Ovulace po potratu. Zmizely vám bolesti?

7. srp 2021

Ahoj holky, kazdy cyklus jsem vzdy citila ovulaci. Vzdy zaclo pichani, nafouknutí, vetsinou dvoudenni. (Potvrdila jsem si me pocity i testem, BT). A nyni dva mesice po spontánním potratu necitim vubec ovulaci. Hlen mam jeden den tahly, bilkovy pruhledny a druhy den bílo 😔 vubec to nepobiram. Na mereni teploty jsem se vyprdla, nemela jsem na to ani pomysleni po potratu. Ale byla jsem u dr a ta rikala ze se schyluje k ovulaci(minuly cyklus). Ale ja jsem nesvá, kdyz to necitim, nějak jsem si na ty nesnesitelné bolesti, pichani, bolest v krizi zvykla.
Vlastne bych mela byt rada,ale ja diky tomu nemusela plasit kazdy mesic s testama a merenim BT.
Zmizeli vam bolesti ovulacni po potratu?

teress1215
10. srp 2021

Ahoj, koukám ze nikdo neodpověděl. Já jsem po ZT v 9tt a hned na to sem omylem otěhotněla znovu a biochemické ve 4tt kdy vše odešlo s ms. Ovulaci sem vůbec nepoznala a přesně jak píšeš ty, vždy pichani v podbrisku a po biochemickém proste vůbec nic ale asi sem měla anovulační cykly 🤷🏼‍♀️ Nasadila sem gynex a čaj l.mojžíšové a ovulacni bolesti zpět a ještě se zadarilo s mimčem 🙏🏻

autor
10. srp 2021

@teress1215 dekuji moc za odpoved. Gynex mam doma, pouzivala jsem ho asi jeden mesic, a mohla jsem se udrbat, mela jsem hroznou vyrazku. Ted jsem dostala utrogestan (spinim dlouho pred MS). Tak ho zkusim nasadit aspon do ovulace, jestli bude a pote nasadim Utrogestan snad to bude ok. Gratuluji ti k miminku a jsem rada, ze se ti postestilo🍀

teress1215
10. srp 2021

No je to bez bolesti na prd to mas pravdu, tak já sem hlavně ovulaci nečekala 🤷🏼‍♀️ Tak doufám ze ti utrogestan pomůže 🙏🏻 Děkuji, i tobě se postesti věř tomu 🍀😊 jsme teprve na začátku, máme ještě před sebou dlouhou cestu ..

moonroses
5. led 2022

Ahoj, v červenci 21 jsem šla taky na revizi po ZT na konci 11TT. Od té doby mě už před MS nebolí prsa a ovulaci taky už nepoznám (ale dle ovu těstu probíhá). Jediný co, tak první porevizní ovulaci jsem poznala, to bolelo dost, ale od té doby ani ťuk. Jsem z toho špatná.

moonroses
Autor odpověď smazal
Zobraz