Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@ja_osobne podle hlavičky vypadá na holčičku,ptala ses na pohlaví? 😀
@juliemichal ptala 🤫🤫😂
@ja_osobne a?víš,že jsem zvědavá? 😀 mám pravdu? ♥
@juliemichal 😍😍😍 nevydržela jsem, holčička to je, zatím 🤷♀️😂😂😂😍😍😍😍😍
@ja_osobne no super,moc gratuluji a jak se bude miláček jmenovat? ♥ ♥ ♥
@ja_osobne 😍🥰🥰 to je krasny,holcicka 😍 tak gratuluji ❤🍀🍀🍀
@juliemichal Emily 🥰🥰
@zizulka2008
@clo1 🥰🥰🥰👍
@ja_osobne nádherné jméno ♥ ♥
@ja_osobne ta bude boží a to jmeno 🥰🥰 kdy máš vůbec termin?
Děkuji, děvčata! 🥰🥰🥰 14.9. 🥰🥰🥰
@ja_osobne jeee to ma narozky moje druha nejmladsi 🥰😁
@ja_osobne pěkné ♥ ♥ já 2.10 😀 😀 ale určo budu rodit v září 😀 😀
@juliemichal já si myslím, že budu rodit dřív 😁😁😁😁
@ja_osobne jakto?já prvního přenášela 11 dnů 😀 😀
@juliemichal nevím, pocit 😁😁
@zizulka2008 tak co testy? Už máš pozitivní 🤣
@clo1 jeste nastesti ne 😁 manzel se vraci az dneska v noci 🙈😁 uz malinko sili ale nic moc,jen teda citim levy vajecnik
@clo1 dnešní 🤷♀️ o víkendu by mohl být pozitivní 🤔
@zizulka2008 tak ti to hezky vyjde na víkend 👍🏻
@clo1 jj to je dobre,manzel se vraci dneska 😁 doudam teda 🤦♀️ resime ted cely dopoledne karantenu nebo testy,nikdo nikde nic poradne nevi co se ma delat 🙄🤷♀️😁
@zizulka2008 tak budete mít hezký víkend 😉 a my bychom mohli mit hezký víkend ten další 😀
@clo1 tak asi nic tenhle mesic,ovu bolesti byly,hlen jako blazen od patka do nedele ale pozitivni test zadny,asi na ne nereaguju nebo nic nebylo 🤷♀️😏
@zizulka2008 třeba ještě pozitivní bude. Já mám taky plodný hlen několik dnů a až pak pozitivní test. Dneska jsi testovala??
@clo1 uz na testu od vcera neni skoro ani duch,zkousim dopo a i odpo a uz tam neni nic. Nejvyraznejsi byla carka v sobotu dopo,to byla skoro stejne silna ale odpo slabsi a od vcera uz ani prd...
@zizulka2008 tak třeba jsi nezachytila úplnou pozitivitu, pokud jsi měla všechny příznaky na ovulaci, tak to tak nejspíš bylo. 😉 nasazuješ už duphaston??
@clo1 dneska uz zadny bolesti nemam,vcera to tahlo jeste trochu,dnes uz ani pamatky 🤷♀️ a hlen teda byl 🤦♀️ uvidime za 14dni 😁

Vše v naprostém pořádku 🥰🥰🥰🥰🥰🥰