Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@ja_osobne jojo mela ale nebyl pozitivni vubec,jen skoro stejne silna carka 🤷♀️ uvidime uvidime 🙈
@zizulka2008 zkus příště gs ovu. Ale pokud bolely vaječníky, ovu by být mohla. Někdo prostě na testy nereaguje a přesto ovu je!
@ja_osobne chtela jsem koupit zase ty livsane jako minule,ten hezky ukazal ale ctvrtek jsem nestihla a v patek byl svatek 🤦♀️🤷♀️ ale jsem si vzpomnela ze jsem asi v sobotu vecer uplne lehce zaspinila,jen takovy nitkovity zakrvaceni jednou na papire,tak jestli to mohlo byt k ovu 🤷♀️ uvidime co bude za ty dva tydny no 🤔😏🙈
@zizulka2008 jooo, to by mohlo být!!!
@ja_osobne 😳😳 to spis asi dostanu nebo co 🤷♀️🤷♀️ zacala jsem trochu spinit,teda spis hnedej hlen 🙄😏😏
@zizulka2008 neměla jsi to i minulý cyklus? Pár dní po ovulaci špinění? To je divné, když máš ten duphaston 😕
Já se na testování nakonec vykašlala. 18.5. jdu už stejně k doktorce, takže tento měsíc netestuju, necháme tomu volnější průběh, nějak už přestávám věřit, že se nám zadaří 😕 koupila jsem si akorát nosifol, tak teď beru 2x denně od 1dc a budu čekat na dr.snad se mnou něco vymyslí 🙂
@clo1 no jo,vidis,to bylo nejak 7dpo 🤔 ted jsem 3 nebo 4dpo nevim podle ceho to ted brat 🤷♀️ duphaston mam od vcera...tak uvidime co z toho budr. Treba to dela ten duphaston 🤦♀️
No tak treba se ted zadari 😉
@zizulka2008 mohlo by to být uhnizdeni 🤷♀️ pokud to máš j4n jednou na toaletaku.
@clo1 pokud nemáš hormonalni profil, tak ti udělá ten a přítele nejspíš pošle na spermio. Tímhle se začíná. Ale třeba už nebude potřeba 😁😁👍
@paja285 ja bych ho tak brala,ja mela ted podobny,taky ne stejne silne ale pred i potom dalsi uz nepatrne duchy 🤷♀️ a kdysi jsem mivala jen takovehle carky a ovu byla...takze bych to brala jako ze je 🤷♀️😁
@paja285 záleží jestli jsi zvyklá na fakt pozitivní a nebo prostě ani před ovulací ty čárky silné nemáš. Já ty // zachytím vždy, takže kdybych měla to co ty, vím, že jako pozitivní bych je brát nemohla. Ale záleží jak jsi zvyklá a asi bych se i dívala na jiné příznaky. Plodný hlen, bolest podbříšku...byly? Kolik jsi dc?
@zizulka2008
@clo1
Takze vidim ze vazne zalezi no... tak ja budu doufat ze to bylo ono 😀 sex byl, takze je to proste bud a nebo.
Jinak ano plodny hlen jsem mela, jeste ted mam trochu vytok, ale to uz muze byt I PMS.
Podbrisek me taky bolel, ale to si myslim mam uz vsugerovane stejne jako vsechny mozne tehu priznaky.
Takze mi nezbyva bez vydrzet aspon tyden jeste a zkusit test.
@zizulka2008 tak jak je? Nějaká změna? Kdy mám u tebe čekat //? 🤣
@clo1 hahaha 🙈😁👌 jsem asi teprv 8dpo pokud byla ovulace...a bude z toho prd,porad mam hlen s krvi sem tam behem dne...
@zizulka2008 třeba máš málo toho duphastonu pokud špiníš a nebo ti nesedí. ☹️
Tak uvidíš co z toho bude, za nějaké 2-3 dny klidně můžeš test zkusit 🙂
@clo1 to asi zkusim,ctvrtek,patek ale nejspis jen pro ujisteni ze po vikendu ms dorazi 🤷♀️ nijak zvlast necekam ze by se ted podarilo 😏
A co ty?
@zizulka2008 řekni to dr, že i po duphastonu spinis. Možná ti napíše utrogestan, ten můžeš i zavádět, je to lepší, než polykat. Nedrazdi to zaludek. 👍👍 držím palce!
Já už dnes začínám 23tt 🤦♀️🤦♀️
@ja_osobne letí to, už jsi za půlkou 😊
@zizulka2008 já jsem 17dc, tak doufám, že už mám po ovulaci. Podle příznaků mohla být v pátek či sobotu. Test nejdřív 28dc, pokud na něj dojde. Za týden jdu k dr.
@clo1 tak nejspis nic..i pres duphaston uz se mi asi rozjizdi ms 😔 uz je to silnejsi spineni i s krvi 😏
@zizulka2008 není to brzy? Jestli byla min.víkend ovulace?? Ten duphaston ti asi nesedí a nebo byla ovulace dřív. Test jsi asi nezkoušela že?
@clo1 no cekala jsem ji az tak nedele pondeli 🤷♀️ pac me ani neboli bricho,nic 🤦♀️🤷♀️ jj rano mi to nedalo ale uplne bilo 😏
@zizulka2008 tak možná fakt byla dříve ovulace. Před těmi 14 dny. Testovala jsi v tu dobu už?
@clo1 uz asi od 12dc 🤷♀️ uvidim zda se to rozjede v ms nebo ne 🤦♀️🙄😏
@clo1 tak co myslis?? Ano,opet nic se nerozjelo 🤦♀️ uz z toho zacinam magorit 🙄🤷♀️
@zizulka2008 ten duphaston jsi vysadila??
@clo1 jeste bych mela ho zitra
@clo1 uplne uz vidim,jak zas poletim k dr,ze je to zas cely vysaseny 🤦♀️🙄 me uz klepne

@zizulka2008 budu drzet palečky!!! Už to musí vyjít! 😍😍👏👏 měla jsi ty ovular?