Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@ja_osobne No jasne, vidiiiim! Jsi v tom! Tak at sili 🙂
@sudylichozrout takže to nevidím jen já? 🤔🤔🤔 9dpp a ještě ne z ranní moči
Tvl, já se celá klepu
Holkyyyy, stojím v koupelně, křeče do podbřišku a nejsem chopna udělat krok
Taky neco vidim! Drzim palce🙂
Moc děkuji! Ještě se ale neraduju, budu, až mi to potvrdí dr! Aaaaaaa, prej do neděle 😂😂😂😂😂😂 se po💩💩💩
@ja_osobne no je tam 💖😍😍
Nemůže to být jen ryska? 🤔🤔🤔 ale je fakt, že na mě vyskočila hned po namočeni
@ja_osobne ryska byva sedive barvy ne? Myslim ze to ryska nebude,proste se to povedlo 😊👶👌
@zizulka2008 já nevím, nikdy jsem rysku, ani ducha neměla 🤔🤔😍😍🙏🙏🙏
@ja_osobne Ne, tohle neni ryska. Tohle je uplne normalni slaba carka - pozitivni tehotensky test. Intenzita odpovida stari tehotenstvi 🙂 Pred 30 tydny jsem mela 9 dpo uplne stejnou 🙂
@sudylichozrout dost mě picha nad 3uhelnickem- asi kolem dělohy. 🙏🙏🙏 něco mi rika, ze to vyšlo, ale nechci se radovat. Ale dáváte mi naději! 🙏🙏🙏
@ja_osobne no jednoduse, jsi tehotna 🙂
@sudylichozrout 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ možná 🙂 měla jsem jiný, ale tam je asi jen ryska
@ja_osobne Tohle je pepino? Ten je na prd, ma malo barviva. Nevidim rysku, to by byla tenoucka linka pres test, ale nevidim ani carku. Jen nejaky kus, smouhu ve spodni casti pole. Kup mamamtest.
@ja_osobne vyfot, ukaz...
@ja_osobne To je fakt divny. No jeste me napada biochemicke, ktere by skoncilo drive, nez poradne zacalo. hCG uz vystoupalo, ale zase rychle kleslo, klesne i teplota a prijde ms. Je to jedna z moznosti. Uvidis zitra.
@clo1 tohle bylo z ranní.
@sudylichozrout test udělám až v pondělí, - den očekávané ms, ale to už mi řekne teplotka

@ja_osobne teda ty napínáš 😀 tak v sobotu. Ale věřím, že i zítra by se tam už něco objevilo 😀😀😀