icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
clo1
14. pro 2019

@ja_osobne možné je všechno. 😀

ja_osobne
autor
14. pro 2019

@clo1 obzvlášť u mě 🤷‍♀️😂😂

ja_osobne
autor
15. pro 2019

@clo1 mi ta teplota skáče jak srnka po lese 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂

clo1
15. pro 2019

@ja_osobne teda, nějak to stouplo. Uvidíš co zítra. Ale podle testu ovu ještě nebyla. Chtělo by to ten ultrazvuk 🙂

ja_osobne
autor
15. pro 2019

@clo1 beru prášky na stitnou a ty muzou bt zkreslovat - zvyšovat 🤷‍♀️ takže bt mi ani nic neřekne... takže opět "spolehat" na testy 🤦‍♀️🤦‍♀️😂

clo1
15. pro 2019

@ja_osobne já beru taky léky na štítnou a o tom jsem neslyšela, že by ovlivňovaly bt. Aspoň mě ne, beru je už dlouho.

clo1
15. pro 2019

@ja_osobne nebo ten ultrazvuk, můžeš zkusit zítra zavolat. Uvidíš co ti řekne. 🙂

ja_osobne
autor
15. pro 2019

@clo1 právě, že zvyšují, i kvalitu hlenu ovlivňují 🤷‍♀️ takže tím se řídit nemůžu. Ve sttedu tam ještě žádný dominant i folik nebyl. Tak půjdu kdyžtak zase ve středu

clo1
15. pro 2019

@ja_osobne tak pokud zvýší teplotu tak prostě jen budeš mít vyšší bt než bez léků. Takže ovulaci tam zaznamenáš, pokud bereš léky denně. Když jsem kdysi měřila, takse mi v grafu vždy ovulace ukázala, takže toho bych se nebála 😉

ja_osobne
autor
15. pro 2019

@clo1 beru vlastně od začátku tohohle měření, 15 dni zatím je beru. Tak uvidíme, zda mi pomůžou 🙂 mám euthyrox 50, 1 denně, tak snad 🙂

clo1
15. pro 2019

@ja_osobne určitě to pomůže, vetšinou se i upraví cykly. Pokud máš delší, je možné, že se ti zkrátí až léky zaberou ale trvá to 2-3 měsíce než léky pořádně zaberou.

ja_osobne
autor
15. pro 2019

@clo1 cykly mám cca 30, což je dobrý, si myslím🙂

clo1
16. pro 2019

@ja_osobne to se dá. Já mám cykly 26, 27 dnů...jen teď vyjimečně po 29 dnech přišla.

ja_osobne
autor
16. pro 2019

@clo1 pochybuju, že byla u mě ovu 10dc (ikdyz bolesti by odpovidaly) ale ve středu u mě nebyl žádný dominantní folik. Ta teplota je opravdu ovlivněna těmi léky

clo1
16. pro 2019

@ja_osobne to by určitě dr. viděl pokud bys byla těsně před ovulací. A nechceš se zeptat na ten utz jestli tě nevezme?

ja_osobne
autor
16. pro 2019

@clo1 já si tam radši zajdu osobně ve středu, to by už mělo něco být. Už ho slyším v tel. Jak.minrika, že to není potřeba, že je zbytečné... Tak proto radši zajdu

clo1
16. pro 2019

@ja_osobne tak to tě snad neodmítne, když už tam budeš 🙂

clo1
17. pro 2019

@ja_osobne co dnešní teplota a jak si na tom s testy?? 😀
Já začala už včera testovat, protože už mi začaly ovu příznaky 😀
Sice jsem teprve 9 dc, ale test pomalu sílí

ja_osobne
autor
17. pro 2019

@clo1 já jsem fakt asi z jiné planety 😂😂🤷‍♀️ u mě nějak takhle, cipek mi jde dolů, měkký, a vodnaty hlen

clo1
17. pro 2019

@ja_osobne však už jsi 14 dc, za chvíli budeš mít ovulaci 😉 asi nám to vyjde nastejno. 🙂

ja_osobne
autor
17. pro 2019

@clo1 tak asi opravdu kolem toho 18dc 🙂 ale ta teplota pěkně lítá!

clo1
17. pro 2019

@ja_osobne no to lítá, ale to nevadí, hlavně když dorazí ovulace. Mě začínají popichovat vaječníky, tak si myslím, že zítra už by mohl být pozitivní ovu test. 🙂 tentokrát nějak dříve.

ja_osobne
autor
17. pro 2019

@clo1 taky jsem jeď začala cítit... v pátek mě tedy bolely hodně, až i křeče a stejně z toho nic nebylo, tak uvidíme, jestli bude pozitivní OT

clo1
17. pro 2019

@ja_osobne snad ho budeme mít pozitivní zítra obě 😀
Zkusíš zajít k tomu doktorovi?

ja_osobne
autor
17. pro 2019

@clo1 asi se na to vyprdnu 🙂 kdyžtak pak v novém roce 🙂

clo1
17. pro 2019

@ja_osobne však ovulaci si potvrdíš teplotou 😉 akorát nevíš kdy bude. Tak to nech když tak až na leden....ať už se před vánoci nemusíš dohadovat s doktorem 😂jestli to je nebo není zbytečné jít na utz 😂

ja_osobne
autor
17. pro 2019

@clo1 přesně! Bt mi ji řekne až 3 dny zpet, xoz je pozdě, že 🤦‍♀️😂😂😂🤷‍♀️ tak aspoň ty OT 👍👍

clo1
17. pro 2019

@ja_osobne když se budete snažit ob den, tak to neminete 😀

ja_osobne
autor
17. pro 2019

@clo1 to už mám naplánované 🤷‍♀️😂😂😂 dneska, čtvrtek a sobota, pokud bude do té doby // ot 🙂 😂👍

clo1
18. pro 2019

Tak myslím, že dnešní pozitivní 😀
Jak jsi na tom? Doufám, že už ti to taky sílí 😀

Strana