icon

Ovulační test - jakou značku vybrat?

lamka23
10. bře 2019

Ahoj, potřebuju poradit, jakou značku ovulačních testů vybrat. S jakými máte dobré zkušenosti a doporučujete?
Díky!

martiniquest
•
10. bře 2019

Je to uplne jedno, funguji na stejnem principu. Mam dobrou zkusenost s GS Ovutest. Spolehlivy, cenove prijatelny a bez zbytecneho odpadu.

sudylichozrout
•
10. bře 2019

@lamka23 Dobré zkušenosti mám s Wondfo Comfort 6+2 ks. Je tam šest ovulačních a dva těhotenské testy. Mají hodně barviva, takže v době nejvyšší hladiny LH fakt testovací čárka svítí oproti té kontrolní. Dobré jsou i GS Ovutest 3ks, ale jejich nevýhodu vidím v tom, že jde o extra úzké proužky. Wondfo je širší a lépe se vyhodnocuje.

aselluska
•
10. bře 2019

U nás stojí strašně moc, objednávám na Wish, cena za kus je pod 5 Kč za i s poštou, mají dost barviva, testovací je opravdu silnější, neměla jsem nikdy vadný test. U nás jsem koupila 30 ks za 300 + pošta, je to opravdu velký cenový rozdíl a když testujete dlouho, hodně ušetříte 😉 ze začátku jsem používala kiwu wuki, ale měli málo barviva.

brookmichaela
•
11. bře 2019

Já jsem pro Clear blue digital. jsou sice drahé ale jako jediné mi vždy ukázali zda je test pozitivní či nikoliv. Při těch papírkových jsem to nikdy nepoznala s jistotou tak jako oasi ostatní uživaltelky na MK pořád vahájí zda he test pozitivní či nikoli.