Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@juliemichal moc děkuji!
@juliemichal
@ja_osobne a jak vám ten čas utíká holky. Já už se nemůžu dočkat pátku, vleče se to. Se toho testu snad nedočkám. 😀
@clo1 no přesně tak vleče se to jak nevím co 😀 😀 teprve 7DPO 😀 😀 kde je ten pátek haha 😀 😀
@juliemichal já už 9dpo a utíká mi to pěkně! Děvčata, všechny se dočkáme! A ehm, koupila jsem test domů 🙈🙈🤣🤣 ale budu dělat nejdřív o víkendu
@ja_osobne já naštěstí doma ještě testík nemám,nebo jak se znám bych už od zítřka testovala,ale nene nene pěkně si počkám na pátek,anebo na víkend? 😀 já jsem právě na nemocenské tak proto se mi to táhne jak nevím co 😀 😀
@ja_osobne
@juliemichal já bohužel test mám, ale před 10 dpo bych tam stejně lovila duchy a na to já nejsem 😀, takže nejdřív v pátek. Bylo by fajn vydržet do víkendu, ale to nevím jestli dám 😀
Já asi až v pondělí! Snad to vydržím!
Tak ja uz jsem z tech ovu testu fakt jelen, uz slably tak jsem si rikala jo fajn, proste to jde pryc, tak zkusime pristi mesic, a dneska zase hodne ztmavly delala jsem rano a vecer, a jsou obe silne, ne uplne jako kontrolni ale moc jim nechybi... MS ma prijit v patek, tak to prece nemuze byt ovu...
@paja285 tak dnešní už je skoro pozitivní.zkus udělat tt.
Tak po tomhle bych to viděla také na TT!! Držím palce!
@ja_osobne
@juliemichal
Ale kdy? Teprve 10dpo to mi prijde brzy ne? Je to sice uz 30dc, ale ovu byla celkem pozde...
@paja285 taky si myslím,že už 10DPO by se tam mohlo něco ukázat 😀 😀 a ještě k tomu když máš takový to ovu testík 😀 😀
Mě stále dost bolej prsa 🙈🙈 sáhnout na ně nemůžu

@clo1 doufám, že dobře!