Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@zizulka2008 celé plodné dny. Já mám třeba i 4 dny plodný hlen. A ovulace ten poslední den.
@zizulka2008 taky už čekám na ovulaci. Ms skončila, tak budu zkoušet testy tak za 2 dny
@clo1 hmhm,to by odpovidalo pokud budu mit cyklus jak jsem mivala tak ted zacinaji plodne dny,tak jse nevedela zda je to je vytok nebo to muze byt k te ovulaci
Aaaaaaaa, holky, mám hroznou radost!! 😍😍😍😍🙏🙏🙏🙏
@clo1 ja prave vubec nevim jak to ted po tech prascich a hormonech rozhazenych bude,ale od vcera me picha pravy podbrisek a dneska ten hlen tak me prave napadly ty plodne dny,ktere by uz odpovidaly pokud budud mit cyklus priblizne jako predtim
@ja_osobne urcite bude vse v poradku a 👶 bude pekne rust
@zizulka2008 ja uz bych se klidně začala teď snažit a klidně stačí obden úplně v pohodě! Nebo jak to vyjde! 🙏🙏🙏
@ja_osobne no jo,u nas je to slozity,manzel jezdi domu na vikendy 😁😁🙊
@zizulka2008 ajajaj, tak snad se trefí do ovu!
Holky, ani nezapnu džíny, jak jsem nafoukla 😂😂😂😂🤦♀️
@ja_osobne no pokud to bude jak byvalo driv tak by mela byt prelom tydne coz by se stihlo ale kdo vi 😁
No zarazeny prdy uz to ted nebudou 😁😁
@zizulka2008 sahám si na bříško a nejspíš cítím delohu, jak je velká 🤦♀️😂😂😂
Tak to by se mohlo stihnout, mrsky vydrží i 4 dny, kamarádka otehotnela ze sexu 4 dny před ovu, ale tady asi záleží, jaké má partner spermie 🙂 👍👍
@ja_osobne brisko uz bude urcite citlivejsi,nebo ja to tak aspon vzdy mela 😊 no uvidime,delam testy zda ovu bude tak u uvidime jak to dopadne
@zizulka2008 jako cítím to, že je dělohy větší, mám bříško větší i tak, ale měkčí vždy bylo- špeky 😂😂😂 teď je takové jakože tvrdé pod pupkem
@ja_osobne kolik mas?
@sudylichozrout
@clo1 jsem 14dpo a z včerejší krev mám 23,4, prý je to v pořádku, pokud se bude zvyšovat
@ja_osobne No... Ja si myslim, ze ta hodnota je hranicni. Ale hodne zalezi na tom, kdy presne doslo k zahnizdeni a kdy se zacalo vylucovat do krve hCG. Ja mela 14 dpo 60 a tehotenstvi uz neprosperovalo kvuli horecnate chripce. 24 DPO jsem se rozkrvacela. Tezko soudit z jednoho udaje. Dulezity bude zitrejsi odber. Klidne si ho nech udelat jako samoplatce v laborce. Vysledky budes mit do 2 hodin.
@sudylichozrout
@ja_osobne taky mi to příjde málo. Ale já si myslím, že ovulace klidně mohla být 25.12. a to klidně až večer. Protože 24.12. jsi měla pozit.ovu test a ovulace nastává až později. I bt stoupala až pak. Ono tam pak hraje roli každý den.
@clo1
@sudylichozrout podle zaspineni 6dpo by mohlo být uhnizdeni . Vcera jsem byla jako samoplatce právě a až dnes výsledky. Nebudu a nechci se tím zbytečné stresovat, testy doma mám, každé ráno jsou silnější, tak to zatím.vypada dobře 🙂
Kdyžtak zajdu zase v pondělí na keev6, kdyby Se mi něco nezdálo. Bt měřím stále, tak i z toho to třeba poznám, kdyby klesala 🙂

Holky jak byva ovulacni hlen,jen v den ovulace nebo v cele plodne dny? Delam zatim OT abych vedela zda se to uz konecne upravi a dnes mam hlen tak nevim.