icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
veronikaveruverule
1. dub 2019

@ja_osobne Jasně..já koukla na recenze nejlepších lékařů v okolí a rovnou se objednala..dneska už vím,že bych skončila v CARu každopádně,ale to jsem tenkrát netušila..

deli_lah
1. dub 2019

Já tu jdu jen napsat k tem uvulacnim testum.. patrim k tem co nikdy nemely pozitivni ovulacni 🙂 tak bych je i snad radsi vynechala...

ja_osobne
autor
1. dub 2019

@deli_lah já měla pozitivní leden, únor, předtím jsem netestovala a ted v breznu takhle... testovat nebudu..

@veronikaveruverule já mám dobrého lékaře, podle recenzí, jen se s. Im musím zítra domluvit a pak uvidím, co dál🙂

veronikaveruverule
1. dub 2019

@ja_osobne Jasně🙂já už jsem zase nervozní čím více se to blíží to je hrůza se mnou😂

deli_lah
1. dub 2019

@ja_osobne to je dobře, ať to zbytečně nestresuje. Přeji hodně štěstí a ať se brzy zadaří 🙂

ja_osobne
autor
1. dub 2019

@veronikaveruverule mi povídej, taky už mi z toho hrabe, ale zítra budu moudřejší a klidnější, když budu vědět, že půjdu na vyšetření.
@deli_lah děkuji! Už je na čase🙂

veronikaveruverule
1. dub 2019

@ja_osobne jupiiiiiii 🤩folikuly dozrály, zítra ještě injekce a ve čtvrtek jdu pod narkozu a odběr vajíček 👏🎈🎈

ja_osobne
autor
1. dub 2019

@veronikaveruverule tak držím pěsti! 😘😍

veronikaveruverule
1. dub 2019

@ja_osobne eh.. Nikdy jsem nebyla pod narkozou.. 🤔😬

ja_osobne
autor
1. dub 2019

@veronikaveruverule to já taky ne..... držím palce! 😘

loylii
1. dub 2019

@ja_osobne proč se Duphaston vysazoval? Má se brat do pozitivního testu.. já to tak měla u 2 těhotenství

veronikaveruverule
2. dub 2019

@ja_osobne děkuju 🤗a ty nic nezahazuj.. Uvidíš co ti doktor řekne po vyvolavačce..

veronikaveruverule
2. dub 2019

@loylii mě taky Duphaston dával doktor s přestávkama..nemůže vzniknout závislost? Každopádně gratuluji k prťatům🙂

ja_osobne
autor
2. dub 2019

@loylii mě ho dal na 3 měsíce na srovnání ms. Po něm mi to chodilo. a den přesně, ale jak jsem dobrala, tak nic..... tak mi ho dal znovu.......

ja_osobne
autor
2. dub 2019

Ale teď čekám, až se mi ms dostaví, mám 12 dni zpoždění. Musím zajit na gyndu pro injekci

veronikaveruverule
2. dub 2019

@ja_osobne Ach jo..to mě mrzí..na houby..Já začínám mít nervozu z toho zákroku kruci..snad se nic nepokazí..

ja_osobne
autor
2. dub 2019

@veronikaveruverule určitě bude vše v pořádku! Držím palce! Není to žádný velký zákrok! 😘

veronikaveruverule
2. dub 2019

@ja_osobne Děkuju🌷říkala to i lékařka..já asi ani nemám tak obavy ze zákroku jako z toho že nebudu vědět co se děje..ale jsou i horší věci😉A ty?Jak ti je?Já vím,že jsi zklamaná..ale lékař to musí začít řešit i jiným způsobem když dosavadní léčba nic nevyřešila..

ja_osobne
autor
2. dub 2019

@veronikaveruverule tak se můžeš dr zeptat, co přesně s Tebou budou dělat;) no, byla jsem z toho smutná, ale nevyšlo to teď, vyjde to příště! Dneska jsem k dr nestihla, musím zítra. Je to ""zatim" jen 8 měsíců snažení, ale je fakt, že bych radši věděla, že jsme oba ok, nebo třeba nejsme, ale že se s tim dá něco dělat. Prostě vědět s jistotou, jak to je, ať tak, či tak.

veronikaveruverule
2. dub 2019

@ja_osobne Ani nevíš jak moc ti rozumím..přesně totéž jsem zažívala před dvěma lety..měsíce snažení se,pak šok s tím,že nejsem v pořádku..léky,milion ultrazvuků,další léky,výsledky žádné..přechod do CARu..nové testy,čekání,léky(testování jestli vůbec zaberou)a až teď konečně posun..cesta sem byla dlouhá ..já ti držím všechny palečky ať se ti povede dříve a nemusíš čekat tak dlouho..🌷každopádně už to že ti tam blbnou MS není normální..😔

ja_osobne
autor
2. dub 2019

@veronikaveruverule já už nechci čekat nějak dlouho.... chtěla jsem dítě uz pred 3 lety, ale manžel pořád čekal, čekal, čekal...... až se vezmeme, až bude barák, až až..... no a já blbá čekala s nim... (předtím jsme bydleli u rodičů v bytě-nebylo tam moc místa, ) ale to přeci není překážka, že ano..... no každopádně to už je teď jedno. Ale zítra se s dr. Domluvím, co dál.

veronikaveruverule
2. dub 2019

@ja_osobne Jsem docela zvědavá co vymyslí teda..možností je strašně moc🙂něco zabrat musí🙂

veronikaveruverule
2. dub 2019

@ja_osobne Já vlastně i chápu obavy z prostoru..miminko -kam dát kočárek a postýlku a hromadu dalších věcí že jo..jenže ve chvíli ,kdy jsem zjistila,že přirozeně mít mimi nemůžu ..tohle byla ta nejposlednější věc,kterou jsem řešila,najednou se to stalo naprosto nedůležitým..

ja_osobne
autor
2. dub 2019

@veronikaveruverule no, to je přesně ono. Dr. Mě strašil, že čím dyl budu čekat, tím to nemusí jít. To věděl i muž a přesto čekal..... no co. Teď je teď a já musím být pozitivní. Právě, že do doby, než jsme se začali snažit, jsem měla ms plus minus 3 dny. U mě hodně to bude psychikou, o hlavě. .. Jsem na to moc upnula, i kdyz se snažím nebýt. Takže já budu spíš potřebovat psychiatra, než gynekologa 🤔🙈🤣🤣

veronikaveruverule
2. dub 2019

@ja_osobne Páni..nikdy by mě nenapadlo,že tohle může způsobit hlava😲to zírám..třeba by vám pomohla dovča😉nám to strašně doporučovali,člověk příjde na jiné myšlenky a třeba se vrátíte tři🙂hele to byla sranda my začali jezdit co to šlo 😀jako ničeho nelitujeme,zažili jsme hromadu krásných výletů,jen jsme netušili že je to k ničemu😅

veronikaveruverule
2. dub 2019

@veronikaveruverule Prej-když výlety tak výlety a šup co druhý víkend jinde,wellnessování,hory😂musím se tomu smát

ja_osobne
autor
2. dub 2019

@veronikaveruverule to he dobre, ze to beres s humorem! 😘😏 chystame se v lete do Chorvatska. Ale co víkend pořád někde jezdíme, chodíme, co to jde! Ale já jsem 2,5 měsíce uz doma na nemocenské, tak mi to leze na palici........

veronikaveruverule
2. dub 2019

@ja_osobne To se ti vůbec nedivím,já bych musela pořád něco tvořit..ty máš za sebou operaci nohy viď..pro lidi kteří jsou zvyklí výletovat je tohle za trest🙄dva a půl měsíce je fakt dlouho,,už to máš dobré?

ja_osobne
autor
2. dub 2019

@veronikaveruverule pořád musím něco tvořit, ale uz nevím, co mám dělat. Chodit můžu.. o jako zralá na Bohnice

veronikaveruverule
2. dub 2019

Chápu🙈..kdy se vracíš do práce?

Strana