Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@clo1 tak ja dneska skoro bez bolesti,vecer a v noci bolely i ledviny a dnes jen slabe pobolivani obcas,na testy jsem se vyprdla,ale v patek zadne sileni na testu nebylo,tak z toho asi nic nebude 😕 co ty,testy sili?
@zizulka2008 tak on mohl být v pátek negativní a včera už klidně pozitivní. Bohužel teď už to nezjistíš.
U mě zatím nic, dneska zase negativní.
@clo1 dr max by byl negativni urcite i tak 😕😁 tak ja pak mrknu na ten tvuj aspon az bude pozitivni a budu zase zkouset v unoru 😁
@zizulka2008 tak co,koupila sis testy? Mě bolí podbříšek a mám všechny příznaky na ovulaci, tak jestli dnes už nebude potitivní, tak jsem asi divná. 😂
@clo1 hah já měla pozitivní před 2 dny,ale podle BT to na ovu nevypadá 😀 😀
a bolí mě podbříšek už 2 dny 😀 jinak zkouším tělo jak mi reaguje,když jsem přestala brát clostil :-O :-O mimi možná tak za 3 roky,kdo ví jestli ještě nějaké budu chtít mít 😀
vrchní ovu test před 2 dny ráno,prostřední ovu test před 2 dny odpoledne a poslední ovu test před 2 dny večer 😀
@juliemichal takhle jsem měla "pozitivní" maxe, když byl megapozitivni ovular, takže klidně pozitivní byt mohl! Ten spodní!
@juliemichal ale podle teploty to moc nevypadá, no :(
@ja_osobne no to si taky říkám,to určitě byl pozitivní i když je to ovular hah 😀 😀 silnější čárky jsem nikdy neměla,ale fakt podle BT to nevypadá ☹ asi jsem si nějak pokakala cykly skrz toho clostilbegytu ☹
@juliemichal clostik by ta to neměl mít vliv, si myslím, nikde jsem to neslyšela. Taky jsem brala a v pohodě. Sice jsou to hormony, to jo..... ikdyz nic není nemožné
@ja_osobne no kdo ví hah,třebas na to vliv má,nebo nemá vůbec netuším,ale je to chemikálie tak bych jsem se nedivila,že je to tím hah 😀 😀 dnes 18DC a ovulka kdo ví kde je 😀 asi mi nepraskl folikul po tom pozitivním ovu testu 😀 😀 takže budu mít cystu
@juliemichal to je taky jedna z možností... A teď už netestuješ?
@ja_osobne nene už netestuji hah 😀 vím,že vždy jak jsem měla pozitivní OT tak na druhý den byla ovulka 😀 😀
@juliemichal nevíš ale, jestli pozitivní byl. Já bych radsi udelala jeste tak den po pozitivní, zda bude slabší.....
@juliemichal třeba by byl i další den pozitivní. Někdy jsem to měla tak, že byly 2dny pozitivní a ovulace až další den, tak si myslím, že ti zítra stoupne. A snažíte se teda? Nebo proč měříš a děláš testy, když chceš mimi za 3 roky???
@clo1 nene kočko nesnažíme se 🙂 🙂 jen teď chci vědět jak mi funguje tělo po vysazení clostilu 🙂 no tak to mě nenapadlo si udělat na druhý den ovu 😀 a jinak měření BT je taky dobrá antikoncepce 😀 antinu nechci právě 🙂 🙂
@ja_osobne no to mě nenapadlo si udělat na druhý den ještě jeden 😀 nikdy jsem právě 2 dny neměla pozitivní ovu testy 😀
@clo1 určitě ho můžeš brát za pozitivní 🙂 takový jsem měla já před 2 dny,akorát mi to vzal špatně foťák 😀
@juliemichal zkusím zítra, jestli ještě zesílí nebo už bude slábnout. Večer se už radši budeme snažit
@clo1 moc držím palečky ♥♥♥
@juliemichal děkuji 😊😊
@paja285
Kolikátý DPO jsi?

19dpo, 6 dní meškam 🙏🙏🙏🙏🙏😍😍😍