Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@clo1 no ja to vidim na test 🤔🤷♀️👏 sup pro nej 😃✊
@zizulka2008
@ja_osobne ms nikde, testy jsem si objednala a měly by být zítra. Tak to už vydržím.
@clo1 👏👏 hm 🤔 to mam cekat az do zitra na vysledek?? No dobre no 🙄🙈😁😁
@clo1 Neee, sup do kramu! 🙂
Holky, byla jsem v lékárně, ale test negativní. Možná když se zadívám, je tam pidi duch, ale měla bych být 15 dpo, takže to neberu. Nevím, kdybych byla těhotná musely by být už dálnice
@clo1 a tou ovulkou jsi si jista tak nejak priblizne jo? To je divny 🤔🤔 fakt tam nic neni?🤔
@zizulka2008 slaboučký duch, ale začínám špinit opět více, takže to vypadá bledě.
@clo1 prej negativni,hezky dusik 😍👏 spineni treba nic neznamena,ja spinila u tri tehu na zacatku vzdycky a bylo vse ok 🤷♀️ tak se treba udrzi,musi 😘🙏✊🍀
Bohužel už je to červené, myslím, že se rozjíždí ms 😥
@clo1 nenee😔 chjo 😏 tak se povede ted dalsi cyklus 💪✊
@zizulka2008 po 19 měsících snažení duch a hned to odejde. ☹️☹️☹️
@clo1 tenhle cyklus to urcite vyjde a zustane zavrtany 🍀🍀
@zizulka2008
@ja_osobne díky holky. Ještě to pořád není krasická ms. Ale je to světle červená krev, slabé krvácení. Pro jistotu zítra ještě testnu, jen si říkám, ať to raději odejde, než aby to bylo mimoděložní apod. ☹️
@clo1 treba to ustane a bude to ok 😉✊ zkus zitra a uvidis jestli slabne nebo bude silit...nemusi to nic znamenat 🤷♀️🍀
@zizulka2008 zkusím, to budou nervy, do zítřka. Bohužel co jsem ale četla, tak když to byla červená krev, tak to bylo špatné. Zítra dám vědět.
@clo1 pokud to bude jen slaby tak nemusi...u prvni jsem to mela taky az asi do 8tt a bylo vse ok...takze pokud se ti to nerozjede v ms tak se udrzi a budou to jen cevky... drzim at zesili a ms se nerozjede ✊✊🍀
@clo1 tak jak,rozjela se ms nebo // jsou?🍀
@zizulka2008 stále je to slabé krvácení, tak na intimku. Test bohužel nemám, v tom šoku, že tam je duch jsem si udělala včera hned i ten druhý a teď čekám na testy. Měly by dnes dorazit, pak dám hned vědět
@clo1 tak to by mohlo byt ok kdyz se to nerozjelo ✊✊🍀🍀
@zizulka2008 ta krev mě docela znervozňuje. Čekala jsem, že se to rozjede přes noc a nic. V noci skoro žádné krvácení a teď dopoledne zase více. Když jsem v klidu, tak je skoročisto a jak začnu něco dělat, tak se to spustí ☹
@clo1 tak odpocivej,potom zkus test a kdyztak supajda hned k dr
@ja_osobne to jsou fajn zprávy 😘
@zizulka2008 u mě bohužel nic, krvácení sílí a na testu úplně slabý duch, nejde ani vyfotit, takže je to v pr. Snad bude příští měsíc úspěšnější.
@clo1 chjo a ja verila ze to bude ok 😔 je pohnojeno tak ted se zavrta a uz se nevyvrta 🍀💪
@zizulka2008 diky 😘 tak jsme zase spolu na začátku. 🙂

@clo1 ono klidně může být spineni/sláva ms i na začátku těhu. Kamarádka takhle zjistila, že je těhotná až ve 3m, protože měla stále "MS" , zjistila to jen kvůli tomu, že se jí začalo zvětšovat bříško 🤦♀️😂😂😂