icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
ja_osobne
autor
2. dub 2019

@veronikaveruverule až se mi bude chtít, mám.praci na hovno, vše se to tam teď pěkně se*e, tak se tam moc nehrnu. Měla bych jen stresy, tak to raději budu v klidu doma 😏

veronikaveruverule
3. dub 2019

@ja_osobne no ve stresu bys být každopádně neměla..to je jasný..to žádná ze snažilek..a nejhorší je že největší stres se o nás pokouší právě tehdy kdy to nejméně potřebujeme..Já mám zítra ten zákrok a v rozpisu léků mám až do zítřka zapsaný i ten Fraxiparin na ředění krve..ráno jsem si píchla a teď mě napadlo pro jistotu tam zavolat..ty kráso ještě že tak,prý jsem si ho neměla brát už ani dneska..přitom v rozpisu to je jasně napsané,tolik sprostých slov mě v životě ještě nenapadlo..kdybych už nebyla tak daleko tak se na celý Reprofit vybodnu..je to u nich katastrofa..

ja_osobne
autor
3. dub 2019

@veronikaveruverule no, tak to držím moc palce! Ať to vyjde! Tak to ještě, že jsi tam zavolala! Ach, to české zdravotnictví.... No já šla na gyndu, ale dr tam nebyl! A sestřička mi to jen tak píchnout nechtěla. Takže mám.prijit v pondělí. Zase to čekání. Tak jsem ji říkala, že bych se s dr. Chtěla domluvit, co dál. Takže to vše Domluvim v pondělí...... A se vsadím, že při mém štěstí , to v neděli večer dostanu! AMEN

ja_osobne
autor
Autor odpověď smazal
ja_osobne
autor
5. dub 2019

@veronikaveruverule ahojky, tak jsem.na Tebe myslela. Jak ti to dopadlo? 😘 u mě zatím, žádná změna.. jen jsem si zkoušela ze srandy ovu test a zda se mi poněkud silný.. .. 46DC 🙈

loylii
5. dub 2019

@veronikaveruverule nemyslím.. u mě zabral po 4 mesicich bráni a i v tehu se bral dal..

ja_osobne
autor
5. dub 2019

@loylii ten duphaston? No, já teď čekám, kdy mi příjde ms, v pondělí musím na vyvolavacku........

veronikaveruverule
6. dub 2019

@ja_osobne ahojky 🙂no musím uznat že přístup sestřiček i lékařky paráda, fakt na mě byly milé a hodné.. Ještě když na mě anestezioložka poznala že se klepu strachy.. Nebylo proč.. 🙂Anestezie byla super úlet pak jsem se probrala na pokoji s kapackou v ruce.. Pořád mě kontrolovali a pak za mnou hned poslali přítele.. Ten mi říkal Zombík trochu jsem mlela zcesty 😀pomohl mi obléknout se, podepsali jsme papíry, vyfasovali recepty na léky a hurá domů.. Pak začala legrace, po odeznění léků od bolesti jsem už jen ležela a svijela se bolesti.. Vrchol moji aktivity byl dojít na WC a to ještě šnečí rychlostí..doma jsem zůstala i v pátek ale už mi bylo mnohem líp, dneska už to cítím jen když kýchnu a zakašlu.. Mám prý dvacet krásných embryí.. V úterý jdeme na první pokus😍😍😍

ja_osobne
autor
6. dub 2019

@veronikaveruverule no vidíš, že to dobře dopadlo! 😘😘 tak to držím palce v úterý! Ať se to povede! Já jdu v po na gyndu....... ještě pořád nic...

veronikaveruverule
6. dub 2019

@ja_osobne ajaj a to budeš teprve mít tu vyvolávačku? Moc děkujiiii 🙂ja doufám, ale vyjít to nemusí nic není vyhráno..

leymea
6. dub 2019

@veronikaveruverule drzim palce 😊

veronikaveruverule
6. dub 2019

@leymea děkujiiii 😊

ja_osobne
autor
6. dub 2019

@veronikaveruverule ano, teprve vyvolavacku! :/ musíš věřit, že to vyjde! 😘

ja_osobne
autor
8. dub 2019

@veronikaveruverule ahojky, tak si nenesu moc dobré zprávy.... gyndr mi řekl, že mám PCO.... Injekci neměl, tak beru ten duphaston uz ted.... pak mám.brat Clostybegyt, nebo jak se to píše a pak ještě nejake léky..... no hlavně, že mi na to přišel až teď... Když jsem byla předtím, neřekl mi nic :nevim: :nevim: takze zase další léky do sebe cpát, ale doufám, že už pomuzou! :think: jinak mě trefi

veronikaveruverule
8. dub 2019

@ja_osobne Musela jsem si to vygooglit teda,pokud to chápu správně u tebe nedochází k ovulaci..léky by ti měly pomoci?JInak jsem se dočetla,že se to dá řešit laparoskopickým zákrokem..to je fajn v tom ohledu,že to není nijak extra invazivní..řekl ti to doktor?Teda nezlob se na mě ale je to idiot,celou dobu se snažíte zbytečně..

ja_osobne
autor
8. dub 2019

@veronikaveruverule léky by tu ovu měly vyvolat. Ale já ovu měla..... to asi teď z toho posledního cyklu, to bylo divoké. Tak doufam, že to pomůže, jako za 3 balení léků na 3 měsíce 1000,- 🙈🙈🙈🙈 tak doufám, že to k něčemu bude...

veronikaveruverule
8. dub 2019

@ja_osobne nooo.. Ja se obávám že 1000,-za léky je ještě v pohodě.. U mě to vyšplhalo na 6000,- plus 24 000,-za kompletní IVF...

veronikaveruverule
Autor odpověď smazal
ja_osobne
autor
8. dub 2019

@veronikaveruverule tak doufám, že to pomůže! K vysnenemu prckovi! 😘😘😘

veronikaveruverule
9. dub 2019

@ja_osobne jestli ne narovinu mě trefi šlak 😆

veronikaveruverule
9. dub 2019

@ja_osobne a co že to teda teď bereš? Bobku zase chemie.. Ty jo včera jsem zjistila že jsem měla docela kliku..existuje nějaký hyperstimulacni syndrom po odběru vajíček.. O tom jsem neměla tušení, holky pak končí třeba na dva týdny na kapačkách v nemocnici úplně dehydrovane, průjem, zvracení.. Jsem prostě klikař.. Málem mi vypadly oči z dulku jak jsem to četla..

ja_osobne
autor
9. dub 2019

@veronikaveruverule beru Duphaston- hormony na srovnání ms, pak beru Clostybegyt na vyvolání ovu a na to ještě nějaké léky, co ani nevím, na co jsou 🙈🤣🤣 to by mě taky trefil šlak!! Ono je někdy lepší necist a nevědět. Já si taky včera cetla o tom PCO a taky jsem zirala.... ale pak jsem četla diskuzi a holky s tim normálně otehotnely 😍🤔
Teď sedím pro změnu u zubaře, Jauvajs 🤔🤣

veronikaveruverule
9. dub 2019

@ja_osobne Ježiš, tobě se to nějak nasbíralo😓co máš se zubama? Tak tomu říkám dávky Teda.. To je radost..mě dneska zavedli jedno super zralé krásně 'naklíčené' vajíčko❤️jen sliznici mám pořád nižší tak snad se udrží.. Ja teď beru dva druhy hormonů a jen jednu injekci díky bohu 🙂 a konečně cítím jakousi úlevu.. Teď musím čekat.. Za 14 dnů jedeme na ultrazvuk, sranda je že to přesně vychází na naše výročí 😍

ja_osobne
autor
9. dub 2019

@veronikaveruverule měla jsem malý kaz 🙈 no, málo toho nejim..... A to všechno ráno i večer.....

No vidíš, tak to je určitě znamení!! 😍😍😍😍😍 držím palce!

veronikaveruverule
10. dub 2019

@ja_osobne Jeee ty jsi milá😍já moc na znamení nevěřím,ale děkuju🌹tak snad se ti MS umoudří ať se brzy povede🙂

ja_osobne
autor
10. dub 2019

@veronikaveruverule já taky ne, ale nic tím nezkazís, když si to budeš myslet 🙂 já taky doufám, před snažením jsem ms měla vcelku pravidelně, sice hodně bolestivou a silnou, ale byla..... já to mám asi nějak v hlavě.... psychika, jinak si to neumím vysvětlit . Tak na mě už ty hormony zase řádej, včera večer, jako kdyby mi ulitly včely, byla jsem hrozně mimo, ospala a dneska ráno znovu 🙈🙈🙈 chudák manžel... A v takovém stavu se máme snažit?! 🙈🤣🤣🤣🤣

veronikaveruverule
10. dub 2019

@ja_osobne s ospalou ženskou by to nebavilo žádnýho😅ale ty za to nemůžeš,bereš teď koktejl hormonů takže není čemu se divit😉no já už vynechala kávu a veškerý kofein(jen pro představu byla jsem před dobou schopná vypít i čtyři,pět káv denně,pak mi došlo že je to špatně a ubrala jsem na dvě..i to bylo hrozně těžký,takže chápeš že jsem silný závislák😂)teď jsem první den úplně bez kofeinu a úplně hotová😂😂😂jsem v práci a usínám..super😂takže taky těžce mrtvolný stav😀

ja_osobne
autor
10. dub 2019

@veronikaveruverule taky pěkný! Já kafe nepiju vůbec, nechutná mi...... asi budeme muset se tulit předtím, než si vezmu dávku, jinak bych na něm usnula 🙈🤣🤣🤣🤣

veronikaveruverule
11. dub 2019

@ja_osobne 😂😂😂😂já z tebe umřu..hele aspoň se nemusíš bát nespavosti😀pak můžeš říct doktorovi,že by mohl tyhle léky psát pro lidi co počítaj v noci ovečky,ne těm co chtějí miminko😀

ja_osobne
autor
11. dub 2019

@veronikaveruverule tak to určitě! Jako lék na spaní je výborný! Nechceš a spíš.... 🤣🤣🤣 dám tomu 3 měsíce a pak chci spermio....... A já popřípadě na laparku...

Strana