icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
ja_osobne
autor
19. srp 2019

@clo1 doufám, že dobře!

juliemichal
19. srp 2019

@ja_osobne
@clo1 já si taky nedávám naděje 😀 😀 nějak tomu nevěřím,ale uvidíme jak to u nás dopadne,vám dvou přeji strašně moc aby jste našly // ♥ ♥

ja_osobne
autor
19. srp 2019

@juliemichal moc děkuji!

clo1
19. srp 2019

@juliemichal
@ja_osobne a jak vám ten čas utíká holky. Já už se nemůžu dočkat pátku, vleče se to. Se toho testu snad nedočkám. 😀

ja_osobne
autor
19. srp 2019

@clo1 docela mi to utíká! Já se snažím na to nemyslet!!
A dneska mě začala zase dost bolet prsa..... minule jsem to měla taky, jinak to vůbec neznám, ne takhle moc.

clo1
19. srp 2019

@ja_osobne to vypadá fakt dobře, podle mě jsi měla min.měsíc biochemko s teď to vypadá zase velmi nadějně. 😀

ja_osobne
autor
19. srp 2019

@clo1 uvidíme o víkendu🙂 ale jinak děkuji za povzbuzení! 😍

juliemichal
20. srp 2019

@clo1 no přesně tak vleče se to jak nevím co 😀 😀 teprve 7DPO 😀 😀 kde je ten pátek haha 😀 😀

ja_osobne
autor
20. srp 2019

@juliemichal já už 9dpo a utíká mi to pěkně! Děvčata, všechny se dočkáme! A ehm, koupila jsem test domů 🙈🙈🤣🤣 ale budu dělat nejdřív o víkendu

juliemichal
20. srp 2019

@ja_osobne já naštěstí doma ještě testík nemám,nebo jak se znám bych už od zítřka testovala,ale nene nene pěkně si počkám na pátek,anebo na víkend? 😀 já jsem právě na nemocenské tak proto se mi to táhne jak nevím co 😀 😀

clo1
20. srp 2019

@ja_osobne
@juliemichal já bohužel test mám, ale před 10 dpo bych tam stejně lovila duchy a na to já nejsem 😀, takže nejdřív v pátek. Bylo by fajn vydržet do víkendu, ale to nevím jestli dám 😀

ja_osobne
autor
20. srp 2019

@clo1
@juliemichal

Já asi až v pondělí! Snad to vydržím!

juliemichal
20. srp 2019

@clo1 taky se bojím,že to nevydržím na víkend haha :D :D tak proto chci v ten pátek,ale jsem ráda,že ještě nemám testy doma už bych to zítra prubla,ale jak píšeš je to ještě brzo 😀 😀

@ja_osobne no držím palečky aby jsi to vydržela ♥

clo1
20. srp 2019

@ja_osobne to bych nedala. To už budeš mít po termínu ms nebo ne??

ja_osobne
autor
20. srp 2019

@clo1 měla by nedorazil o víkendu, ale kdoví... minule taky dorazila o 4 dny později......

paja285
21. srp 2019

Tak ja uz jsem z tech ovu testu fakt jelen, uz slably tak jsem si rikala jo fajn, proste to jde pryc, tak zkusime pristi mesic, a dneska zase hodne ztmavly delala jsem rano a vecer, a jsou obe silne, ne uplne jako kontrolni ale moc jim nechybi... MS ma prijit v patek, tak to prece nemuze byt ovu...

ja_osobne
autor
21. srp 2019

@paja285 pokud jsou skoro pozitivní, možná bych udělal zítra tehu test 🙂 ovu někdy ukáže tehu dřív, než TT🙂 der
Tim palce!

Já dnes 10dpo

paja285
21. srp 2019

@ja_osobne ja taky 10dpo, to mi prijde strasne brzy ... a nechci moc davat marne nadeje....

ja_osobne
autor
21. srp 2019

@paja285 můžeš sem hodit foto těch testu? Proč jsi vlastně dělala OT?

Já si taky nedávám naděje.....

paja285
21. srp 2019

@ja_osobne takhle vypadaji... posledni dva jsou ze vcera... no protoze to delam druhy mesic teprve tak jsem chtela tak nejak je delat cely cyklus az vim co se deje, a akorat me to mate 😂

ja_osobne
autor
21. srp 2019

@paja285 takhle muzou vypadat celý cyklus 🙂 pozitivní neni zdaleka 🙂 takze bych to dal neresila a je zbytecne delat ot testy po ovu 🙂

paja285
21. srp 2019

@ja_osobne a takhle dnesni...

juliemichal
21. srp 2019

@paja285 tak dnešní už je skoro pozitivní.zkus udělat tt.

ja_osobne
autor
21. srp 2019

@juliemichal
@paja285

Tak po tomhle bych to viděla také na TT!! Držím palce!

paja285
21. srp 2019

@ja_osobne
@juliemichal
Ale kdy? Teprve 10dpo to mi prijde brzy ne? Je to sice uz 30dc, ale ovu byla celkem pozde...

ja_osobne
autor
21. srp 2019

@paja285 taky jsem 10dpo a pokud je OT uzvtakhle pozitivní, na TT by se ukazal uz duch, myslím.
Udělala bych třeba v pátek, aby jsi vyloženě nelovila duchy

juliemichal
21. srp 2019

@paja285 taky si myslím,že už 10DPO by se tam mohlo něco ukázat 😀 😀 a ještě k tomu když máš takový to ovu testík 😀 😀

ja_osobne
autor
21. srp 2019

Mě stále dost bolej prsa 🙈🙈 sáhnout na ně nemůžu

clo1
21. srp 2019

@ja_osobne
@paja285 testujte už. 😀 vy jste určitě těhotné. Mě není nic. Nevím jestli vůbec mám v pátek testovat. :-/

paja285
21. srp 2019

@clo1 no kezby 😊 ale jeste pockam, me totiz neni taky vubec nic... ani me neboli podbrisek, coz uz by teda melo pred MS...

Strana