Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@clo1 hahaha 🤦♀️ ani prd 🤷♀️
@zizulka2008 kolik jsi dc? A jak teda vypadají ty testy???
@clo1 13 dc 🤷♀️ slabej duch dneska,ale vic jsem pila nez ty dva dny predtim tak mozna proto je slabsi 🤷♀️😏
@clo1 a ty jeste nebudes testovat?🤔
@clo1 dnesni
@zizulka2008 já jsem 9dpo. Testovat nebudu, protože nemám doma test 🙂
Tak to je na nic no a máš nějaké příznaky, že by se ovulace aspoň blíží?
@clo1 🤦♀️😁 takze bud a nebo 🤷♀️😁 tak to jsem zvedava teda 🙈
@clo1 tak test opet slaby duch,mam jich poslednich 8,zdelam a pokud nic tak zacnu brat ten Duphaston aspon na srovnani ms teda 🤷♀️
@clo1 tak nevim zda nasadit duphaston bo cekat,uz me to neba 😁 radsi bych ho nasadila aby dorazila normalne ms zase a zkozset zase pak🤷♀️ ted je to stejne cely nejaky hekticky vsechno 🤦♀️
@zizulka2008 já bych ho asi vzala! Na srovnání. Jak píšeš, teď je to všechno takové zmatené, tak nejdřív srovnat ms👍👍
@ja_osobne no my ted resime manzelovo praci s bydlenim,kdyz jsou ty podminky jaky jsou,takze je to takovy divoky ted 😏🤦♀️ takze nasadim duphaston a bude
@zizulka2008 tak ještě počkej do 20-25 dc, ovulace může přijít i později, dodělej ty testy a pak když tak nasadíš. 😉
@clo1 nevim no,porad vaham jestli jo nebo ne 🤷♀️ testy mam asi do vikendu,tak to jeste asi zdelam a pak nasadim 😁 ja nevim 😁🙈
@zizulka2008 taky bych to tak udělala, do víkendu počkej a pak nasadíš, pokud by ovulace nenastala, tak zajdi příští cyklus na ten utz, protože jinak by nemělo smysl ho dál brát kdybys na něj nereagovala. ☹ třeba ještě ovu dojde
@clo1 ale to jeste se zeptam...jak ma vypadat plodny hlen? Nijak na sobe radsi nic nesleduju,jen od vcera slaby pichani v pravo a dneska teda jakysi hlen docela dost,tak nevim,jestli vazne plodny obdobi zacina bo ne 🤷♀️ pokud by to bylo jako jsem to mivala tak by to asi odpovidalo,mivala jsem delsi cykly a ovulku az mezi 20.-23.dnem 🤷♀️
@zizulka2008 plodný hlen je průhledný a táhlý. Klidně můžeš mít ovu později. A pokud máš ten hlen a bolí tě, popichuje podbříšek, tak se to nejspíš blíží. Když mi začne ten plodný hlen, tak pozitivní test mám až za 2-3 dny. Nejvíc je ho pak při pozitivním testu a pak už postupně mizí. Takže dál testuj, věřím že po clostíku ta ovulace příjde 😉
@clo1 nijak to prave nesleduju ale kdyz chvili sedim bo lezim s malou tak citim tu pravou stranu 🤷♀️ a ten hlen dneska...tak prave vaham 😏 nu coz,pockam tedy😁 dodelam testy a uvidime co z toho bude 🤷♀️😁
@zizulka2008 tak b takovéhle případě bych taky testovala do víkendu🙂 pokud máš takovéhle příznaky, ovu se blíží 🙂 já ji měla taky až 21dc a bez clostiku 🙂
@ja_osobne hlen mam porad,jen testy mi prijdou ze spis slabnou teda 😁😁
@clo1 a co vubec ty? Kdy (ne)cekas ms?
@zizulka2008 testuj dál, snad se dočkáš. Já už mám pms, takže si myslím, že spíš dorazí. Za 1-2 dny bych to měla dostat, takže každou chvili.
@clo1 no nejradsi bych se na to vyprdla 🤷♀️😁 tak to jsem na tebe zvedava🙈
@clo1 dnesni test 🙄🙄🙄
@zizulka2008 to zatím moc nevypadá:( tak snad brzy přijde!!! Třeba přijde opravdu až kolem 20dc, jak jsi zvykla
@clo1 tak co jeste nic? Ja uz cekam sobotu,dodelam ty tri testy a v pondeli nasadim duphaston..dneska na testu ani ten duch,takze tomu nadeji moc nedavam,nejsilnejsi byl ten prvni po tom clostiku. Boli me podbrisek,v krizi a prsa spis jako by mela dojit ms🙄🤷♀️
@zizulka2008 a nemohla ta ovulace u tebe už proběhnout ten 9dc??? Když byl test tak silný? Třeba kdyby jsi testovala 8dc tak by byl pozitivní a 9dc už byl o něco slabší. 🙂
Mě se přes noc rozjela ms, takže dnes 1dc. Čekala jsem to, protože jsem měla klasické pms. No nic zkoušíme dál a až se situace trochu uklidní, půjdu to řešit s doktorkou.
@clo1 no me to prave napadlo po dnesnim testu taky 😏 jestli nemohla byt hned po tom clostiku,od 3 dne brani me bolelo bricho a potom to preslo,az ted zase ale prijde mi spis jako na ms teda 🤷♀️😏🙄 a test slabne a slabne.. hm,takze stale cekas na me 🤦♀️😁😁 foto z dneska,vubec nic
@zizulka2008 tak to je záhada s tebou. Kdyby byla ovulace 9dc, kolik bys teď byla dpo???
@clo1 8-9? Asi 🤔 nevim no dneska me boli podbrisek a v krizi i prsa spis jako by mela brzy prijit ms,tak ja nevim co to je furt 🤷♀️😏

@zizulka2008 tak kde jsi s těma dálnicema?? 🤣