Ovulace. Proběhla?

km682
11. říj 2020

Ahoj holky, jsem tu “nová. I když už nějakou dobu sleduji grafy, rady, triky a podobně, až dnes jsem se přihlásila.
Prosím o radu. S manželem se snažíme o miminko už dlouhou dobu, když bych počítala všechny měsíce tak je to už 2,5 roku. Samozřejmě jsme nebyli jak králíci a nějaký ten den vynechali. Po nějaké době jsem zjistila, že nemám ovulaci. Začala jsem brát vitamíny a vypadalo to, že ovulace nastala. Pak jsem dlouhou dobu neměřila BT a snažila se na to nemysle- ale stále nic.
Jsem zoufalá, nebudu lhát, že ne. S doktorkou jsme tomu daly ještě půl roku, ale pořád nic.
Minulý měsíc jsem měla dost nevyrovnané teploty a těhotná nejsem, ale i přesto mě zajímá, zda podle vás proběhla ovulace? A nebo je naše snažení opět zbytečné?
Omlouvám se za to, že píšu jak tatar, ale je ve mě tolik emocí, že vlastně nevím co napsat dřív.
Všem děkuji za odpověď.

tez83
11. říj 2020

@km682 já myslím,že byla!😉

pajiskazemlyna
11. říj 2020

Ovulace podle grafu 100% proběhla a graf vypadá dost nadějne podle me 🙂

km682
autor
11. říj 2020

@pajiskazemlyna Děkuji, bohužel už proběhla menstruace, jen mě to zajímalo, jestli ovulace opravdu proběhla a nebo to prostě jen špatně chápu. Ale moc děkuji.

marketanova
11. říj 2020

Dobrý večer, u nás je to boj. Nevíme si už rady, kdy myslíte, že je dobré zapsat se na kliniku?

kocila
12. říj 2020

@marketanova po roce neúspěšného snažení se většinou pár posílá na kliniku, kde provedou detailnější vyšetření a pak se rozhodnete co dál

km682
autor
12. říj 2020

@marketanova Nám paní doktorka dala na výběr, buď jsem mohla jít už teď do nemocnice pod celkovou narkózu aby mohli udělat potřebné vyšetření a nebo se uklidnit a dát tomu ještě půl roku šanci. Já jsem se rozhodla pro to dát tomu šanci. A jinak říkala že po 13 měsících už většinou začínají s vyšetřením a případným řešením problémů. 🙂