Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@juliemichal gynex jsem taky brala asi 3 měsíce a nic. Teď.piju čaj Ludmily Mojzisove a fertipronu 🙂
Tak já už mám asi po ovulaci. Myslím, že byla včera. Takže dnes 1dpo a nekonečné čekání. Co vy holky?
@clo1 no tak příští pátek testujeme spolu 😀 😀 taky nevydržím až do zmeškání ms 😀 😀 ale nebudu testovat dřív než 10DPO 😀 😀
@juliemichal
@clo1
Já budu testovat nejdřív pak v pondělí🙂
Doufám, že všechny 3 najdeme // !! 😍😍
@ja_osobne bylo by to krásné,ale u sebe tomu nevěřím,snad vy 2 najdete ty vytoužené // na tt ♥ moc Vám to přeji ♥
@juliemichal také určitě najdeš! A jestli ne Teď, tak určitě brzy!!!
Děkuji! 😍😘
@ja_osobne víš od té doby co jsme se snažili 4 roky o Matea tak už tady tomuto nevěřím proto jsem v tom pesimista,ano možná nám pomůžou v caru,ale jak jsem psala je to běh na dlouhou trať.vím děti mám a jsou snažilky co se dlouhou dobu snaží o první,ale ten pocit když se dívám zpětně co jsem prožívala u snažení o Matea je pořád ve mě,předtím bylo nespočet potratů,biochemických těhotenství aj.proto jsem se nechávala půl roku přemlouvat od manžela aby jsme šli do dalšího miminka,nechtěla jsem prožívat to co jsem si prožívala u Matea a znova to začíná první cyklus snažení bylo ZT,třetí cyklus snažení bylo biochemko a toto všechno mě vrací k myšlenkám co jsem prožívala u Matea,bohužel,ale je to tak ☹ ☹ první přišel neplánovaně,tak jsme si ho nechali o druhého jsme se snažili pouhých 7 měsíců a u třetího to byl masakr a teď jak jsem se dozvěděla,že přirozeně neotěhotním skrz té alergie anebo otěhotním,ale stejně to bohužel odejde skrz toho,že se ta alergie dostane na ten plod což ho zabije,tak je mi z toho zle a začínám nesnášet své tělo,že prostě selhalo a nemůžu další dítě počít přirozeně ☹ njn snad to v tom caru nějak vyřešíme a ať už je 27.8 a mám po první konzultaci.
@juliemichal dobře příští pátek testujeme. 😀
@juliemichal tak moc moc držím palce!
No vidíš, Ty máš 3 děti a já třeba ani jedno po 13 měsících snažení:(
Ale kazda se určitě brzy dočkáme toho vysněného prcka 🙂
Děvčata, teď jsem si ve sprše nahmatala bulku na čípku.. je malá, asi něco jako větší stipanec od komára..... nevíte některá? Možná cysta
Zdravim 😊 snad nevadi, ze se tady vecpu, ale nechce se mi zakladat nova diskuze, a tady byste mohli vedet 😊 takze tento mesic jsem si delala podruhe ovulacni testy, minuly mesic na nich nebylo nic, tento mesic jsem si poridila infolic, a uz to vypadalo lepe, ale jsem docela zmatena... takze kolem 16dc jsem zacinala mit duchy, postupne krasne tmavly, pak 20 DC byly carky skoro stejne, ne uplne, ale tak treba jsem jen nevychytala spravny cas? A nasledujci den zacala uz carka slabnout, a bricho me bolelo den a noc uplne silene, az me to v noci budilo. Takze jsem tak nejak brala ze nejspis probehla. Ale ted jsem 26 DC a jelikož mi jeste nejake testy zbyly tak jsem si dneska jeden zkusila, a k memu prekvaoeni je tam krasne viditelna druha carka ... takze vubec nechapu co se deje .. tusi nekdo? Jen dodam ze obvykle mam cyklus 29-32 dni 😊
Ve skutecnosti je mnohem lepe videt, a je mnohem vyraznejsi 😊
@paja285 ono to nikdy úplně nevymizi, jasně, každá jsme jiná, ale ten li hormon v těle je pořád, jen v době ovu se hodně zvýší 🙂
Já to měla tenhle cyklus takto, 18dc rano pozitivní, pak začal slábnout a 19dc zase opět docela výrazný, ale pozitivní byl toho 18dc. Takže bych tomu například žádnou větší úvahu🙂
Dnes jsem stejně jako ty, 6dpo 🙂 a cítím malinke pichani okolo delohy 🙂

@ja_osobne no přesně tak,třebas tam ani nebudeš muset 🙂 anebo víš co mi ještě pomohlo když jsme se snažili o Matea?kapala jsem gynex a taky nám to pomohlo,ale bohužel jsem potratila a kolik biochemek jsem měla,když jsme se snažili doma,no hnus pak přišli na tu alergii na sperma a po tom zjištění se nám hned IUI povedlo 🙂 🙂