icon

Ovulace místo menstruace. Stalo se Vám, že se Vám ovulace posunula?

marky125
12. zář 2019

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda se některé z Vás už stalo, že by jste měly posunutou ovulaci cca o 10? při ovulaci mě bolí cca dva dny prsa. Tentokrát v průběhu cyklu nic a najednou v době, kdy měl přijít menses mě pobolívaly prsa. Je tedy možné, že by se mi ovulace z ničeho nic takhle posunula, když jsem předchozí cykly měla praviledné. TT jsem si dělala den po tom, kdy měla menstruace přijít a byl negativní. Teplotu jsme si neměřila a ovulační testy také nedělala. Děkuji za případné odpovědi.

janapetrvalska
•
12. zář 2019

mozne to je o to bude delsi cyklus , pokud to je opravdu ovu. Nejlepsi k dr. at se mrkne jestli prave probiha ovu ci ne , ...

gruyerre
•
12. zář 2019

@marky125 jasně že je to možné, cyklus se může prodloužit, obzvlášť pokud je treba nějaký stres, cestování apod., ale klidně i bez toho... K doktoru, jak je napsáno v příspěvku nade mnou, bych s takovou blbinou teda nešla.

marky125
autor
•
12. zář 2019

Zarazilo mě to, že jsem měla cykly pravidelé a teď tohle. .. Počkám, zda MS dorazí. K doktorovu zatím nepůjdu. Ten mi tvrdil, že nemá ani UZ na to, aby zjistil, zda se k ovulaci schyluje.

hermij
•
12. zář 2019

Nenastala u Tebe nějaká změna? Nepila jsi nějaké bylinky, bylinné tinktury, léky, nebyla jsi nemocná?

aselluska
•
12. zář 2019

Ano, měla jsem to taky tak, cyklus trval 50 dní, MS byla až 36 DC. Stalo se to jen jednou, asi nějaký výkyv.

marky125
autor
•
13. zář 2019

@hermij nn žadná změna, žádné nové bylinky, nemoc, zvýšený stres... Snad jen nějaký výkyv v hormonech. Zda to byla opožděná ovu, tak vím, kdy má MS dorazit. Takže uvidím cca za týden.

vetoke
•
13. zář 2019

Ahoj, mně se toto také stalo. Minulý měsíc. Měla jsem mít menstruaci, ale ta nepřišla přitom bolest prsou apod. tomu odpovídala. Šla jsem k Dr. a ten zjistil, že právě probíhá ovulace. Moje cykly se pohybují cca okolo 36 dne a tento byl 44 dní. Byli jsme na dovolené v cizině a taky jsem začala pít kontryhelový čaj, tak je dost možné, že díky tomu všemu se to posunulo. Teď čekám co bude tento měsíc.