icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
ja_osobne
autor
21. led 2020

@clo1
@zizulka2008 budu držet palce, děvčata! 😍👍

zizulka2008
21. led 2020

@clo1 v sobotu to curnem a bude 🙊😂
@ja_osobne no nic moc s nicim nepocitam radsi tak uvidime 🙈😁 a jak se citis ty?

ja_osobne
autor
21. led 2020

@zizulka2008 konečně už můžu dneska trochu jíst 😂 ale pro změnu mě přepadla únava 🤦‍♀️🤦‍♀️😂👍 a trochu blivno 🤦‍♀️🤦‍♀️🤷‍♀️😂

zizulka2008
21. led 2020

@ja_osobne no to bude ted asi trochu jako na houpacce 🙈 me teda spatne nebyvalo ale u jednoho tehu to bylo fajn uplne- musela jsem porad jist jinak mi potom bylo blivno,takze jsem papala a papala a to bylo super 🙈😂😂😂

ja_osobne
autor
21. led 2020

@zizulka2008 já papat do včera vůbec nemohla, zato dneska rano jsem si udělala k snídani 2 topinky s vajíčkem a šunkou 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂 to jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet dá

zizulka2008
21. led 2020

@ja_osobne to prijde ty kombinace 🙊😁 placat paty pres devaty a budes spokojena 😂 tohle obdobi miloval muj manzel,nejsem zvykla moc jist a v tehu byla chut porad na neco a on mi hrozne rad porad neco pripravuje a podstrojuje,takze to bylo neco pro nej,vozit a pripravovat porad neco ackoliv se nekdy moc netvaril na tu kombinaci ale co by pro me neudelal ze 🙈👌😁😁

ja_osobne
autor
21. led 2020

@zizulka2008 tak to já si budu muset dělat jídla sama 🤦‍♀️😂😂 zatím nemám žádné velké chutě, spíš klasika. Ka taky moc nesnim, ale hlavně sladký, to miluju, tak se budu.muset krotit kvůli cukrovce 🤦‍♀️🤦‍♀️😂 to budou muka

zizulka2008
21. led 2020

@ja_osobne treba se ti to prehodi na slany 😁😁 ja teda mixovala vsechno,krom smazenyho a pecenyho masa,to mi teda pres nos neslo 😁

ja_osobne
autor
21. led 2020

@zizulka2008 nechám se překvapit 😂😂🤷‍♀️🤦‍♀️

ja_osobne
autor
21. led 2020

Tak jsem to asi zakrikla, že mi je dobře...... teď jsem byla 🤮🤮🤮🤮🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ bozeeeeee

leymea
22. led 2020

@mataharyy dekuji 😊

juliemichal
22. led 2020

Ahojky kočky,vše o mě víte i o tom,že jsme si dali pauzu na dobu neurčitou od snažení 😀 dnes 9DPO a toto na mě vykouklo na tt 😀

zizulka2008
22. led 2020

@ja_osobne prekrasne to období ze?😂😂😂

ja_osobne
autor
22. led 2020

@juliemichal je tam!!! 😍👍👍 vidím!

ja_osobne
autor
22. led 2020

@zizulka2008 nádhera 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂 užívám si 😂😂😂👍

juliemichal
22. led 2020

@ja_osobne no a to jsem mimi nechtěla,že? 😀 😀 hah,ale aspoň budeme rodit kousek od sebe 😀

ja_osobne
autor
22. led 2020

@juliemichal to tak většinou bývá, vypustisz hlavy, reknes, že nechceš a bum! No Tak super, teď jen, aby sílil! Kolik jsi dpo?

juliemichal
22. led 2020
ja_osobne
autor
22. led 2020

@juliemichal 9? To máš silnější, než já měla 9dpo 🙂 tak budu držet palce! 👍😍

juliemichal
22. led 2020

@ja_osobne fakt ho mám silnější než ty? 😀 😀 pošli fotečku ♥ ♥ podle grafu fakt 9DPO 😀 😀 teda pokud ovu nebyla dřív,co myslíš?a moc děkuji ♥

ja_osobne
autor
22. led 2020

@juliemichal skoro určitě dřív nebyla🙂

juliemichal
22. led 2020

@ja_osobne no tak to je fakt 9DPO jsi skoro vůbec nic neměla hah 😀
a pokud bych mohla porovnat tak já mám tu čárku jako ty 12 či 13DPO,no tak doufám,že to nebudou dvojčátka hah 😀

ja_osobne
autor
22. led 2020

@juliemichal mně rostlo hcg pomalu 🙂 to ještě nic neznamená 😂👍

juliemichal
22. led 2020

@ja_osobne no tak to je fakt to ti rostlo,teď jsem se dívala znova na tvé testíky hah 😀 😀 ale divné,že mi roste tak rychle hah 😀 ale asi u mě bylo hnízdění 4DPO,jinak to nevidím 😀

ja_osobne
autor
22. led 2020

@juliemichal jojo, to tak vypadá, u mě až 6dpo 😍😍♥️

juliemichal
22. led 2020

@ja_osobne hah udělala jsem si ještě 2 😀 comfort mě vystresoval,je tam úplně pidi midi dušík,tak ze stejné moči jsem si udělala mamatest 😀 😀 a ten mě uklidnil hah 😀 😀
tak to asi bude tím,že u mě se uhnízdilo 4DPO a u tebe 6DPO 😀 kolik DC jsi vlastně měla ovulku?

ja_osobne
autor
22. led 2020

@juliemichal až 21dc 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂 mama test je nejlepšejši! Měla jsem ještě maxe a teď mi ukázal pidi ducha až asi 13dpo....

juliemichal
22. led 2020

@ja_osobne no maxe raději kupovat nebudu haha,nebo se zase budu nervovat 😀 😀
a co ti řekl dr,že jsi měla tak pozdě ovu?nebo co jsi mu řekla?mě se zdá i pozdě jak jsem já měla 18DC ovu :-O :-O vůbec netuším co říct.

ja_osobne
autor
22. led 2020

@juliemichal vůbec neříkej nic, dr se stejně orientuje podle ms. Mě akorát řekl, že nesedí velikost podle ms tak jsem mu řekla, že byla o týden déle ovu. A 18dc neni zase tak pozdě. Do těhu kalkulačky si můžeš žádat datum početí, což je datum ovu, nebo pokud není možnost, tak zadek datum poslední ms, ale Pricti 4 dny, protože klasika kalkulačka počítá s ovu 14 dc 🙂 jestli chápeš🙂 a bude ti to sedět fyzicky

mataharyy
22. led 2020

Tak jí mám dnes resumé od doktora. Mám se vykašlat na ovulační testy i na měření BT, protože ovulaci prostě nemám a akorát z toho budu nešťastná, napsal mi nějaké prášky, relativně přírodní, na dva měsíce. S tím že to bude hop a nebo trop, protože klasické léky nemůžu kvůli kontraindikaci s jinými co užívám.
No a pokud to nezabere tak potom budeme muset vymyslet jestli to budeme řešit cíleně a invazivně (?), nebo se na to vybodneme... Takže sice jsem moudřejší, ale ne o moc šťastnější.

Strana