Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@ja_osobne juuu to je heeezky 🥰🙈 a kdy mas dalsi utz,ze bys nam taky rekla kdo tam kope v tom brisku?😁
@zizulka2008 příští pondělí 😍😍😍 ale nejspíš vám to neřeknu, protože to sama nechci vědět 🤷♀️😁😁😁 chceme se s manželem nechat překvapit k porodu
@ja_osobne 😡 no tak my si typnem podle obrazku 😁😁🤷♀️
@zizulka2008 tak jooo 😁😁🤷♀️👍 stejně to ale bude frnda 😂😂😂😂
@ja_osobne ale já to chci vědět co čekáš 😀 😀 tak příští pondělí šup nám to tu řekneš 😀 😀 my čekáme čtvrtého šulu 😀 😀 malého Tobiáška 😀 😀
@ja_osobne jo a ps:podle bříška si myslím,že čekáš chlapečka 😀 😀 taky jsem ho tak měla u všech 3 kluků,teď mám úplně jiné 😀 😀 a proto jsem si myslela,že je to holčička 😀
@juliemichal
@zizulka2008
Nejen já, ale i ostatní si myslí, že to bude holčička. Mám kulaté bříško 🙂 kluci jsou spíš do špičky🙂
Ale já si to říct nenechám, takže vám nic neřeknu 😂😂😂🤷♀️ až po porodu
@ja_osobne haha haha já měla taky kulaté bříško u kluků 😀 no necháme se překvapit,teď mi roste ze stran a proto jsem si myslela,že to je holka,ze stran mi nikdy bříško nerostlo 😀 😀
@ja_osobne koukej tady máš na porovnání,první fotka teď z Tobiáškem,druhá fotka těhu z Matyáškem 😀 😀
@ja_osobne to jsou jen pověry, podle tvaru bříška to nepoznáš 😀 tak si nech překvápko, to má taky něco do sebe.
@zizulka2008 divné to není 🤣🤣🤣 když nejsem v tom, tak se tam těžko objeví 🤣🤣🤣
@clo1 no tak vsak prave ne,divny ze nejsi v tom 🤔🤔😁 kdyz ovulka byla 🤷♀️ rikam porad,na me necekej 🙈🙄😁
@zizulka2008 nějak nám to nejde. Asi fakt počkám na tebe 😅
Už jsi dobrala clostík?
@clo1 jj vcera posledni. Zacaly me bolet oba vajecniky,tak doufam,ze nebude ovulka brzy 🙈🙄 cekam i na testy z benu taky jeste 🤷♀️
@clo1 tak vcera dorazily ovulary konecne,tak po vikendu asi zacnu testit,zatim extra bolesti nemam,tak nebudu plytvat 🤷♀️😁 co ty,uz jsi nezkousela dalsi tt?
@zizulka2008 zkoušela a je negativní, zítra čekám ms, snad dorazí včas. A kdy to přijede ten tvůj domů?
Už konečně berou na gyndě, takže jsem se objednala na preventivku a poradím se s doktorkou co dál, když se nám nedaří. 🙂
@clo1 no v patek se vraci a na vikend teoreticky vychazi ovulka,to budu zas ten 20dc 🙈😁
No tak to je dobre,to chce se poradit..nechala bych vysetrit sebe i chlapa na spermiogram. My jsme spolu meli dve jak nic a treti nam skoro rok neslo a manza mel horsi spermio,ja jako darkyne vse ok,tak bral folandrol asi dva mesice a zadarilo se a u posledniho tehu zase vse ok 🤷♀️
@clo1 dorazila ms?
@zizulka2008 Jo, včera. Hned ráno.
@clo1 🤦♀️😕😔 to je ale 🐮 tak uvidis co u dr 🤷♀️
@zizulka2008 Tam jdu až za 3 týdny. No co se dá dělat. Co ty, zkoušíš testy?
@clo1 aha 😏 takze bude mezitim jeste jedna ovulka 🤔 tak treba to ted vyjde kdyz uz clovek pocita s tim ze pujde k dr 🤷♀️✊ jeste ne,asi od zitra,uz me trochu zacina tahnout leva strana,tak zitra asi teda zacnu a uvidime 🤷♀️
@clo1 to je ale mrcha 🤦♀️ tak snad to vyjde příště.
Já jdu zítra na druhý screen 🥰🥰🥰🥰 a asi si nechám říct pohlaví. Budu začínat 21tt 🤦♀️😁 strašně to utíká.
Jsem si včera chtěla jít lehnout o půlnoci, ale to se prckovi nelíbilo a začal do me kopat 🤦♀️😂😂😂 a kopal dobrou čtvrthodinku 😂😂😂😂😂 přes den nic a o půlnoci se ozve 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️

@ja_osobne už nemám žádný právě, čekám jestli to dostanu a pak když tak zase objednám. Nejraději bych se už na to testování vykašlala, ale stejně mi to nedá a zase vždycky objednám 🥴