icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
ja_osobne
autor
4. kvě 2020

@zizulka2008 budu drzet palečky!!! Už to musí vyjít! 😍😍👏👏 měla jsi ty ovular?

zizulka2008
4. kvě 2020

@ja_osobne jojo mela ale nebyl pozitivni vubec,jen skoro stejne silna carka 🤷‍♀️ uvidime uvidime 🙈

ja_osobne
autor
5. kvě 2020

@zizulka2008 zkus příště gs ovu. Ale pokud bolely vaječníky, ovu by být mohla. Někdo prostě na testy nereaguje a přesto ovu je!

zizulka2008
5. kvě 2020

@ja_osobne chtela jsem koupit zase ty livsane jako minule,ten hezky ukazal ale ctvrtek jsem nestihla a v patek byl svatek 🤦‍♀️🤷‍♀️ ale jsem si vzpomnela ze jsem asi v sobotu vecer uplne lehce zaspinila,jen takovy nitkovity zakrvaceni jednou na papire,tak jestli to mohlo byt k ovu 🤷‍♀️ uvidime co bude za ty dva tydny no 🤔😏🙈

ja_osobne
autor
5. kvě 2020

@zizulka2008 jooo, to by mohlo být!!!

zizulka2008
6. kvě 2020

@ja_osobne 😳😳 to spis asi dostanu nebo co 🤷‍♀️🤷‍♀️ zacala jsem trochu spinit,teda spis hnedej hlen 🙄😏😏

clo1
6. kvě 2020

@zizulka2008 neměla jsi to i minulý cyklus? Pár dní po ovulaci špinění? To je divné, když máš ten duphaston 😕

clo1
6. kvě 2020

Já se na testování nakonec vykašlala. 18.5. jdu už stejně k doktorce, takže tento měsíc netestuju, necháme tomu volnější průběh, nějak už přestávám věřit, že se nám zadaří 😕 koupila jsem si akorát nosifol, tak teď beru 2x denně od 1dc a budu čekat na dr.snad se mnou něco vymyslí 🙂

zizulka2008
6. kvě 2020

@clo1 no jo,vidis,to bylo nejak 7dpo 🤔 ted jsem 3 nebo 4dpo nevim podle ceho to ted brat 🤷‍♀️ duphaston mam od vcera...tak uvidime co z toho budr. Treba to dela ten duphaston 🤦‍♀️
No tak treba se ted zadari 😉

ja_osobne
autor
7. kvě 2020

@zizulka2008 mohlo by to být uhnizdeni 🤷‍♀️ pokud to máš j4n jednou na toaletaku.

@clo1 pokud nemáš hormonalni profil, tak ti udělá ten a přítele nejspíš pošle na spermio. Tímhle se začíná. Ale třeba už nebude potřeba 😁😁👍

paja285
7. kvě 2020

Holly, muzu se k vam zase vcucnout ? 😀 myslite ze by mohl byt pozitivni ten prvni? Zbytek cyklu jen slabe duchy toto je nejsilnejsi, vim ze nenj uplne stejna, ale treba jsem chytla jen spatnou hodinu?

zizulka2008
7. kvě 2020

@paja285 ja bych ho tak brala,ja mela ted podobny,taky ne stejne silne ale pred i potom dalsi uz nepatrne duchy 🤷‍♀️ a kdysi jsem mivala jen takovehle carky a ovu byla...takze bych to brala jako ze je 🤷‍♀️😁

clo1
7. kvě 2020

@paja285 záleží jestli jsi zvyklá na fakt pozitivní a nebo prostě ani před ovulací ty čárky silné nemáš. Já ty // zachytím vždy, takže kdybych měla to co ty, vím, že jako pozitivní bych je brát nemohla. Ale záleží jak jsi zvyklá a asi bych se i dívala na jiné příznaky. Plodný hlen, bolest podbříšku...byly? Kolik jsi dc?

paja285
8. kvě 2020

@zizulka2008
@clo1
Takze vidim ze vazne zalezi no... tak ja budu doufat ze to bylo ono 😀 sex byl, takze je to proste bud a nebo.
Jinak ano plodny hlen jsem mela, jeste ted mam trochu vytok, ale to uz muze byt I PMS.
Podbrisek me taky bolel, ale to si myslim mam uz vsugerovane stejne jako vsechny mozne tehu priznaky.
Takze mi nezbyva bez vydrzet aspon tyden jeste a zkusit test.

clo1
11. kvě 2020

@zizulka2008 tak jak je? Nějaká změna? Kdy mám u tebe čekat //? 🤣

zizulka2008
11. kvě 2020

@clo1 hahaha 🙈😁👌 jsem asi teprv 8dpo pokud byla ovulace...a bude z toho prd,porad mam hlen s krvi sem tam behem dne...

clo1
11. kvě 2020

@zizulka2008 třeba máš málo toho duphastonu pokud špiníš a nebo ti nesedí. ☹️
Tak uvidíš co z toho bude, za nějaké 2-3 dny klidně můžeš test zkusit 🙂

zizulka2008
11. kvě 2020

@clo1 to asi zkusim,ctvrtek,patek ale nejspis jen pro ujisteni ze po vikendu ms dorazi 🤷‍♀️ nijak zvlast necekam ze by se ted podarilo 😏
A co ty?

ja_osobne
autor
11. kvě 2020

@zizulka2008 řekni to dr, že i po duphastonu spinis. Možná ti napíše utrogestan, ten můžeš i zavádět, je to lepší, než polykat. Nedrazdi to zaludek. 👍👍 držím palce!

Já už dnes začínám 23tt 🤦‍♀️🤦‍♀️

clo1
11. kvě 2020

@ja_osobne letí to, už jsi za půlkou 😊

@zizulka2008 já jsem 17dc, tak doufám, že už mám po ovulaci. Podle příznaků mohla být v pátek či sobotu. Test nejdřív 28dc, pokud na něj dojde. Za týden jdu k dr.

zizulka2008
11. kvě 2020

@ja_osobne 😍 to je krasny brisko a jak to leti 🙈 utrogestan jsem bralav poslednim tehu,nevadil mi polykat...uvidime co ted,kdyz nic,tak k dr nejdu,nechame to casu...
@clo1 tak treba se ukazou // a nebude potreba resit s dr co dal ✊🍀

zizulka2008
12. kvě 2020

@clo1 tak nejspis nic..i pres duphaston uz se mi asi rozjizdi ms 😔 uz je to silnejsi spineni i s krvi 😏

clo1
12. kvě 2020

@zizulka2008 není to brzy? Jestli byla min.víkend ovulace?? Ten duphaston ti asi nesedí a nebo byla ovulace dřív. Test jsi asi nezkoušela že?

zizulka2008
12. kvě 2020

@clo1 no cekala jsem ji az tak nedele pondeli 🤷‍♀️ pac me ani neboli bricho,nic 🤦‍♀️🤷‍♀️ jj rano mi to nedalo ale uplne bilo 😏

clo1
12. kvě 2020

@zizulka2008 tak možná fakt byla dříve ovulace. Před těmi 14 dny. Testovala jsi v tu dobu už?

zizulka2008
12. kvě 2020

@clo1 uz asi od 12dc 🤷‍♀️ uvidim zda se to rozjede v ms nebo ne 🤦‍♀️🙄😏

zizulka2008
13. kvě 2020

@clo1 tak co myslis?? Ano,opet nic se nerozjelo 🤦‍♀️ uz z toho zacinam magorit 🙄🤷‍♀️

clo1
13. kvě 2020

@zizulka2008 ten duphaston jsi vysadila??

zizulka2008
13. kvě 2020

@clo1 jeste bych mela ho zitra

zizulka2008
13. kvě 2020

@clo1 uplne uz vidim,jak zas poletim k dr,ze je to zas cely vysaseny 🤦‍♀️🙄 me uz klepne

Strana