icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
ja_osobne
autor
18. lis 2019

@clo1 já jsem 26dc, měla by nepřijit v sobotu.. Tak uvidíme. Mam ale stake divne tlaky v podbřišku, dneska to docela bolelo 🤷‍♀️

ja_osobne
autor
20. lis 2019

Dnešní OT, poprvé za celou dobu měření je pozitivní..... Ale, po ovu už nejspíš mám, dnes 28dc, 10dpo. Tak jsem z toho jelen 🤷‍♀️🤷‍♀️🤔

clo1
20. lis 2019

@ja_osobne ovulační může ukázat i těhotenství. Zkusila bych těhu test a kdyby byl negativní tak máš teprve teď ovulaci. Zkus ten těhotenský, jsem zvědavá... 😀😀😀

ja_osobne
autor
20. lis 2019

@clo1 28dc, při 30dnech cyklu?! U mě už se nedivím ničemu 😂😂😂 po té laparce se mi to mohlo posunout, no

clo1
20. lis 2019

@ja_osobne buď je to ovulace nebo těhotenství. Pokud ovu tak možná bude test zítra už slabší. Pokud těhu tak bude sílit ještě víc.
Já 11dc s testy zatím negativní. Snad se brzy dočkám.

ja_osobne
autor
20. lis 2019

@clo1 uz mi OT došly 😔😂😂😂 tak uvidíme, co to bude 🙂 měřím bt, ta mi to řekne

ja_osobne
autor
20. lis 2019

Tak jsem zkoušela OT ještě teď, ale už jsem neměla stejný, tenhle je pepino a z docela zředěné moči 🤷‍♀️ taky hooodne silný 🤷‍♀️🤷‍♀️🤦‍♀️

clo1
20. lis 2019

@ja_osobne zkus zítra těhotenský, 11dpo už by to ukázal. 😀

ja_osobne
autor
20. lis 2019

@clo1 zkusím, no 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂

clo1
20. lis 2019

@ja_osobne no konečně!! 😂

ja_osobne
autor
20. lis 2019

@clo1 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂

ja_osobne
autor
20. lis 2019
sudylichozrout
20. lis 2019

@ja_osobne To je tehotensky? Nebo co je to za fotku? 🙂

ja_osobne
autor
20. lis 2019

@sudylichozrout ovu, ale od pepina, zelený už jsem neměla 🤦‍♀️🤦‍♀️😂

sudylichozrout
20. lis 2019

@ja_osobne Aha, tak zitra tehotensky! Jsem na tebe zvedava 🙂

ja_osobne
autor
20. lis 2019

Nechce se mi dělat těhu..... abych nebyla zklamaná, pokud bude negat 🤷‍♀️

ja_osobne
autor
21. lis 2019

🤔🤔🤔 ovu?

ja_osobne
autor
21. lis 2019

@sudylichozrout

@clo1

Negativní, děvčata🙂

sudylichozrout
21. lis 2019

@ja_osobne ☹ Tak ze by teprve ovulace? I to je mozne, nekdy se telo fakt zcvokne...

ja_osobne
autor
21. lis 2019

@sudylichozrout já už se nedivím ničemu, a když mám po té laparce, že by se ovu posunula, asi jo.... koupím ještě OT, ať vim

ja_osobne
autor
21. lis 2019

@sudylichozrout ale břicho mám jako před ms, dneska 29dc, žádný ovu hlen, tak já nevím....

clo1
21. lis 2019

@ja_osobne je to možné, že tělo se dává dohromady po té laparce a teprve teď máš ovulaci. I teplota je nízká, takže by to odpovídalo. Dnes bych se snažila a jestli zítra nebo pozítří půjde teplota nahoru, tak je to jasné.

ja_osobne
autor
21. lis 2019

@clo1 jen mi to přijde divné..... 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ ale OT pozitivní, teplota by taky odpovídala ovu 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

clo1
21. lis 2019

@ja_osobne u mě je to taky nějaké divné. Jsem 12 dc, test úplně negativní. Ani to nevypadá, že by se ovulace blížila. Vysadila jsem kontryhel a nasadila tento měsíc drmek, tak snad a vypadá to na pozdější ovulaci. To jsem tomu dala 😟

ja_osobne
autor
21. lis 2019

@clo1 taky pěkný, no 🙂 tak testuj dal! Ona přijde!

clo1
21. lis 2019

@ja_osobne Budu testovat dál. Co mi zbývá 😀

ja_osobne
autor
21. lis 2019

@clo1 dnešní OT 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤦‍♀️

clo1
21. lis 2019

@ja_osobne není slabší??

ja_osobne
autor
21. lis 2019

@clo1 o trochu je 🤷‍♀️🤷‍♀️ ale je to jiná značka

clo1
21. lis 2019

@ja_osobne ty máš celkově ty testy hodně výrazné i mimo ovulaci. Jsem zvědavá na tu teplotu jestli stoupne 🙂

Strana