Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@juliemichal bohužel když nevíme jaké byly testy před ním, tak se těžko odhaduje kdy bude pozitivní
@clo1 no tak to je fakt hah 😀 😀 a ještě k tomu když měla nejdřív papírkové a teď tyto 😀 😀
@juliemichal no tak to se odhaduje fakt špatně 😀. Co to je za značku? To vidím poprvé takový test
@juliemichal ono i tak by měla být aspoň stejně silná testovací..... To je jako kdyby dneska poprvé začla testovat tímhle, i tak by prostě měla být minimálně stejná, si myslím 🤔🤔🤔
@juliemichal za mě ovular jsou best!! Já měla ovu až 21! Tak ať klidně testuje dal! Já dobrý, jen mě dost bolej prsa a krkam, jinak všechno v pohodě! Ale asi začínám.byt unavená, včera jsem Usla v půl 10 a to je na mě nezvyk, někdy jsem nechodila spát pred půlnoci, 😂😂😂😂😂
Jináč jako každý "cyklus" mám samozřejmě všechny těhotenské příznaky i ty které neexistují určitě 😂
A už asi vím, proč se nedařilo!!!! Pitomá stitna zlaza! Měla jsem.4,56, na nor albi život je to ještě ok, ale na otehu je to spátně.... věřila jsem dr, když mi říkala, že je to dobré. Pak jsem si přečetla pár článků o štítné a tehotenstvi, nakládala jsem k dr, ať mi dá výsledky a já si zašla na endokrino a tam mi řekli, že s tímhle otěhotnět moc nemůžu, dali mi léky a měsíc a půl brani nejnižší dávky se mi stitna snížila na 0,75!!!! Takže můj selský rozum vyhrál a něco minrikala, že ta stitna nebude dobrá! Možná náhoda, ale nemyslím, že se povedlo teď, když se mi tak pěkně upravila!
@ja_osobne že je anovulační s tím jsem se už smířila (měla jsem toto podezření už pár týdnů, proto jsem začala měřit BT, v naději že z toho budu moudrá a ono ho... A ty těhotenské příznaky mám pravidelně už od prvního nechráněného sexu, takže to je pohoda, jen jsem doufala že alespoň budu zhruba vědět kdy to mám dostat a to tedy teď opravdu nevím... Říkala jsem si že po tom poklesu to dostanu a dalších pár dní a ono prd... Jestli to dostanu v době kdy mám jít k tomu doktorovi, tak mě trefí 😅
@ja_osobne ja u sebe resila lutealni fazi. Mela by byt dostacujici, ale mne to prislo malo. Moje doktorka to neresila tak jsem si nasadila pyridoxin a hned otehotnela (po roce a ctvrt). Ted u druhyho jsem si ho nasadila hned a otehotnela jsem na prvni pokus. Myslim, ze tady byl problem, ale na 100% to samozrejme nevim.
Začíná na mě padat hrozná únava, usnula jsem v 7 a teď se vzbudila, vypadám jak vyvorana myš 🤦♀️🤦♀️🤦♀️😂😂
@clo1 jdu 22. pokud to v tu dobu nedostanu 😂 Tak já si říkám že jsem otěhotněla tak nějak vždy když jsme chtěli, ale pravdou je že jsem byla o pár let mladší 😅 ale nikdy to netrvalo déle než půl roku, teď už je to déle, ale pravdou je že jsme to nijak netahali silou, prostě buď a nebo. Jen mě strašně leze krkem ta nejistota a navíc čím delší cyklus tím na houby se cítím, bývá mi pak blbě a začnu cvokatět a je to na prd. Trochu jsem doufala že se to právě už ustaluje, podle těch dvou posledních cyklů, které byli 35 dní, ale tento je zase v háji. Tak snad to bude jen nějaká hormonální nerovnováha a když nic jiného tak alespoň upraví ten cyklus, hlavně tedy jinak než antikoncepcí, kterou prostě nemůžu.

@petula.bir no to já nevím hah jak je to s tímto testem,tenhle jsem ještě ani neviděla 😀 😀
jinak ho ujde to,děkuji kočko za optání a co ty?jakpak se máš a co miminko v bříšku?