Ovulace místo menstruace. Stalo se Vám, že se Vám ovulace posunula?

marky125
12. zář 2019

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda se některé z Vás už stalo, že by jste měly posunutou ovulaci cca o 10? při ovulaci mě bolí cca dva dny prsa. Tentokrát v průběhu cyklu nic a najednou v době, kdy měl přijít menses mě pobolívaly prsa. Je tedy možné, že by se mi ovulace z ničeho nic takhle posunula, když jsem předchozí cykly měla praviledné. TT jsem si dělala den po tom, kdy měla menstruace přijít a byl negativní. Teplotu jsme si neměřila a ovulační testy také nedělala. Děkuji za případné odpovědi.

janapetrvalska
12. zář 2019

mozne to je o to bude delsi cyklus , pokud to je opravdu ovu. Nejlepsi k dr. at se mrkne jestli prave probiha ovu ci ne , ...

gruyerre
12. zář 2019

@marky125 jasně že je to možné, cyklus se může prodloužit, obzvlášť pokud je treba nějaký stres, cestování apod., ale klidně i bez toho... K doktoru, jak je napsáno v příspěvku nade mnou, bych s takovou blbinou teda nešla.

marky125
autor
12. zář 2019

Zarazilo mě to, že jsem měla cykly pravidelé a teď tohle. .. Počkám, zda MS dorazí. K doktorovu zatím nepůjdu. Ten mi tvrdil, že nemá ani UZ na to, aby zjistil, zda se k ovulaci schyluje.

hermij
12. zář 2019

Nenastala u Tebe nějaká změna? Nepila jsi nějaké bylinky, bylinné tinktury, léky, nebyla jsi nemocná?

aselluska
12. zář 2019

Ano, měla jsem to taky tak, cyklus trval 50 dní, MS byla až 36 DC. Stalo se to jen jednou, asi nějaký výkyv.

marky125
autor
13. zář 2019

@hermij nn žadná změna, žádné nové bylinky, nemoc, zvýšený stres... Snad jen nějaký výkyv v hormonech. Zda to byla opožděná ovu, tak vím, kdy má MS dorazit. Takže uvidím cca za týden.

vetoke
13. zář 2019

Ahoj, mně se toto také stalo. Minulý měsíc. Měla jsem mít menstruaci, ale ta nepřišla přitom bolest prsou apod. tomu odpovídala. Šla jsem k Dr. a ten zjistil, že právě probíhá ovulace. Moje cykly se pohybují cca okolo 36 dne a tento byl 44 dní. Byli jsme na dovolené v cizině a taky jsem začala pít kontryhelový čaj, tak je dost možné, že díky tomu všemu se to posunulo. Teď čekám co bude tento měsíc.