Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@juliemichal Ty už máš 3 děti? Paaani, tak držím palce, ať se do 4tice brzy zadaří🙂
@ja_osobne ano ano,máme tři chlapečky 😀 manžílek mě půl roku přemlouval do dalšího dítka 😀 😀 chce tu vytouženou holčičku ♥ a moc děkuji ♥
@juliemichal tak to se nedivim, že chce holčičku! ❤❤
@ja_osobne manžílek chtěl hned od prvního těhotenství holčičku 😀 já u prvního těhu chlapečka,to se mi vyplnilo a pak jsem chtěla tu holčičku no a máme 3 chlapáky 😀 a teď mě fakt půl roku přemlouval do dalšího miminka,než jsem mu na to kývla 😀 😀 snad to ta holčička pak bude,ale nevěřím tomu 😀 😀
@juliemichal já bych chtěla asi taky první kluka, holčičky jsou, podle toho, co tak pozoruji, dost ubrecene, .. ségra má 2 kluky, tak abych mohla dědit 🤣😍 ale já si osobně.myslim, že budu mít holčičku, protože máme se ségrou vše naopak...... jsme úplně jiná každá 😍🤣❤
@leymea u nas by taky muz po tech dvou holcickach mel rad kluka, tak jsem zvedava 🙂
@leymea nikdy nerikej nikdy 🙂
🤣🤣😍
@sudylichozrout manzel uz mel problem s druhym 😀 ale nakonec si to rozmyslel a chtel. Treti uz by mi neproslo a hlavne ja bych uz ani nechtela 😀
@ja_osobne tak parada, gratuluju a drzim palce, at je vse ok 🙂
Radovat se budu, až mi to potvrdí dr! Teď jsem v klidu 🙂
Tak jsem si dělala test ještě ráno a tam úplně pidi neviditelný duch, tak mě to trochu vylekalo...... ale prsa me boli, podbřišek cítím dost, spát jsem nemohla vůbec v noci.... a mám.zaludek na vodě 🙈🙈🤔🤔
@juliemichal na mobilu nic nevidim.
@juliemichal nic nevidim, test je negativni. Zkus za dva dny.
@ja_osobne to je mi moc lito...
😭😭😭😭
Děvčata...... tak se mi to rozjelo dnes a k tomu velké bolesti 🙈🙈🙈 no, aspoň to přišlo samo 🙂 tenhle cyklus se na vše vy*** žádné testy, žádné pozorování se..... žádný MK! Prostě pauza od všeho

@ja_osobne no přesně tak,to je stále krátká doba 🙂 o třetího jsme se snažili 4 roky :-O no nevěřím tomu,že se brzo zadaří 😀 dávám tomu tak ty 2 roky.