Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Já tu jdu jen napsat k tem uvulacnim testum.. patrim k tem co nikdy nemely pozitivni ovulacni 🙂 tak bych je i snad radsi vynechala...
@deli_lah já měla pozitivní leden, únor, předtím jsem netestovala a ted v breznu takhle... testovat nebudu..
@veronikaveruverule já mám dobrého lékaře, podle recenzí, jen se s. Im musím zítra domluvit a pak uvidím, co dál🙂
@ja_osobne Jasně🙂já už jsem zase nervozní čím více se to blíží to je hrůza se mnou😂
@veronikaveruverule mi povídej, taky už mi z toho hrabe, ale zítra budu moudřejší a klidnější, když budu vědět, že půjdu na vyšetření.
@deli_lah děkuji! Už je na čase🙂
@ja_osobne jupiiiiiii 🤩folikuly dozrály, zítra ještě injekce a ve čtvrtek jdu pod narkozu a odběr vajíček 👏🎈🎈
@veronikaveruverule tak držím pěsti! 😘😍
@ja_osobne eh.. Nikdy jsem nebyla pod narkozou.. 🤔😬
@veronikaveruverule to já taky ne..... držím palce! 😘
@ja_osobne děkuju 🤗a ty nic nezahazuj.. Uvidíš co ti doktor řekne po vyvolavačce..
@loylii mě taky Duphaston dával doktor s přestávkama..nemůže vzniknout závislost? Každopádně gratuluji k prťatům🙂
Ale teď čekám, až se mi ms dostaví, mám 12 dni zpoždění. Musím zajit na gyndu pro injekci
@ja_osobne Ach jo..to mě mrzí..na houby..Já začínám mít nervozu z toho zákroku kruci..snad se nic nepokazí..
@veronikaveruverule určitě bude vše v pořádku! Držím palce! Není to žádný velký zákrok! 😘
@ja_osobne Děkuju🌷říkala to i lékařka..já asi ani nemám tak obavy ze zákroku jako z toho že nebudu vědět co se děje..ale jsou i horší věci😉A ty?Jak ti je?Já vím,že jsi zklamaná..ale lékař to musí začít řešit i jiným způsobem když dosavadní léčba nic nevyřešila..
@veronikaveruverule tak se můžeš dr zeptat, co přesně s Tebou budou dělat;) no, byla jsem z toho smutná, ale nevyšlo to teď, vyjde to příště! Dneska jsem k dr nestihla, musím zítra. Je to ""zatim" jen 8 měsíců snažení, ale je fakt, že bych radši věděla, že jsme oba ok, nebo třeba nejsme, ale že se s tim dá něco dělat. Prostě vědět s jistotou, jak to je, ať tak, či tak.
@ja_osobne Ani nevíš jak moc ti rozumím..přesně totéž jsem zažívala před dvěma lety..měsíce snažení se,pak šok s tím,že nejsem v pořádku..léky,milion ultrazvuků,další léky,výsledky žádné..přechod do CARu..nové testy,čekání,léky(testování jestli vůbec zaberou)a až teď konečně posun..cesta sem byla dlouhá ..já ti držím všechny palečky ať se ti povede dříve a nemusíš čekat tak dlouho..🌷každopádně už to že ti tam blbnou MS není normální..😔
@veronikaveruverule já už nechci čekat nějak dlouho.... chtěla jsem dítě uz pred 3 lety, ale manžel pořád čekal, čekal, čekal...... až se vezmeme, až bude barák, až až..... no a já blbá čekala s nim... (předtím jsme bydleli u rodičů v bytě-nebylo tam moc místa, ) ale to přeci není překážka, že ano..... no každopádně to už je teď jedno. Ale zítra se s dr. Domluvím, co dál.
@ja_osobne Jsem docela zvědavá co vymyslí teda..možností je strašně moc🙂něco zabrat musí🙂
@ja_osobne Já vlastně i chápu obavy z prostoru..miminko -kam dát kočárek a postýlku a hromadu dalších věcí že jo..jenže ve chvíli ,kdy jsem zjistila,že přirozeně mít mimi nemůžu ..tohle byla ta nejposlednější věc,kterou jsem řešila,najednou se to stalo naprosto nedůležitým..
@veronikaveruverule no, to je přesně ono. Dr. Mě strašil, že čím dyl budu čekat, tím to nemusí jít. To věděl i muž a přesto čekal..... no co. Teď je teď a já musím být pozitivní. Právě, že do doby, než jsme se začali snažit, jsem měla ms plus minus 3 dny. U mě hodně to bude psychikou, o hlavě. .. Jsem na to moc upnula, i kdyz se snažím nebýt. Takže já budu spíš potřebovat psychiatra, než gynekologa 🤔🙈🤣🤣
@ja_osobne Páni..nikdy by mě nenapadlo,že tohle může způsobit hlava😲to zírám..třeba by vám pomohla dovča😉nám to strašně doporučovali,člověk příjde na jiné myšlenky a třeba se vrátíte tři🙂hele to byla sranda my začali jezdit co to šlo 😀jako ničeho nelitujeme,zažili jsme hromadu krásných výletů,jen jsme netušili že je to k ničemu😅
@veronikaveruverule Prej-když výlety tak výlety a šup co druhý víkend jinde,wellnessování,hory😂musím se tomu smát
@veronikaveruverule to he dobre, ze to beres s humorem! 😘😏 chystame se v lete do Chorvatska. Ale co víkend pořád někde jezdíme, chodíme, co to jde! Ale já jsem 2,5 měsíce uz doma na nemocenské, tak mi to leze na palici........
@ja_osobne To se ti vůbec nedivím,já bych musela pořád něco tvořit..ty máš za sebou operaci nohy viď..pro lidi kteří jsou zvyklí výletovat je tohle za trest🙄dva a půl měsíce je fakt dlouho,,už to máš dobré?
@veronikaveruverule pořád musím něco tvořit, ale uz nevím, co mám dělat. Chodit můžu.. o jako zralá na Bohnice
Chápu🙈..kdy se vracíš do práce?

@ja_osobne Jasně..já koukla na recenze nejlepších lékařů v okolí a rovnou se objednala..dneska už vím,že bych skončila v CARu každopádně,ale to jsem tenkrát netušila..