icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
sudylichozrout
8. lis 2019

@ja_osobne Neeee, to jsi spatne pochopila 🙂 Mam dve zdrave deti a treti na ceste. Ze ctyr tehotenstvi behem tri let 🙂 Ja tehotnim dobre a nebyt prave chripky a horecek 40+, meli bychom uz deti tri a ctvrte by bylo na ceste 🙂

petula.bir
8. lis 2019

@juliemichal
Jjj mám 9-11dnů / 11DPO dostanu ms
@sudylichozrout
Taky mám děti - 2 🙂 já mám většinou ovulaci 18DC z 29 - nyní jsem marodila tak se posunula na 24-25DC
Právě do ledna jsem to neřešila otěhotněla a teď se nám zas nedaří tak by to chtělo asi zkontrolovat. Spime spolu bez ochrany skoro rok a půl 😔 za chvilku mi bude 33 a manželovi 25.

ja_osobne
autor
8. lis 2019

@sudylichozrout to mělo být pro petula!! 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂👍

ja_osobne
autor
8. lis 2019

@petula.bir taky mám ovu 17/18dc a cykly mám tak 30dni. LF 12 dní🙂 tak uvidime teď🙂

petula.bir
8. lis 2019

@ja_osobne
Jjj uvidíme v pondělí 🥰🙈 ale mám klasickou PMS 😂🙈

clo1
10. lis 2019

Tak dnes 1dc, snad budete mít štěstí alespoň vy. Bohužel se mi zkracuje lf. Tento cyklus 11dnů. ☹

ja_osobne
autor
10. lis 2019

@clo1 to.me.mrzi :( LF by měla být ale pořád stejná, ne? Není se pouze první fáze. Já dnes 18dc a ovu, tak uvidíme. Ikdyz podle testu ovu není, mám.negativni. ale cítím to na sobě.

ja_osobne
autor
10. lis 2019

Horní jsou včerejší, spodní 3 dnešní......

clo1
10. lis 2019

@ja_osobne ještě pozitivní není, ale blíží se to, ale myslím, že jsi psala, že ne vždy ho máš úplně pozitivní. Snad už to je ono a nebo ještě zítra zesílí.
Já mívala lf 13 dnů, poslední 2 cykly 12 dnů a teď 11. Ale od včerejška jsem se po dlouhe době dala na cvičení(když se nedaří, tak se budu snažit dát trochu dokupy, zlepšit postavu), takže odpoledne cvičení a večer víno a horká vana, takže možná i proto přišla o den dřív.

ja_osobne
autor
10. lis 2019

@clo1 a máš ovu potvrzenou? Třeba byla driv/dyl 🙂
Nene, nikdy jsem právě neměla OT pozitivní, snad jen jednou a to po 2hem cyklu clostiku.... jinak vždy jen takhle. Zkusím.zitra, pokud bude slabší, je to jasné.... ale podle pocitu je ovu dnes. Mám cipek dole, měkký a otevřený a i ovu hlen tam je. Dnešek je pojištěný 🤦‍♀️😂😂 tak uvidíme na konci měsíce, zda najdu //

clo1
10. lis 2019

@ja_osobne podle ovu testů, takže jsem si dnem ovu jistá (i když na 100% to říct nemůžu). No snad se to nebude ještě dál zkracovat, snad to byla jen náhoda. A bude to zase těch 12 dnů alespoň....jak jsem zvyklá.
Tak to je dobře, že máte pojištěno. No jestli bude test zítra slabší, tak jsi to odhadla dobře.🙂

ja_osobne
autor
10. lis 2019

@clo1 já si fakt myslím, že LF je stále stejná.. ale na 100% to říct nemůžu. Po té laparce jsem teď hodně cítila pravý vaječník... no, uvidíme "🙂

petula.bir
11. lis 2019

Ahojky holky 💐
@clo1 @ja_osobne
To mě mrzí 😔
Taky mám LF 11.dnů dnes jsem 11DPO - ovulace “potvrzena” testy. Určitě se nám někdy zadaří 🥰 jsem zvědavá na zítra zda ms přijde nebo ne. Merim i BT a dnes 36.9 🤔 snad zítra neklesne 😢 pokud ano, zítra přijde ms 😔🤷🏼‍♀️ Ale můžeme se snažit další mesic a třeba pod stromečkem budou // 🎄❄️🎁🥰

ja_osobne
autor
11. lis 2019

Tak dnešní, ten spodní.... všechny jsou dost tmavé.... A já z toho jelen 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

clo1
11. lis 2019

To se ani nedivím. Testy jsou pořád stejné. Ani nesílí, ani neslábnou. A myslíš že už je po ovu nebo ne? Možná by fakt nebylo marné začít měřit tu teplotu. 😉

ja_osobne
autor
11. lis 2019

Já nevím, ale podle pocitu už je po ovu 🙂 pokud se nepodaří, koupím teploměr a budu měřit příští cyklus🙂

ja_osobne
autor
11. lis 2019

Tak ještě teď, ten už je viditelné slabší 👍👍

juliemichal
11. lis 2019

@ja_osobne to jsou dr maxy nebo ty comforty?protože ani jeden nevypadá pozitivně ☹ ☹
no je to divné ☹ kolik DC míváš jinak ovulku? :-O já jí budu mít asi zítra dnes folík 20mm a sliznice 8mm a zítra v 9:30 máme IUI

ja_osobne
autor
11. lis 2019

Dr max! Ani jeden není pozitivní, ale možná jsem.ten případ, který na testy nereaguje.podle pocitu byla ovu včera, možná dnes.... Tak uvidíme. Ms by NEmela dorazit příští sobotu...

Tak budu držet palce! Ať to vyjde!

juliemichal
11. lis 2019

@ja_osobne no taky jsem teď sehnala jen dr maxy a natož,že mám folikul 20mm tak vůbec není pozitivní 😀 😀
ty máš tak krátkou LF?když příští sobotu?mě by ms neměla dorazit 27.11 😀 😀 když budu počítat 1DPO od středy 😀 😀

ja_osobne
autor
11. lis 2019

@juliemichal lf mám 12 dni, si myslím. Pokud byla ovu včera, ms by měla přijít 23.11. Tak uvidíme 🙂 teď už to hrotit nebudu a jen čekat🙂

petula.bir
12. lis 2019

Holky, tak nám se asi zadařilo 🥰🥰🥰🥰
MS měla přijít dnes 🤓 lehce spinim, snad to bude v pořádku 🤓

clo1
12. lis 2019

@petula.bir gratuluju. Ale chápu to dobře, že dr.max dnes skoro nic a mamtest takhle pozitivní????

clo1
12. lis 2019

@ja_osobne zkoušela jsi test ještě dneska??

petula.bir
12. lis 2019

@clo1
To je test z dneška 🙂 dr. max dělaný z ranní moči (7.00) a mamatest dnes odpoledne (12:30) možná udělám ještě zitra ale už nešpiním vůbec 🥰🥰🥰

sudylichozrout
12. lis 2019

@petula.bir Nadhera! Gratuluju a drzim palce 🙂

ja_osobne
autor
12. lis 2019

@petula.bir tak potichounku gratuluji!! 👍👍🤰😍

ja_osobne
autor
12. lis 2019

@clo1 zkoušela, slabne 🙂 tak budu doufat, že byla v neděli

leymea
12. lis 2019

@petula.bir no ja cumim jakej je tam rozdil v tech carkach 😀 mamatest nadhernej 😊 potichu gratuluji 🙂

clo1
12. lis 2019

@ja_osobne mě se o moc slabší nezdá, teda ty testy z toho bych moc moudrá nebyla. 😟
Snad u tebe ta ovulace byla...podle pocitu

Strana