icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
ja_osobne
autor
12. lis 2019

@clo1 je slabší, o trochu... dnes mě docela.picha kolem dělohy, ale to je asi po té lps... 🤷‍♀️

clo1
14. lis 2019

@ja_osobne zkoušela jsi ještě test nebo už ne? A bereš ještě ten utrogestan? Já začala místo kontryhelu tentokrát užívat drmek.

ja_osobne
autor
14. lis 2019

@clo1 už ne, už jsem neměla. Objednala jsem si bazalni teploměr, tak budu popř. měřit bt příští cyklus, ale doufam, že nebude potřeba! Neberu Ten jsem měla jen na 3 cykly, jak jsem brala clostik. ....

clo1
15. lis 2019

@ja_osobne snad nebudeš teploměr už potřebovat 😉 a kdyby náhodou jo, aspoň zjistíš jak to máš s tou ovulací, protože podle testů se toho moc poznat nedá. ☹

ja_osobne
autor
15. lis 2019

@clo1 tak už ho mám! A asi můžu začít měřit, že? Nebo mám počkat na další cyklus? Pokud...
Jednou mi dělal dr utz a podle něj měla být ovu o víkendu.a na vikend jsem měla testy nejsilnější, ale ne pozitivní 🤷‍♀️ dneska 23Dc, tak uvidíme

clo1
15. lis 2019

@ja_osobne teď už by to nemělo smysl měřit, když už jsi po ovulaci. Nech to až na příští cyklus....pokud bude potřeba. 😉

ja_osobne
autor
15. lis 2019

@clo1 balík mi dorazil, jsem zvědavá, co z toho využijí jako první..... doufám, že ty TT 🤷‍♀️😍🤰

ja_osobne
autor
16. lis 2019

Ahoj holky, měří některá z vás bt? Mám už sice po ovu, ale chtěla jsem si to alespoň vyzkoušet, abych popř. Na příští cyklus uz věděla co a jak. Naměřila jsem si 36,05. Zdá se mi to ale nějak málo 🤔🤦‍♀️😂 uvidím, kolik bude zítra. Do ms mám týden 🤷‍♀️😂

petula.bir
16. lis 2019

@ja_osobne
Ahojky, třeba ovulace ještě neproběhla. To je opravdu málo. Měřila jsi hned po probuzení a takové věci?

ja_osobne
autor
16. lis 2019

@petula.bir ovu měla být v neděli minulou 🤷‍♀️ ale nejsem si jistá na 100pro. Dnes jsem 24dc. Jojo, hned po probuzení.

ja_osobne
autor
16. lis 2019

Ot... ale mám už hodně bílého kremoveho výtoku, tohle ovu nebude.... A já jsem z toho zase jelen 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

petula.bir
16. lis 2019

@ja_osobne
Já to měla takto: taky jsem si myslela, že ovu proběhla ale nakonec ne 🤣 vždy jsme měla ovulaci 18DC z 29 ale teď 24DC 🤣

ja_osobne
autor
16. lis 2019

@petula.bir jsou ty testy stejné značky? Ale asi ovu byla, když se povedlo 🙂

petula.bir
16. lis 2019

@ja_osobne
Nene, horní jen zelené jsou dr.max a spodní s nápisem LH jsou mamatesty. Právě teď jsem měla anginu, horecky tak se mi ovulace posunula.

ja_osobne
autor
16. lis 2019

@petula.bir mělo by se měřit stejnými testy.... 🤔

clo1
17. lis 2019

@ja_osobne to je fakt divné. Ty testy jsou pořád stejné a bt je nízko (ale z jedné teploty nepoznáš nic). Kdoví jestli ta ovu byla :-/

ja_osobne
autor
17. lis 2019

@clo1 měla být.... v neděli (i před) bilkovy hlen, cipek nízko, měkký, teď už je cipek nahooore, tvrdý a mnoho bílého výtoku. U toho usuzuji, že už po ovu je.. 🤷‍♀️🤷‍♀️ dneska Šla bt o 2 setinky nahoru z 36,05 na 36,07 🤦‍♀️😂😂😂😂

clo1
17. lis 2019

@ja_osobne a měříš správně? Ihned po probuzení, než vstaneš z postele?

ja_osobne
autor
17. lis 2019

@clo1 jojo, hned po probuzení, mám nastavený budík na stejný čas 🙂

clo1
17. lis 2019

@ja_osobne tak to je fakt nízko i jako předovulační teplota je to docela nízko. A kde měříš?

ja_osobne
autor
17. lis 2019

@clo1 mám před ms, měřím dole 🙂 budu fakt asi exot, na OT nereaguju, je ze mě mrtvola- teplotně 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤷‍♀️

clo1
17. lis 2019

@ja_osobne jsem si říkala jestli třeba neměříš v puse (to bývá teplota nižší), ale jestli měříš dole, tak to taky nechápu. 😀

ja_osobne
autor
17. lis 2019

@clo1 jsem prostě exot, no 😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ tadaaa

ja_osobne
autor
18. lis 2019

35,90 🤦‍♀️🤦‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

juliemichal
18. lis 2019

@ja_osobne tak to je fakt divné,spíše se mi zdá,že máš fakt před ovulační teploty ☹ ☹ no uvidíš jak to bude pokračovat.

clo1
18. lis 2019

@ja_osobne já si taky myslím, že to je spíše anovulační cyklus. I ty testy by tomu odpovídaly, když byly pořád jen napůl pozitivní. Ale třeba se pletu, uvidíš za pár dní jestli dorazí ms nebo ne.

ja_osobne
autor
18. lis 2019

@juliemichal
@clo1 a moje tělesná teplota je 34,80🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Já totiž vůbec nevím, zda vůbec ovu mám, ikdyz jsem úplně zdravá 🙂 hormony dobré, laparo taky dobrá , žádné pco, tak nevím, kde by mohl být problém......

clo1
18. lis 2019

@ja_osobne ty jo tak jestli máš tak nízkou teplotu, tak možná fakt ta ovulace byla 😂😂😂😂😂😂

ja_osobne
autor
18. lis 2019

@clo1 já si myslim, že byla... pokud nějaká byla 😂😂😂🤷‍♀️ nee , já musím mít vždy něco extra

clo1
18. lis 2019

@ja_osobne pokud by to teď nevyšlo, tak určitě pak měř celý cyklus a klidně u toho zkoušej ty ovu testy, ať zjistíme jak to vlastně je. 😂to je záhada s tebou. Kdy to máš nebo nemáš dostat? Já jsem 9 dc a ode dneška zkouším ovu testy. Zatím negativní

Strana