Ovulační test - jakou značku vybrat?

lamka23
10. bře 2019

Ahoj, potřebuju poradit, jakou značku ovulačních testů vybrat. S jakými máte dobré zkušenosti a doporučujete?
Díky!

martiniquest
10. bře 2019

Je to uplne jedno, funguji na stejnem principu. Mam dobrou zkusenost s GS Ovutest. Spolehlivy, cenove prijatelny a bez zbytecneho odpadu.

sudylichozrout
10. bře 2019

@lamka23 Dobré zkušenosti mám s Wondfo Comfort 6+2 ks. Je tam šest ovulačních a dva těhotenské testy. Mají hodně barviva, takže v době nejvyšší hladiny LH fakt testovací čárka svítí oproti té kontrolní. Dobré jsou i GS Ovutest 3ks, ale jejich nevýhodu vidím v tom, že jde o extra úzké proužky. Wondfo je širší a lépe se vyhodnocuje.

aselluska
10. bře 2019

U nás stojí strašně moc, objednávám na Wish, cena za kus je pod 5 Kč za i s poštou, mají dost barviva, testovací je opravdu silnější, neměla jsem nikdy vadný test. U nás jsem koupila 30 ks za 300 + pošta, je to opravdu velký cenový rozdíl a když testujete dlouho, hodně ušetříte 😉 ze začátku jsem používala kiwu wuki, ale měli málo barviva.

brookmichaela
11. bře 2019

Já jsem pro Clear blue digital. jsou sice drahé ale jako jediné mi vždy ukázali zda je test pozitivní či nikoliv. Při těch papírkových jsem to nikdy nepoznala s jistotou tak jako oasi ostatní uživaltelky na MK pořád vahájí zda he test pozitivní či nikoli.