsem tedy žádný odborník. Sama jsem ovu testy dělala jen jeden cyklus. Ale neměl by být ten kontrolní proužek vždycky silnější? Že ty testovací jsou slabé, tomu rozumím - ovulace není. Ale ty kontrolní přeci musí nějakou barvu mít pořád ne?? 🙄
@bublee Ovulace ještě podle testu nebyla, pokračovala bych dál, než přijde MS. Čárky musí být opravdu stejně silné. Od obvyklé délky cyklu odečíst cca 11 - 14 dní a v tu dobu + - by měla být ovulace (podle toho, jakou máš délku luteální fáze).

@bublee žádný neni pozitivní