Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@clo1 🤷♀️🤷♀️ ne-e...chlap neni doma,vraci se v patek po 3tydnech...tesila jsem se ze to vyjde akorat na ovulku a prd teda asi no 😏
@clo1 pockam do vikendu a v pondeli nasadim duphaston,pocitala jsem kdy doberu,kdy cca pak ms a pripadna ovulace a vychazi to dobre az bude manzel doma,mel by prijet akorat a 14dni doma na pripadnou ovulku,mohl by vyjit na tu dobu 😁😁 zalezi kdy prijde ms po tom duphastonu no 😏
@zizulka2008 jestli ale ta ovulace už byla, tak ms můžeš klidně do pondělka dostat. Když přichází cca po 12-14 dnech od ovulace 🙂
@clo1 jj prave proto chci i s tim duph.jeste pockat,abych ms tim neposunula zbytecne dozadu...uvidime,dojde tak dojde,kdyz nedojde tak dojde po dobrani duph. Ale ovulku pristi cyklus hlidat nebudu,kdyz bude manza tech 14dni doma v tom obdobi tak to treba klapne i bez hlidani 🤷♀️
@clo1 sezenu ted nekde ovu testy,treba v dmku? Mam uz jen jeden,delala jsem dneska dva a dopo sotva duch a ted carka silnejsi,ne teda hodne ale na to ze jsem i pila dost tak silnejsi nez dopo a to jsem mela spis slabsi odpo nez dopo..tak bych zkousela treba do pondeli 2x denne🤷♀️ i bolesti se spis vraci pichavy vpravo 🙄🤷♀️ ale v benu na lekarne nemaji a v dr max nejsou dostupny ani ty jejich 🤷♀️
@zizulka2008 v dmku nevím. Viděla jsem tam těhotenský, ale ovulační netuším. Jinou lékárnu poblíž nemáš?
@clo1 u nas jsou jen benu a dr max 😏 a pak lekarny u doktoru ve stredisku ale tam nemaji nic,jen vylozene leky
@zizulka2008 tak sehnala jsi něco??
@clo1 nebyla jsem,pojedu az dneska odpo,az prijde mamka,abych nemusela brat s sebou deti 🙄 zkusim dr max a kdyztak to dmko...ale zkousela jsem vcera vecer a kupodivu byla carka opet silnejsi,na to ze jsem vecer nemivala ani ducha 🤷♀️ uvidime no...bolest uz je jen v pravo pichava i hlen je porad,tak treba neco bude z toho...
@clo1 slabsi dopo,druhy vecer a dost jsem teda i pila,tak by mozna byla jeste vic vyraznejsi 🤷♀️
@zizulka2008 ona ta lh hladina dost skáče 🤷♀️🤷♀️ ale pokud máš plodný hlen, tak ovu ještě nebyla! Po ovu je spíš sucho, nebo lepkavy hlen. Tak testuj dal!
@zizulka2008 no pěkně, to už vypadá pozitivně 👍🏻😀
@ja_osobne pěkný pupík a na 16tt fakt velký 😀 jsem zvědavá, jak budeš vypadat před porodem 😀
@zizulka2008 paráda! To už je pozitiv!
@clo1 to já taky! Ale já už měla trochu pupek před těhu 😂😂😂🤦♀️
@ja_osobne no pěkný pupík ♥ ♥ já jsem se fotila ve středu 😀 to jsem byla 12+5 dnes jsem 13+1 ♥
@juliemichal to je docela velký, na 14tt, ale.pekny!
@ja_osobne ses urcite jen dobre najedla vid 😁😁 ne,nahodou hezky brisko 😍
@zizulka2008 a jak vypadá ovulační dnes? Nasadila bych zítra nebo pozítří. Prostě až budeš mít jistotu že je po ovulaci.
@clo1 slabsi
@ja_osobne to ano hodně velký 😀 ale bude to asi tím,že čekám čtvrté 😀
@zizulka2008 tak jestli už slábne, bude ovulace dnes. Tak možná zítra už ho můžeš nasadit 😉
@zizulka2008 taky bych se nebala nasadit zítra klidně🙂 ovu by mohla být dnes u tebe 👍
@zizulka2008 no, je to po snídani - tvaroh s piskotkama 😁😁😁😁
@zizulka2008 s ms počítej asi 14 dnů od ovulace 🙂
Jak dlouho ho máš brát? 10dnů?
Asi bude dobré před vysazením zkusit test. Kdyby byl negativní tak vysadit, kdyby pozitivní, tak asi v duphastonu pokračovat. Nevím jak to máš domluvené s doktorem??
Já jsem 6dc a konečně mi končí ms.
@zizulka2008 mě třeba došla po vysazení až 10.den. do těch 14 dni bych počkala, pokud by ms nedorazila, zavolala bych na gyndu.

@zizulka2008 třeba fakt už je dávno po ovulaci. Snažili jste se v tu dobu? S tebou to bude zase zajímavé 🤣