icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
ja_osobne
autor
21. lis 2019

@clo1 takhle jsem to měla nejsilnější právě v době ovu, pak už slably.... 🤷‍♀️🤷‍♀️ kdyby stoupla , tak Co to znamená? Jsem četla, že náhlý pokles by mohlo být uhnizeni, pokud ta ovu už byla, tak jsem dnes 10dpo 🤷‍♀️

clo1
21. lis 2019

@ja_osobne kdyby zítra stoupla znamenalo by to, že ovulace je dnes. Uvidíš no, je to teda zvlášní cyklus. Ale ta nízká teplota je fakt divná, neviděla jsem u nikoho, že by měl tak nízkou poovulační teplotu. No nezbývá než čekat, co z toho bude 😂

ja_osobne
autor
21. lis 2019

@clo1 nemyslím si, že je to ovu, cipek mám stále nahoře, tvrdý, bílý krém. vytok 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ já jsem prostě divná, no

ja_osobne
autor
22. lis 2019

@clo1 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ já jsem asi z jiné planety 🤷‍♀️😂😂😂

clo1
22. lis 2019

@ja_osobne tak asi byla včera 😂

ja_osobne
autor
22. lis 2019

@clo1 Ale podle hlenu a čípku vůbec 🤷‍♀️🤷‍♀️ stále mám čipek nahoře a tvrdý 🤷‍♀️🤷‍♀️🤔

clo1
22. lis 2019

@ja_osobne no jo, ale teplota stoupla, uvidîš co dalsí dny, ale test i teolota odpovídá. Doufám, že jste se včera snažili. 😀

ja_osobne
autor
22. lis 2019

@clo1 dnes ráno, včera nebylo manzilkovi dobře

clo1
22. lis 2019

@ja_osobne a předevčírem?

clo1
22. lis 2019

@ja_osobne schválně zkus ještě ovu test, jestli máš, teď už by měl být negativní pokud je po ovulaci

ja_osobne
autor
22. lis 2019

@clo1 zkusím.

Nene, pouze dnes ráno. Vůbec jsem nevěděla, že by to mohla být ovu 🤷‍♀️🤷‍♀️

clo1
22. lis 2019

@ja_osobne vždyť jsem ti to psala, že by to mohla být ovu 😂

ja_osobne
autor
22. lis 2019

@clo1 já vím 🤷‍♀️ tak jsme to zkusili dneska rano, to by taky mohlo vyjít🙂

ja_osobne
autor
22. lis 2019

Ještě není suchý

clo1
22. lis 2019

@ja_osobne já fakt nevím 😀 to je záhada, ty máš ty testy pořád silné 😀

leymea
22. lis 2019

@ja_osobne nechces zkusit tehotenskej test?

ja_osobne
autor
22. lis 2019

@leymea včera byl negativní 🤷‍♀️ počkám po vikendu

ja_osobne
autor
22. lis 2019

@leymea nejde mi to vůbec do hlavy 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂

clo1
22. lis 2019

@ja_osobne estli bude i zítra teplota nahoře, tak je to jasné a na těhotenský test je pak čas.
U mě ovulace v nedohlednu...test úplně negativní

ja_osobne
autor
22. lis 2019

@clo1 stejný, jako včera, neni uplne pozitivní, ale dost výrazný...

ja_osobne
autor
22. lis 2019

Tak jsem ot zkoušela ještě teď a už je negativní, takže opravdu to byla nejspíš ovu 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️😂
Jestli mi to vše posunula ta laparka, nebo bylinny čaj na plodnost 🤷‍♀️🤷‍♀️ takže ms tak za 12 dni 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

ja_osobne
autor
23. lis 2019

🤔🤔 je nějaká šance, že by ovu byla až o den déle? Dle bolesti?

clo1
23. lis 2019

@ja_osobne graf ukazuje 3dpo, ale podle mě jsi 2dpo

ja_osobne
autor
23. lis 2019

@clo1 já taky myslím, že 2 teprve, v den ovu jsem měla pozitivní test a den po ještě hooodne tmavý a včera už byl negativní, takže z tuleni že včera šance je? 🤔 včera v 7 ráno

clo1
23. lis 2019

@ja_osobne říká se, že lepší je se snažit den před ovu. Ale zase bez šance si myslím, že to nebude....snad. Pokud to bylo hned ráno.

ja_osobne
autor
23. lis 2019

@clo1 já nevěděla, že je to ovu 🤷‍♀️🤷‍♀️ takhle pozdě. V 7 ráno 🤷‍♀️ tak uvidime

clo1
23. lis 2019

@ja_osobne nezbývá nic jiného než čekat. Já ovu test stále negativní. Jsem zvědavá kdy se dočkám //

ja_osobne
autor
23. lis 2019

@clo1 kolik už jsi DC? Určitě se počkáš! Já až po 28dnech 🤷‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂 a dnes ot negativní, tak je to jasné

clo1
23. lis 2019

@ja_osobne jsem teprve 14 dc, ale pozitivní mívám už 12 nebo 13dc, ted ještě nic. Nevím jestli v tom drmku mám pokračovat nebo ho vysadit? Asi ještě počkám pár dní 😐
U tebe je to jasné, rozhodila ti to ta laparka, ale asi je to normální

ja_osobne
autor
23. lis 2019

@clo1 nikde jsem se nic nedocetla o tom, ale asi jooo, každopádně vim, že ovu mám!! Tak se mi dost ulevilo!
Tak ještě testuj, ona přijde!

Strana