icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
juliemichal
23. črc 2019

@ja_osobne no přesně tak,to je stále krátká doba 🙂 o třetího jsme se snažili 4 roky :-O no nevěřím tomu,že se brzo zadaří 😀 dávám tomu tak ty 2 roky.

ja_osobne
autor
23. črc 2019

@juliemichal Ty už máš 3 děti? Paaani, tak držím palce, ať se do 4tice brzy zadaří🙂

juliemichal
23. črc 2019

@ja_osobne ano ano,máme tři chlapečky 😀 manžílek mě půl roku přemlouval do dalšího dítka 😀 😀 chce tu vytouženou holčičku ♥ a moc děkuji ♥

ja_osobne
autor
23. črc 2019

@juliemichal tak to se nedivim, že chce holčičku! ❤❤

juliemichal
23. črc 2019

@ja_osobne manžílek chtěl hned od prvního těhotenství holčičku 😀 já u prvního těhu chlapečka,to se mi vyplnilo a pak jsem chtěla tu holčičku no a máme 3 chlapáky 😀 a teď mě fakt půl roku přemlouval do dalšího miminka,než jsem mu na to kývla 😀 😀 snad to ta holčička pak bude,ale nevěřím tomu 😀 😀

ja_osobne
autor
23. črc 2019

@juliemichal já bych chtěla asi taky první kluka, holčičky jsou, podle toho, co tak pozoruji, dost ubrecene, .. ségra má 2 kluky, tak abych mohla dědit 🤣😍 ale já si osobně.myslim, že budu mít holčičku, protože máme se ségrou vše naopak...... jsme úplně jiná každá 😍🤣❤

leymea
23. črc 2019

@ja_osobne ja chtela uz u prvniho holcicku. Manzel chtel chlapecka. A je to chlapecek. Ted jsem opet chtela holcicku a mamzel opet chlapecka. No vypada to zase na chlapecka 😀

ja_osobne
autor
23. črc 2019

@leymea 🤣🤣🙈❤ držím palce, aby se povedla holčička! Tak zkuste třeba jinou techniku, nebo něco udělat jinak, než u kluků 🤣😍

sudylichozrout
23. črc 2019

@leymea u nas by taky muz po tech dvou holcickach mel rad kluka, tak jsem zvedava 🙂

leymea
23. črc 2019

@ja_osobne ja uz do tretiho nejdu 😀

sudylichozrout
23. črc 2019

@leymea nikdy nerikej nikdy 🙂

ja_osobne
autor
23. črc 2019

🤣🤣😍

leymea
23. črc 2019

@sudylichozrout manzel uz mel problem s druhym 😀 ale nakonec si to rozmyslel a chtel. Treti uz by mi neproslo a hlavne ja bych uz ani nechtela 😀

ja_osobne
autor
23. črc 2019

@leymea 2 jsou akorát! 😍😉

Dělala jsem ještě jeden test teď a přijde mi silnější , takže vypadá to nadějně🙂

leymea
23. črc 2019

@ja_osobne je tam 😉

ja_osobne
autor
23. črc 2019

@leymea sama jsem zvědavá 🙂 jak to dopadne

clo1
23. črc 2019

@ja_osobne jsi těhotná, to je jasné 😃😃😃, sílí, jen tak dál 😃😃

sudylichozrout
24. črc 2019

@ja_osobne tak parada, gratuluju a drzim palce, at je vse ok 🙂

ja_osobne
autor
24. črc 2019

@clo1
@sudylichozrout

Radovat se budu, až mi to potvrdí dr! Teď jsem v klidu 🙂

ja_osobne
autor
24. črc 2019

Tak jsem si dělala test ještě ráno a tam úplně pidi neviditelný duch, tak mě to trochu vylekalo...... ale prsa me boli, podbřišek cítím dost, spát jsem nemohla vůbec v noci.... a mám.zaludek na vodě 🙈🙈🤔🤔

juliemichal
25. črc 2019

holky,tak já dnes takto 🙂

leymea
25. črc 2019

@juliemichal na mobilu nic nevidim.

sudylichozrout
25. črc 2019

@juliemichal nic nevidim, test je negativni. Zkus za dva dny.

clo1
25. črc 2019

@ja_osobne jak to vypadá? Sílí??

ja_osobne
autor
25. črc 2019

@clo1 ne a sílit nebude, krev mám.negativvni. asi to byla cysta, dnes mě hodně pichlo v podbřišku a na spodarech jsem.nasla hnedy flek. Asi praskla

sudylichozrout
25. črc 2019

@ja_osobne to je mi moc lito...

ja_osobne
autor
25. črc 2019

😭😭😭😭

clo1
25. črc 2019

@ja_osobne to mě mrzí 😢

leymea
25. črc 2019

@ja_osobne taky je mi to lito ☹

ja_osobne
autor
25. črc 2019

Děvčata...... tak se mi to rozjelo dnes a k tomu velké bolesti 🙈🙈🙈 no, aspoň to přišlo samo 🙂 tenhle cyklus se na vše vy*** žádné testy, žádné pozorování se..... žádný MK! Prostě pauza od všeho

Strana