icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
ja_osobne
autor
24. pro 2019

@clo1 šťastné a veselé!!

Tak teď jsem trochu zmatena... i dnes je pozitivní 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤔

clo1
24. pro 2019

@ja_osobne já to někdy měla, že byly 2 dny testy pozitivní. Prostě to pořád pojišťujte, dokud bt nestoupne. 😀

ja_osobne
autor
24. pro 2019

@clo1 já už nemám testy, jsem přes vánoce u našich a tohle je poslední 😂😂😂😂

clo1
24. pro 2019

@ja_osobne a teploměr sebou máš? 😀 a chlapa? 😂

ja_osobne
autor
24. pro 2019

@clo1 mám! Mám všechno a dokonce mě i dneska bolí vaječníky a mám.i hlen 🤔🤔😂😂

clo1
25. pro 2019

@ja_osobne tak co teplota?? Stoupla už konečně?

ja_osobne
autor
25. pro 2019

@clo1 stoupla, když jsem zadala i zítřejší vysokou, tak ovu byla před 2 dny 🙂 dnešní test už negativní 🙂

clo1
25. pro 2019

@ja_osobne no ale teplota moc poovulačně nevypadá, myslím, že ovu je dnes podle těch teplot a jestli zítra stoupne, tak se to potvrdí 🙂

ja_osobne
autor
25. pro 2019

@clo1 každopádně pojištěno je 😍👍

ja_osobne
autor
26. pro 2019

@clo1 jupiii 😍😍 včera jsem na zkoušku zadavala 36,15 a dneska naměřila 36,15 🤦‍♀️😂😂😂😂 takže ovu v noci na 24. Dle bolesti si myskim, takže budu počítat ovu 24. A dneska teda 2dpo a ne 3dpo

juliemichal
26. pro 2019

hah a já jsem jelen holky 😀 😀
9.12 jsem měla folikul 13,7mm a pak 11.12 jsem si píchla ovitrelle což jsem mohla mít ovu test pozitivní z toho ovitrellu no takže buď mám anovulační cyklus,nebo ovu ještě bude anebo ovu byla 15DC,ale tomu moc nevěřím,protože když mi padne BT dolů anebo pod tu čáru tak mi dojde ms a teď ms stále nikde.jsem fakt jelen 😀 😀

ja_osobne
autor
26. pro 2019

@juliemichal mohla být toho 15. Teploty by odpovidaly a pokud ještě není ms, zkusila bych tt

juliemichal
26. pro 2019

@ja_osobne tt jsem zkoušela včera a negativní

ja_osobne
autor
26. pro 2019

@juliemichal :( ach jo

ja_osobne
autor
27. pro 2019

Tak dnešní teplota mi přehodila ovu na 24.12. , ale jak.mi to leze strašně pomalu nahoru 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂

clo1
27. pro 2019

@ja_osobne tak hlavně, že ovu proběhla 👍🏻

lenka0703
28. pro 2019

Po vysazení antikoncepce jsem měla dost rozhozený cyklus. Brala jsem duphaston na srovnání cyklu. Dělala jsem si testy a ovu nepřicházela. No a najednou tři dny po sobě ovu test pozitivní...no a bylo mi to divné a zkusila jsem pro jistotu i těhotenský test a ten byl taky pozitivní. Takže jsme se s manželem naaaaahodou trefili a ani nevíme jak. Dneska končím desátý týden...

ja_osobne
autor
28. pro 2019

@lenka0703 jeee, to je super, moc gratuluji!!!

lenka0703
28. pro 2019

@ja_osobne děkuji, ale ještě není vyhráno. Je to moje páté těhotenství a z toho máme jednu holčičku, takže u nás není problém otěhotnět, ale donosit...

ja_osobne
autor
28. pro 2019

@lenka0703 u nás nejde ani to, už od loňského srpna :(

ja_osobne
autor
29. pro 2019

Ahoj holky, tak jak jste na tom? Ja dnes 5dpo, tak uvidíme🙂

clo1
29. pro 2019

@ja_osobne já jsem 9 možná 10dpo a už mám klasické pms, tak očekávám brzy tu potvoru 😞

ja_osobne
autor
29. pro 2019

@clo1 to nemusí nic znamenat 🙂 dokud nebude ms, není nic ztraceno

ja_osobne
autor
30. pro 2019

Děvčata, jsem dnes 6dpo a začala jsem splnit, tedy jen 2x na toal., jednou světle hneda a pak růžová k tomu dost vodoveho vytoku 🤔 myslíte že by to mohlo být uhnizdeni?

clo1
30. pro 2019

@ja_osobne je to možné, že by to mohlo být uhnizdění, pokud se ti to nikdy nestává a teď jo 🙂
Já mám v plánu zítra testnout, ale spíše si myslím, že tam bude zase jen jedna /. Ale aspoň budu vědět jestli si můžu dát 🥂🍾🍹😀

ja_osobne
autor
30. pro 2019

@clo1 nikdy jsem takhle nespinila 🤷‍♀️🤷‍♀️ hezky by mi to vyšlo, ovu na štědrý den a uhnizdeni na narozky 😍😍😍
Tak budu držet palečky. !

clo1
31. pro 2019

@ja_osobne tak test negativní. Takže můžu 🥂🍹🍸🍾😀

ja_osobne
autor
31. pro 2019

@clo1 to mě mrzí :(

Já dnes takto a cítím hrozné mokro a jakoby mi někdo ryl do podbřišku, už nespinim

clo1
31. pro 2019

@ja_osobne to vypadá dobře i bt stoupla 🙂 👍🏻
Já si udělalai ovu test a ten je skoro-pozitivní. Ale těhotenský nic, ani duch. Četla jsem, že ovu test může být pozitivní i v těhotenství, nevím jestli můžu ještě doufat nebo ne. Jsem 11-12 dpo a touž by na testu něco bylo. :-/

ja_osobne
autor
31. pro 2019

@clo1 nemuselo by být , dokud není ms, vždy je naděje!! Takže nezoufej! Já mám OT v době ms vždy prudce negativní, takže klidně bych ještě tomu dala nadejin u Tebe! 👍

Strana