Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ahoj holky, tak jak jste na tom? Nějaké změny?
@ja_osobne ja taky nic zvlastniho,ani ted nevim kdy cekat ms 🤦♀️ zase jsem spinila mimo ms,12-14dc,ted jsem cekala ovulku,uz jsem 23dc ale asi nic nebude-zadny bolesti,nic.
@zizulka2008 testy už neděláš?? Tak se prostě snažte ob den a je to 😉, já už to teď taky nehlídám, jen podle pocitu si myslím, že už proběhla.
@clo1testy nedelam... he,manza je doma jen na vikend 🙈🤷♀️😃 ja prave ted nic nemam,tak uvidime,budu pocitat s tim jakoby byla ted a ms cekam na konci mesice🤷♀️
@zizulka2008 to spineni mohla být právě ovu 🤷♀️👍👍 tak třeba!
@ja_osobne no 🤔 asi zrejme bude teprv,tak jak ma byt 🤷♀️ nedalo mi to a koupila jsem a ono tohle
@zizulka2008 no pěkně 👍🏻👍🏻 A nemůžeš být už těhotná? 🤣🤣 ovulační může ukázat i těhotenství a navíc to špinění 12-14 dc ☺️
@clo1 to me taky napadlo ale test jen s /,tak aspon vim,kdy ted cekat tu ms 🤷♀️😃
@zizulka2008 a chlapa máš doma?? Nebo až o víkendu??
@clo1 neni doma,ted az za 14dni na vikend prijede 🤷♀️😏
@zizulka2008 tak to je blbé 😕😕😕😕
@clo1 treba vydrzi z nedele ale radsi tomu verit moc nebudu 🤷♀️😁 a ted se jeste vybarvil 🙄 me klepne 😬🙈 horni v 10hod a spodni ve 12hod 🙈😬
@zizulka2008 jedině si udělat dnes nebo zítra výlet za manželem 🤣🤣
@clo1 smarja 450km??🙈🙈😁😁
@zizulka2008 no proč ne?? 😂😂 vyrazíš zítra ráno. Odpoledne na to hupnete a večer už jsi zase doma 🤣🤣🤣🤣
@clo1 no to by me kleplo 🙈😁😁
@zizulka2008
@clo1
Je pěkně, dneska by to šlo 😁😁😁🌞🌞
No pěkný OT! Zkus ještě zítra, pokud bude stejně silný, nebylo by od věci zkusit TT 🤔🤔😍
@ja_osobne 😍 tobe to slusi 🥰 teda,uz to mas taky za chvili vid 🙈👶
@ja_osobne sluší ti to ♥ u mě foceno v pátek 28+0,dnes 28+3 ♥ jdu na sekci nějak v půlce září 😀 kdy máš vlastně TP?
@zizulka2008 díky moc! Každý mi říká, jak mi to sluší! Přitom holčička "bere krasu" 🤷♀️😂😂🤔🤔🤔🤔
@juliemichal 14.9. Podle utz, podle ms 9.9., ale zatím odpovídá na 14.9. - podle ovu to přesně odpovídá na den.
23.7. Jdu na poslední screen, tak se těším 😍😍😍
@ja_osobne já jdu o jeden den po tobě na třetí screen ♥ taky se těším uvidím malého po 3 týdnech 🙂 tak to asi budeme rodit spolu,když jdu v polovině září na sekci 😀
@juliemichal pokud nepůjde dřív, tak jooo 😁😁😁👍
@clo1 tak co tak co,uz (ne)cekas ms??
@zizulka2008 čekám ji až koncem týdne, mám doma jeden test, ale ten udělám nejdřív o víkendu, pokud to nedostanu 🙂
Co ty, nejela jsi nakonec 450 km za manželem? 🤣🤣🤣
@clo1 tak to jsem zvedava 🙈✊ eeee ani nahodou 😂😂 ja cekam ms az pristi stredu,za trest tyhle dlouhy cykly 🤦♀️😬
@zizulka2008 no to teda. Ty jsi měla ms dřív a já tě takhle předběhnu ☺️Snad ti to aspoň příští měsíc vyjde, že bude manžel doma 😉
@clo1 budeme na dovoleny v tu dobu 🙈😁 bude mit 14dni volno 🙏

@ja_osobne nádherná ♥ toto je náš Tobiášek ♥