Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, měří některá z vás bt? Mám už sice po ovu, ale chtěla jsem si to alespoň vyzkoušet, abych popř. Na příští cyklus uz věděla co a jak. Naměřila jsem si 36,05. Zdá se mi to ale nějak málo 🤔🤦♀️😂 uvidím, kolik bude zítra. Do ms mám týden 🤷♀️😂
@ja_osobne
Ahojky, třeba ovulace ještě neproběhla. To je opravdu málo. Měřila jsi hned po probuzení a takové věci?
@petula.bir ovu měla být v neděli minulou 🤷♀️ ale nejsem si jistá na 100pro. Dnes jsem 24dc. Jojo, hned po probuzení.
@ja_osobne
Já to měla takto: taky jsem si myslela, že ovu proběhla ale nakonec ne 🤣 vždy jsme měla ovulaci 18DC z 29 ale teď 24DC 🤣
@petula.bir jsou ty testy stejné značky? Ale asi ovu byla, když se povedlo 🙂
@ja_osobne
Nene, horní jen zelené jsou dr.max a spodní s nápisem LH jsou mamatesty. Právě teď jsem měla anginu, horecky tak se mi ovulace posunula.
@petula.bir mělo by se měřit stejnými testy.... 🤔
35,90 🤦♀️🤦♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@ja_osobne tak to je fakt divné,spíše se mi zdá,že máš fakt před ovulační teploty ☹ ☹ no uvidíš jak to bude pokračovat.
@juliemichal
@clo1 a moje tělesná teplota je 34,80🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Já totiž vůbec nevím, zda vůbec ovu mám, ikdyz jsem úplně zdravá 🙂 hormony dobré, laparo taky dobrá , žádné pco, tak nevím, kde by mohl být problém......

@clo1 je slabší, o trochu... dnes mě docela.picha kolem dělohy, ale to je asi po té lps... 🤷♀️