Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@clo1 jj urco dam ☺️😉 a ne ze budes cekat zase na me s 1dc. Chci videt // priblizne v dobu kdy mi to uz snad prijde😉😄
@zizulka2008
@clo1 děvčata, budu držet každé palce!!!
Já už dnes 13tt 🤦♀️🤦♀️😍😍😍 strašně to utíká! A ve čtvrtek screen!!!
@ja_osobne utíká to, tak držím palce, ať to dobře dopadne a pak už si můžeš užívat těhotenství 😉
@zizulka2008 kdoví jestli se nějakých // dočkám 😂, možná tak ovulačních 😂
@clo1 ale jo,kdyztak budem hold cekat spolu😉 ja dostala dobanec do zadku a ted cekat az to prijde a nasadit clostik a po ovulce duphaston a pak cekat bud ms bo //
@zizulka2008 tak nakonec máš i clostík, tak to je fajn, ten vyvolá ovulaci a bude 😀👍🏻👍🏻👍🏻
Jdeš na ultrazvuk ?
@clo1 mam tu testy a snad poznam i podle bolesti ale muzu prej klidne zavolat a koukne na to utz👌 uvidime jak to dopadne 🤷♀️
@zizulka2008 tak si zajdi, to bude lepší, nějaký 10-12dc se většinou chodí, to už dr.pozná jestli tam roste nějaký folikul 😉 a testama si to pak už vychytáš 😊
A jaké máš dávkování toho clostíku?
@clo1 2 tablety vecer na 5dni od 2. dne ms
@zizulka2008 👍🏻 A ms by měla dorazit kdy po té injekci?
@clo1 do tydne ale rikala ze asi i driv,kdyz mam ted porad tem ruzovej hlen,mela jsem ho i dnes u ni,tak snad do vikendu dorazi. Mam clostik nasadit ikdyz budu jen spinit bo slabe ruzovet,nemam cekat na krvaceni. Tak snad uz se to hne.
@zizulka2008 takže když se to trochu rozjede, tak už počítat, že je to 1dc?? No už ses načekala dost, aspoň už se to někam pohne. 🙂
@clo1 jj,jak zacnu spinit bo ruzovet tak to brat jako 1dc a druhy den nasadit clostik. Uz se nemuzu dockat,doufam ze to prijde uz brzy
@zizulka2008 to začínáš s clostikem brzy, většinou se bere az od 5dc. Mně po vyvolavacce došla až po 10 dnech, tak snad ti dojde dřív! Ale konečně už se to hnulo!
@ja_osobne no me potesi hlavne kdyz uz konecne dorazi ms 🤦♀️😁
@zizulka2008 to věřím
😁😁😁👍
@ja_osobne gratuluji miláček já jdu 23.3 😀 ale ještě 16.3 na poradnu 😀 😀
@clo1 tak co tak co,uz je ovulace? Ja budu zitra volat dr zda mam ten clostik uz nasadit bo jeste vyckat,dopoledne jsem uz ruzovela i cerveno a odpo nic,jen trosku,tak nevim. Dr rikala ze mam nasadit ikdyz to bude ruzoveni jeden den. Tak pro jistotu zavolam a uvidim.
@zizulka2008 tak to je na nic, kdyby to slabé krvacení bylo v kuse a ne jen chvilkové, aby pak vůbec ten clostík zabral, když nevíš ve které fázi cyklu jsi. Uvidíš co na to dr. no. 🙂
Já zatím nic, dnes už jsem zkusila ovu test a zatím negat. ale zatím má čas, tipuji zase 15 dc jako předchozí cykly. Dnes jsem 11.
@clo1 tak zacnu brat prvni zitra k veceri,v noci zacalo cerveno,ted stridave chvili hnedy spineni,chvili do cervena,takze budu brat dnes 1dc a zitra zacnu tvorit 🥚 jako 🐓 😁😁
@zizulka2008 😂😂😂
tak snad už se ti to nezastaví. A budeš zkoušet taky ovu testy?
@zizulka2008 tak dnešní test o něco silnější, ale stále ne pozitivní. Tak zase zítra 🤣
@clo1 asi nezstavi,ruzoveni je porad 👌 no zas cekas na me i s ovulaci ze 🤦♀️😁😁
@zizulka2008 nečekám 🤣 myslím, že dorazí brzy, už pocituju příznaky...takže zítra nebo pozítří si myslím, že bude pozitivní a ty si pospěš, ať nejsme daleko od sebe 🤣
@clo1 no jo 🤦♀️ ja mam minimalne 14dni cas si myslim 🤷♀️
@zizulka2008 a budeš se objednávat k doktorce na ultrazvuk? Ať víš jestli na ten clostík reaguješ? Já mám jít k dr. 23.3. těsně před ms. Tak se už asi zeptám na ten horm. profil.
@clo1 uvidim jak bude reagovat bricho a kdyztak bych pristi tyden zavolala... treba uz nebude potreba,kdyz uz s tim pocitas ze si ho nechas udelat 😊

@zizulka2008 ovulka ne 🙂 jsem teprve 6dc, takže ta má ještě čas. Minule i předminule byla 15dc, takže ji budu čekat zase tak 🙂
Doufám, že u tebe se to vyřeší, při nejhorším dostaneš injekci na vyvolání. Pak napiš jak to dopadlo 😉