Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@juliemichal no vidíš, já říkala že ještě příjde. 🙂
Zkus ještě k večeru. I když mě zesílil až dneska, tak nevím jak rychle sílí tobě. Tak to budeme všechny 3 téměř na stejno. 😀
@clo1 no přesně tak to bude krásné jak budeme všechny tři téměř nastejno 😀 😀 a mohly by jsme se všechny tři dočkat // a bylo by to ještě hezčí 😀 😀 no mám poslední ovulák,tak ten si udělám zítra a pokud bude slabý tak je jasné,že dnes by byl pozitivní 😀 akorát se fakt divím,že z takové slabé včerejší čárky jsou už skoro dálnice 😀 😀 nějak rychle zesílil 😀
@juliemichal pokud máš poslední, tak to nech na zítřek 😉
Já právě taky zvažuju, jestli nedat dnes pauzu a snažit se až zítra? Včera totiž sex byl. Ale testnu ještě večer. Pokud bude silný, necháme snažení na zítra. Pokud už by slabnul, hupnem na to už dnes 😀
Za 14 dni pak všechny 3 // těhotenské 😀
@clo1 tak já být tebou tak ten sexík taky nechám až na zítřek 😀 😀 když byl včera sexík 😀 😀
@juliemichal pravě že byl. V půlnoci 😀😀😀
Ale rozhodnu se podle večerního testu. Zase my se ke snažení dostaneme až pozdě večer, tak aby zítra nebylo pozdě.
@clo1 to určitě pozdě nebude 🙂 🙂 ale možná pokud by dnes slábl tak bych podnikla sexík i dnes hah 😀 😀 akorát my si dáme dnes pauzu skrz toho,že jsme měli sexík teď 2 dny a ještě k tomu včera 2x tak aby spermie byly dozralé 😀 😀 jinak by to podle mě ani nemělo smysl a nevyšlo by to 😀
@juliemichal
@clo1 já dnes takto nějak extra nezeslabl.....
Takže po 9ti měsících mám konečně pozitivní test a teď k tomu vůbec nezeslabl 🤔🤔🤣🤣🤣
To teda, mohlo by nám to vyjít všem 3! A rodit nastejno 😍🤣
@juliemichal no to je pravda. Musíte dát pauzu, ať je větší šance. Ale u tebe teprve začíná sílit, takže u vás snažení ideálně zítra a pozítří 😉
@juliemichal zkusila bych test ještě zítra ráno, tenhle se mi nezdá 100% pozitivní🙂
@ja_osobne tak vypadá jak zaschnul,je fakt,že tam chybí ještě pidi midi stínek no na zítřek mám ovular tak ten ještě vyzkouším a bude to pak jasné pokud bude slabý,že dnešní byl pozitivní 😀 uvidíme 😀
@juliemichal no, to vypadá uz lee! Tak držím palce! A večer šup na chlapa!
@ja_osobne děkuji ♥ ♥ no šup na chlapa bude až zítra teď jsme měli sexík včera a předevčírem,tak aby trošičku uzrály spermie 😀
@juliemichal my jezdíme každý den 😍👌🤣
@juliemichal možná ještě kousek chybí do úplné pozitivity. Uplně by byl třeba o pulnoci, hlavni je, že bude. Ráno zkus ještě jeden a uvidíš. Já budu dělat až okolo 20.hodiny, pak dám vědět 🙂
@ja_osobne 😀 😀 jako taky jsme měli každý den,ale teď chci aspoň jeden den pauzu aby se obnovili spermie 😀 😀 no uvidíme jak to všechno dopadne možná fakt všechny 3 budeme mít štěstíčko a za 14 dnů najdeme // na testíku 🙂 🙂
@clo1 určitě ten poslední co mi zbyl z ovularu vyzkouším ráno a uvidíme 😀 😀 jj určitě dej vědět,jsem zvědavá jak dopadneš 🙂
@juliemichal taky dělám teď ovular 🙂 a nezklamal 🤣
To by byl gol, kdybychom všechny 3 našly// 😍😍
Jak máte dlouhé cykly?
@clo1
Dneska mi psala kámoška, zr má 3 dny do ms a že už má pěkného ducha, takže bysme.byly 4 ❤
@ja_osobne no tak to je hodně pěkné,že má pěkného dušíka 🙂 🙂 přeji jí to 🙂 🙂
s ovulary jsem taky hodně spokojená,min cyklus byl první co mi ukázal fakt ovulaci a udělal // stejné čárky 🙂 🙂
jinak mám cykly dlouhé 28-31 dnů tj teď mi vychází asi ovu na zítřek to budu 16 DC takže tento cyklus budu mít 30 dnů 😀 a ty máš jak dlouhý cyklus? 🙂
@juliemichal já doteď měla lady max, nikdy mi neukázal pozitivní, tak jsem zkusila ovular a šup a bylo!
Já mám tak 30-33 dni. Ovu nejspíš dnes, 19dc,takže ms nejspíš 33dc. Ale kdoví
@ja_osobne já jsem taky nebyla spokojená z lady maxem bohužel mi taky nikdy neukázal // stejné ☹ takže by nám neměla stejně dojít ms 😀 😀 budeme určitě těhulky haha 😀

@clo1 super! Tak šup šup snaženícko!
Koupila jsem si svicny! Jsem Ujeta na svíčky, svicny, foto rámečky 👌🤣🤣