icon

Ovulační test, je pozitivní?

nicina12
17. bře 2016

Ahoj holky chci se zeptat co si myslíte je ovu test ten poslední pozitivní nebo ještě ne ? Dnes je to 10DC , cykly mám 25-26 dní . Budu ráda za každý názor

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
Strana
z4
nikyninasi123
23. bře 2016

@nicina12 urcite vyfotim a dekuji snad to bude v poradku mela jsem to vycteny z karet od jedne pribuzne a mela 100ˇ%pravdu ze otehotnim je suprovazenska to co mi vycetla vse se splnilo vsem vam drzim palecky at vam to taky vyjde 🙂 🙂 🙂

nikyninasi123
23. bře 2016

@nicina12 to mas pravdu me se strasne tu svami ulevilo to je snat poprve co jsem z tolika devcatama diskutovala vonecem

nicina12
autor
23. bře 2016

Já musím počkat 11 dní do MS jestli přijde či ne , takže ještě ani jásat nebudu

nikyninasi123
23. bře 2016

@nicina12 snad ti to taky vyjde musi 😀 a ty si uz po ovulaciˇ?

paulittav
23. bře 2016

@nikyninasi123 jééééé no tak to koukám, to je krásný zjištění!!!! těším se na foto pozitivního TT a budu držet pěsti, ať je všecko v pořádku!!! 🙂

nikyninasi123
23. bře 2016

@paulittav dekuji ti moc bylo mi to divne ze se mi zvecili prsa a to o dost jinak zatim zadne priznaky nemam jen na hlad haha a zacinaji me bolet prsa neverila jsem tomu protoze uz jsem dost utratila za TT testy a ov a vcera mi to nedalo a zas sem sla koupit do lekarny OV A TT a skusila jsem si v cera to bylo malo vyditelne a dnes uz je to vydet docela dobre dekuji ti za radu moc jsem si prala miminko a tobe ho preji taky 😲 🙂

paulittav
23. bře 2016

@nikyninasi123 děkuju🙂 miminko si k nám všem časem najde cestu 🙂

nikyninasi123
23. bře 2016

@paulittav urcite ano verim tomu me si to taky naslo akurat bych si moc prala chlapecka ale nevim no jestli to bude zas devce hodim savli 😒

paulittav
23. bře 2016

@nikyninasi123 jóóó, tak to si pak musíš vyřídit s chlapem 😀 mě je to teda jedno, jestli holčička nebo chlapeček, hlavně když těhotenství bude probíhat dobře a děťátko bude zdravý 🙂

luciasek1987
23. bře 2016

holky stalo se někomu, že již 7 DC byla na testu slabší ale dobře viditelná čárka? jsem týden po MS..normálně mám ovu 16 DC...

ldiesel
23. bře 2016

Holky, snažíme se o druhý mimi a začala jsem testovat ovulku, mám test prenatal z lékárny a dnes jsem 13DC a na testu je slabá čárka, ale hezky viditelná, myslíte, že kdyby se ovulace neublížila, že by se vůbec neobjevila... Právě nevím, jestli ovulaci vůbec mám, hned po vysazení HA se zadařilo, ale nevydrželo a od té doby nic, ikdyž teda jsem zjistila, že jsme měli sex asi vždy před ovu. Mám cyklus 28 dní a podle nějaké tabulky na netu vyšlo, že ovu mám až nejdřív 14DC nebo i 15 což jsme asi prošvihly, tak teď testuji. Udělám test i další dny a uvidím co čárka, ale jestli se třeba pokaždé neukáže slabá čárka, měli jste i čistý test? Díky

paulittav
23. bře 2016

@ldiesel ona když je slabá čárka tak to nic neznamená, on ten hormon je v těle pořád, někdy ho může být víc někdy míň...ale pokud se ovulace chystá, tak je test pozitivní, tedy obě // jsou stejně silné, nebo je testovací čárka silnější než kontrolní.... chce to určitě testovat delší dobu, začít po skončení MS, ať máš jistotu, že není ovulace třeba dva dny po MS, abys jí neprošvihla.... ale testovat cca do doby, dokud neobjevíš pozitivní test.... ale klidně testuj dál i teď, ovulace může být dýl, já měla tenhle cyklus pozitivní ovulační test až 17DC a ovulace proběhla 19DC 🙂

paulittav
23. bře 2016

@ldiesel a takhle to u mě vypadalo, můžeš vidět, že na některých testech je čárka vidět hezky, ale až poslední test je pozitivní 🙂

luciasek1987
23. bře 2016

@paulittav co říkáš na můj test..? vím ze neni pozitivni ale jsem teprve 8 DC a tohle? normalne mam bilo..

paulittav
23. bře 2016

@luciasek1987 pane jo, zkus dneska ještě večer....třeba bude ovulace dřív 🙂

luciasek1987
23. bře 2016

@paulittav o tyden driv?? to je nejaka blbost ne? :D

paulittav
23. bře 2016

@luciasek1987 uvidíš.... třeba ne, já netuším, ale vím že některé holky psaly, že měli třeba ovulaci už takhle brzo, takže možné to klidně být může.... a může to být klidně vyjímka, pokud míváš ovulaci pravideně ve stejnou dobu.... anebo se prostě jenom hormon lehce zvýšil, ale nemusí to vůbec nic znamenat, to ti řekne až pozitivní test 🙂

luciasek1987
23. bře 2016

@paulittav jo je fakt, ze nejsme stroje... no budu testovat dal a uvidime... ja bych prave vubec netestovala kdyby me nebolel ten podbrisek vis... by me to ani nenapadlo :D tak uvidime.... diky za radu 🙂

nicina12
autor
23. bře 2016

@luciasek1987 já si také myslela že mám ovu později a přitom jsem ju měla brzo hned 9 DC nebo 10DC a byla jsem překvapená , ten tvuj test vypadá dobře takhle jsem ho měla já ráno a večer v 7 jsem ho měla silný než ráno a taky nejsilnější takže ovu byla na cestě , určitě udělej večer věřím tomu že večer už bude pozitivní a když zkusíš zítra udělat ještě jeden a uvidíš že to slábne tak je to jasný

luciasek1987
23. bře 2016

@nicina12 tak ted jsem napnuta jak ksandy... uvidime co z toho bude 🙂

nicina12
autor
23. bře 2016

@luciasek1987 to věřím tak to dej hned pak vědět 🙂 jak si dopadla

luciasek1987
23. bře 2016

@nicina12 jasne dam vedet... 🙂 doufam ze neni pozde na mazleni dnes vecer....

mardzanka26
23. bře 2016

Ahoj holky, podle fotek a síly čárky je to jasné. Jen mě zaráží jedna věc, všude se píše, že od pozitivního testu k ovu dochází za 12 až 36 hodin. Já jsem dnes měla bolesti, proto jsem si udělala test už dopoledne (přítel extra s ním jel do práce ) . Takže u mě ovu proběhla dnes ráno a teď tedy už je pozdě? Nebo třeba zítra už bude pozdě?

mardzanka26
23. bře 2016

Pošlu hned foto, jen to nejde z mobilu 🙂

mardzanka26
23. bře 2016
marenka244
23. bře 2016

Ahoj holky, nechtěla byste některá ovulační testy od Dr.Maxe?? jeden balík je plný (7ks) a v druhém jsou 4....nechala bych oboje za 100Kč + poštovné....Jinak přeji hodně štěstíčka 🙂))

ldiesel
23. bře 2016

@mardzanka26 no mě teď zrovna kámoška říkala, že si rok pravidelně měřila BT a při ovu šla vždy nahoru a tak ji poznala a teď čeká mimi a tady je teplota nějak pořád stejná, ne?

mardzanka26
23. bře 2016

@ldiesel Teď je BT stejná, předpokládám, že zítra ráno už bude vyšší a v tom případě po ovu a konec snažení??? To právě moc nevím 😀.

ldiesel
23. bře 2016

@mardzanka26 no ne spíš, že ovu bude, když se zvýší teplota tak ovu přichází, tak mi to aspoň říkala a jak se zase sníží tak konec.

mardzanka26
23. bře 2016

@ldiesel Aha, no jsem z toho úplně zmatená 😀. Nějak to dopadne 😐

Strana
z4