Ovulace z grafu. Opravdu proběhla?
Ne. Taky mi to aplikace blbě vyznačovala, ale já k tomu dělala ovu testy, takže sem věděla, kdy ovu proběhla. Teploty před ovu jsem měla jak Ty 36,0-36,3, po ovu stoupla na 36,6-36,8. V těhotenství se teplota držela na těch 36,8 😉
Taky nejsem odborník, ale pokud máš pravidelný cyklus 28 dní, tak to vypadá na anovulační cyklus.....není tam vzestup teploty po ovulaci
@mavik5 takhle těžko říct, uvidíš jak bude teplota vypadal dál. Bazalni teplota je super, ale ovulaci poznáš až s odstupem 🙂 držím palce.
@lilian2111 děkuji, mě zarazilo těch 36,4 protože vždy v den ovu jsem měla 36,6-36,7 nikdy min a pak mi to hoplo na 37,1-37,3 a tento cyklus jsou ty teploty úplně jiné než v předchozích měsících 🙈😄
@mavik5 To se klidně může stát, neboj. Záleží pak na výsledný křivce jak vypadá 🙂 zatím tam pokles je, co by mohl být ovulace, ale chce to fakt počkat to ty teploty udělají dál 🙂
@lilian2111 jasně, snad se to nějak vyvine. Už se snažíme přes rok tak kéž by to už klaplo 🙂 děkuji za odpovědi ☺️
@lilian2111 fakt divné, nikdy mi to tak neskakalo, buď jsem to měla v jedné lajně což byl jasný anovulak, nebo to vyskočilo výrazně. :( A teď tohle
@mavik5 nemusí to být anovulák, jen asi ovulka bude později 🤔 poznáš ji na sobě pocitově? Nechceš zkusit dělat ovulační testy?
@lilian2111 já mám ovulační testy vždy jen s duchem ikdyz ovulku mám, takže mi nic moc neukazou. Podle teploty to bylo zatím vždy nej. Ale 3 dny mě bolelo v podbřišku jemně dneska už ne. Navíc jsem měla i dnes mám ten bilkovity plodný hlen tak i podle toho to sleduji. Jsem z toho tento cyklus fakt jelen. 😃
@mavik5 Tak ta teplota je dole takže je možnost, že je ovulace třeba dnes 🙂 bolesti bývají většinou právě před ovulací a v den ovulace kdy vajíčko už praskne tak nejsou, hlen muže být taky před ní, ale i během ní. Takže bych to viděla že je buď dnes když ti skončili bolesti a nebo každým dnem 🙂 přece jen tělo není stroj a opravdu to že ta teplota takhle trochu poposkočí neznamená nic spatnyho, pokud teda neskáče celý cyklus což u tebe není 🙂
@lilian2111 no tak ještě vyčkám co následující dny, ale je to hrozné. Žádná naděje v dohledu 😟
@lilian2111 ale koukám že vám už se poštěstilo, to je super 🥰 moc vám to přeju. My jdeme za měsíc asi už na IUI pokud to teď teda neklapne.
@mavik5 No ale skoro 2 roky to trvalo 🙈😁 taky jsme poslední půl rok chodili do caru, tak moc držím palce 🍀😊
Ahojte kočky, mohli by ste mi prosím poradiť? Bola ovulka? 27.12 som si nemerala lebo som vstávala do práce o 4.00 hod a teplotu si meriavam o 5.30. Niektoré dni som spala len. 4 hodiny. Minimálne 2 krát v noci vstanem na toaletu aj hodinu pred meraním. Bolesti som mala 25.12 večer asi o 22.00. 26.12 o 22.00 vyšiel ovulacny test dosť silný a 27.12 má aj poobede už prestalo bolieť brucho. Samozrejme teplota po silvestri tiež nemerana. Dlhé ponocovanie. Už 3.den ma bolia dosť prsia.
Ďakujem za každý názor!!❤️
@lilian2111 tak po pár dnech se mi zdá, že uz ovu proběhla, co myslíte? Prikladam i ovulační testy, tam si myslím ze není asi pozitivni zadny, kdyz není čárka vyraznejsi nez kontrolní.😅( Ale duchy mi to ukazuje prostě pořád) ale po těch dvou výraznějších mi pak začala uz stoupat BT.
@mavik5 Jj to už vypadá 🙂 tak ať se drží nahoře a jsou //. Ty ot neřeš, někomu proste neukazují 🙂 stačí ta bt.

Mě se nezdá...ale nejsem odborník.