Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

hah a já jsem jelen holky 😀 😀
9.12 jsem měla folikul 13,7mm a pak 11.12 jsem si píchla ovitrelle což jsem mohla mít ovu test pozitivní z toho ovitrellu no takže buď mám anovulační cyklus,nebo ovu ještě bude anebo ovu byla 15DC,ale tomu moc nevěřím,protože když mi padne BT dolů anebo pod tu čáru tak mi dojde ms a teď ms stále nikde.jsem fakt jelen 😀 😀
@juliemichal mohla být toho 15. Teploty by odpovidaly a pokud ještě není ms, zkusila bych tt
@ja_osobne tt jsem zkoušela včera a negativní
@juliemichal :( ach jo
Po vysazení antikoncepce jsem měla dost rozhozený cyklus. Brala jsem duphaston na srovnání cyklu. Dělala jsem si testy a ovu nepřicházela. No a najednou tři dny po sobě ovu test pozitivní...no a bylo mi to divné a zkusila jsem pro jistotu i těhotenský test a ten byl taky pozitivní. Takže jsme se s manželem naaaaahodou trefili a ani nevíme jak. Dneska končím desátý týden...
Ahoj holky, tak jak jste na tom? Ja dnes 5dpo, tak uvidíme🙂

@clo1 šťastné a veselé!!
Tak teď jsem trochu zmatena... i dnes je pozitivní 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤔