Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@juliemichal já nevím, příští cyklus uz testovat nechci. Dnešní testy jsou ale už silně🙂 a hodně mě bolí podbřišek, pravý vajecnik....
@ja_osobne no tak ten dnešní už vypadá pěkně 🙂 ty nechodíš po dobrání clostylu na folikumetrii? :-O :-O
@juliemichal nechodím, dr si mě nezval..... zkusím ještě dnes
@juliemichal ahoj, v bt se nevyznám, ale testu bych dala tak 3 dny a.mohl by být🙂 držím palce 🙂
@juliemichal ahoj, tohle bych uz řekla, že je pozitivní🙂
Testovala jsi ještě dnes?
@ja_osobne ahojky nene netestovala 🙂 neměla jsem už žádný testík,ale BT mi spadla dolů,tak pokud zítra pěkně stoupne tak to bude znamenat,že dnes proběhla ovu 🙂 a jak jsi na tom ty? 🙂
@juliemichal já nevím, ms by neměla přijít cca v sobotu. A ovu byla asi min. Neděli. Pokud vůbec byla....
@clo1 tak to by už taky mohl být pozitivní 🙂
@juliemichal myslím že jo, už mě dost bolí podbříšek, takže večer bude snažení a zítra taky. 🙂
@clo1 moc moc držím palečky,taky jsme to pěkně pojistili 🙂
Já začala špinit , ale do ms mam 5 dni. Dost me boli bradavky. Jsem asi 8dpo, ale nevím určitě
@ja_osobne no pěkné,že by hnízdění? 🙂 moc držím palečky ♥ já dnes 2DPO 😀
@juliemichal napadlo mě to, ale naděje si nedelam... v sobotu jdu na svatbu, a vždy mě s ms chodí i strašné bolesti, teď ale nevím, zda si můžu dát přípitek 🤔🍾😀
@ja_osobne ted se jeste muzes uplne v klidu napit, nemusis se bat. Zatim se chovej netehotne, az budes mit pozitivni test, zacni se chovat tehotne. Kolik zen jeste tyden po vynechani netusilo, ze jsou v tom a bylo na mejdanu... 🙂
Děvčataaaa , tak mám za sebou spermio a jsme v pořádku! Jupiii, já mám takovou radost!!!
A já už 3 dny spinim a ms nikde, bradavek se nemůžu ani dotknout
@ja_osobne no super,že je vše v pořádku ♥ a zkoušela jsi testík? 🙂 já jsem na tom takto 😀 😀 dnes asi nidace,no uvidíme 😀
@juliemichal Na nidaci je brzy. Teplota kolisa i po ovulaci. Neupinej se k tomu tak.
@sudylichozrout jo? 😀 já se v tom nevyznám 😀 ale neboj neupínám se k tomu 😀 jen mi holčiny psaly,že to vypadá na nidaci 😀 😀 včera jsem i špinila,ale to ještě dávám asi k té ovulaci 😀 😀 nevěřím tomu,že by se to povedlo během 3 cyklů,když jsme se o třetí snažili 4 roky 😀 😀 a ještě jsem asi stále alergická na sperma 😀 beru to z rezervou 😀 před 4 roky mi právě pod čáru BT padla jen v den ms anebo jeden den před ms 😀

@ja_osobne koukas na ten test obracene. Testovaci carka je ta silnejsi a kontrolni ta slabsi. @09daska ma naprosto ukazkove pozitivni test.