Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@zizulka2008 pokud by to bylo opravdu hnízdění , udělej si před vysazením tehu test! A kdyby byl pozitivní, ber duphaston dal! Pokud máš víc balení! Klidně bych zkusila test ve středu!
@ja_osobne ve stredu rano zkusim,to mam i vecer posledni duphaston,tak uvidime 🤷♀️ kdyby se zadarilo,doberu jeste to druhy baleni,kdyz ne tak bude na dalsi mesic
@ja_osobne asi z toho nic nebude,porad spinim a je i ruzovy hlen 😏😔🤷♀️
@zizulka2008 to nic neznamená, ms by neměla dorazit, když bereš dupha. Měla by přijít až po vysazení.
@zizulka2008 třeba se to ještě zastaví. Kolik bereš toho duphastonu denně?
Já jsem 13dc a ovu test stále negativní. 😕 tak bude ovulace tento měsíc asi později 😕
Tak já jdu ve středu na gyndu on-line 🤣
@clo1 od odpoledne potom uz nic 🤷♀️🙈
Jeste nic?🤔 testuj testuj,urco bude a uz to musi vyjit 💪
@zizulka2008 bohužel pořád nic. Tak to možná u tebe bylo uhnizdění 👍🏻 Kdy budeš zkoušet ten test? Zítra?
@clo1 asi zitra,to mam posledni duphaston..ale nevim jestli to neni jeste brzy,kdyby to bylo hnizdeni to spineni 🤷♀️
@zizulka2008 tak jestli ještě zítra máš duphaston, tak testni až ve čtvrtek ráno a buď si vezmeš další když budou // a když bude jen / tak už brát nebudeš.
@clo1 taky uz me napadlo,ze zkusim az ve ctvrtek rano a bud vezmu pak duphaston nebo ne a bude 🤷♀️🙈🤔
@zizulka2008 vydržela jsi netestovat?? Jestli jo, tak držím palce na zítřejší ráno 🤗😀
@clo1 vydrzela,mela jsem tu jen dr maxe,toho jsem radsi nezkousela 😁 ted jsem vyzvedla v benu mamatest,tak uvidime,ale urcite z toho nic nebude...co ty,uz bude ovulka?
@zizulka2008 já osobně bych raději zkusila mamatest! Ze mě nejlepší. Dr max mi ukazal o dost pozdeji ducha! 👍👍👍
@zizulka2008 😔 mamatest by.mohl už ukázat, kdyby bylo, ale jak říkám, dokud není ms, šance je vždy
@ja_osobne noo uz z toho asi nic nebude. Nevim teda kolik dni po hnizdeni zacne byt pozitivni tt ale uz s tim nepocitam. Ted cekat na ms 🤷♀️
@zizulka2008 já měla uhnizdeni 6dpo a malého ducha už 8dpo, viditelného až 9dpo 🙂
Takže včera jsi dostala poslední, tak počítej 4-14 dni, že se rozjede ms. Mě přišla vždy 10.den po vysazení.
@ja_osobne uvidim co prinese vikend a kdyztak zkusim potom test jeste a jinak budu cekat😏 treba dojde ms taky driv nez za 10dni jako u ty injekce 🤷♀️
@zizulka2008 ve většině případů chodiva do toho 4. Dne 🙂 tak uvidíš🙂
@zizulka2008 test ještě zopakuj za dva dny. Kolik jsi dpo 11? Může se ukázat i později. Jinak ms určitě nepříjde až za 10dní. To možná u anovulačních cyklů, ale u cyklů s ovulací dojde přibližně 14dnů po ovulaci.
Já 16dc a konečně pozitivní ovulák 🙂
@clo1 paráda!!! Výstavní! 👍
@zizulka2008 pokud je ms "řízená" duphastonem, může přijít dyl 🙂
@clo1 tak sup sup,ten je 👌 uvidim,v sobotu bo v nedeli zkusim kdyz ms nedorazi a kdyztak budu cekat 🤷♀️
@zizulka2008 třeba se tam ještě ty // ukážou. 🙂
A i kdyby to teď nevyšlo, tak aspoň nebudeš v porodnici na vánoce 🙂, ale až v lednu 👍🏻😀
@clo1 jj,my uz jedno prosincovy mame-Silvestrovsky 😁😁 leden a unor jeste nemame 🤷♀️😁
@zizulka2008 Já u prvního syna měla prví pozitivní test až v 5. týdnu a poslední MS jsem měla čtvrt roku předtím, takže nech být třeba ještě vyleze 😇
@zizulka2008 hahaaa, já jsem 30.12 😂😂🤦♀️

@zizulka2008 já zašpinila 6dpo. Nikdy předtím jsem.nespinila ani před ms. Tak jsem věděla, že je to ono 👍👍👍