icon

Ovulační bolesti den po pozitivním testu. Co je způsobuje?

20. kvě 2021

Ahoj holky. Já se v tom nějak nevyznám. V neděli jsem měla pozitivní ovulační test, jsem po stimulaci clostilbegytem první měsíc a až v pondělí večer, jsem měla bolesti vaječníků, obou a zároveň a docela silné, že jsem chodila predehlá a musela si pomalu sedat ale v to pondělí, už byl ovulační test negativní, co tedy způsobilo tu bolest? :nevim: dneska je čtvrtek a bolí mě pravý vaječník..ne tolik, je to jen nepříjemné (silnější píchání ) :nevim: tak už tomu nerozumím

bublee
20. kvě 2021

K ovulaci dochazi po 24-48h po pozitivním ovu testu, takže možná proto. Hodně štěstí 🍀

ema90
20. kvě 2021

Staci cist navod.
Tam byste se docetla, ze po pozitivnim ovulacnim testu teprve ovulace nastane. Vetsinou do 48hodin.

autor
20. kvě 2021

@ema90 tak já návod četla 🙂 mě zajímalo jen to,co konkrétně tu bolest způsobí..to že dorostlo vajíčko..? To,že prasklo ?

ema90
20. kvě 2021

😀😀😀 Tak takhle presne na hodinu vam to nerekne ani lekar. To byste musela byt pod permanentnim dohledem utz. Telo neni stroj.
Nereste to.

sudylichozrout
21. kvě 2021

Ano, bolí prasknutí a tekutina, která se z folikulu dostane ven. Ta se pak do cca 24 hodin vstřebá.

martaskaaa
21. kvě 2021

To jsem měla včera večer a každý krok mě bolel a musela jsem jít radši spát 🙈 někdy o tom ani nevím a někdy teda to je teda dost bolestivý.

12misulkq
21. kvě 2021

Mým dr mi bylo řečeno, ze k ovulaci dochází jakmile se ti uleví od bolesti. Mě kolikrát bolelo takhle dva dny a pak jak když utne 🙂 a i mi to pak vycházelo s testama 🙂