icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
paja285
30. črc 2020

Ahoj, zase se k vam vracim.. 😊 potrebuji poradit, znat neci nazir...takze posledni 2 cykly byly pres 100 dni. Zacla jsem brat inositol a MS prisla do tydne, pak jsem CD21 mela ovulaci (hura!!) - pozitivni test. Dnes jsem 9dpo takze CD30 a zacla jsem spinit, nevim co si o tom myslet. Jeste jsem MS necekala ani nahodou po tech dlouhych cyklech. Ale zase 9dpo je kratka LF ne? Cetla jsem neco ze by to mohlo byt uhnizdovani...krvaceni he zatim velice slabe nejdriv byla jen troska na papire takove ruzove a ted je to do hneda ale vzdy jen spicka tamponu. Co myslite? Je nejaka dance ze se povedlo? Kdy by melo smysl testovat? Nebo je mi to inositol srovnal a je to MS?

ja_osobne
autor
30. črc 2020

@paja285 ahoj, já měla uhnizdeni 6dpo a taky jen nahnedly jakože hlen po utreni, pak už ne. Pokud to není čistá krev, mohlo by jít o uhnizdeni. Šance je vždycky přeci🙂 pokud chceš zkusit test, nejdřív bych udělala v sobotu, ať zbytečné třeba nelovis duchy

paja285
30. črc 2020

@ja_osobne krev to neni vubec zatim..krome toho prvniho utreni to bylo ale zase hodne svetle ruzove...

ja_osobne
autor
30. črc 2020

@paja285 s inositolem zkušenost nemám 🤷‍♀️ může to být po něm, ale taky nemusí. Pokud to bude i zítra takhle, nejspíš to bude nějaké spineni mimo ms 🤷‍♀️

paja285
30. črc 2020

@ja_osobne ja vim ze dance je vzdy jen se mi zda nepravdepodobne vzhledem k tomu ze to byla moje prvni ovulace po asi pul roce, a po tak dlouhych cyklech... no uvidime co z toho bude ale to cekani je silene...

ja_osobne
autor
30. črc 2020

@zizulka2008 krása, gratulka!! A budu držet palce, ať je vše v pořádku!

paja285
30. črc 2020

@ja_osobne takze jako pokud by slo o nidacni krvaceni tak je to jen jeden den??

sudylichozrout
30. črc 2020

@zizulka2008 To je nadhera. Gratuluju moc! 🙂

ja_osobne
autor
30. črc 2020

@paja285 asi takhle.... Ja mela taky svůj první pozitivní OT po roce a půl a hned se povedlo!! Ano, nidace je pouze 1 den. Uvidíš zítra, jak to bude

paja285
30. črc 2020

@ja_osobne super dekuji, tak ja se teda modlit az uz to zitra neni 😀

ja_osobne
autor
30. črc 2020

@paja285 budu se modlit s tebou 🤘🤘🙋‍♀️

clo1
30. črc 2020

@paja285 někdo může špinit i více dnů, ale mělo by to slábnout a pak úplně vymizet. A nebo to je klasické špinění před ms. To ti ale nikdo neřekne, nezbývá než čekat.

paja285
30. črc 2020

@clo1 ja jsem prave nikdy pred MS nespinila vzdy se to proste rozjelo z niceho nic na plno...tohle he pro me nove, ale prave to muze byt jen tim inositolem... ano vim ze nezbyva nez cekat, ale je uz to cekani na // dlouhe 😣

zizulka2008
31. črc 2020

@ja_osobne
@sudylichozrout moc dekuji 😊

paja285
31. črc 2020

@ja_osobne tak pres noc vubec nic. Uvidime jestli se neco rozjede pres den jeste... ale delala jsem si teda OT cetla jsem ze muzu detekovat tehotenstvi a ten je teda bily jak nikdy 😀 vzdycky jinak mivam slabe carky v prunehu cyklu. TT jeste zkouset nechci mam doma posledni tak si ho setrim 😀

ja_osobne
autor
31. črc 2020

@paja285 na TT by mohlo být brzy, pokud to bylo včera hnízdění , počkala bych do neděle

paja285
31. črc 2020

@ja_osobne taky jsem si rikala ze to zkusim v nedeli (pokud se z toho teda nevyklube MS) tak snad to vydrzim 😀

paja285
31. črc 2020

@ja_osobne tak nic, MS se rozjela... 😭😭😭 ale tak aspon mi inositol srovnal cyklus... 30 dni je super oproti 100+ co jsem mela posledni 2 cykly

clo1
31. črc 2020

@paja285 tak to bylo rychlé, ale jak píšeš, cyklus 30dnů je super, třeba to vyjde příště 😉

ja_osobne
autor
31. črc 2020

@paja285 tak alespoň něco pozitivního! Vyjde to příště, uvidíš, cyklus se asi musel srovnat 🙂 paráda🙂

clo1
10. srp 2020

@zizulka2008 byla jsi na ultrazvuku??

zizulka2008
11. srp 2020

@clo1 ahoj,jojo byla,uz ve ctvrtek,bublina je tam kde ma byt a je tam taky hematom,tak uvidime co z toho bude jeste.... ale co ty???👶

clo1
11. srp 2020

@zizulka2008 tak super, že se aspoň ukázalo, že jsi nebyla zbytečně brzy. Máš nařízený klidový režim nebo ne? Já zatím nic, jsem 18dc, takže do ms zatím daleko

zizulka2008
11. srp 2020

@clo1 nene,nic,je mensi,dr rikala ze si mysli ze max zaspinim,ze by se nemelo dit nit horsiho,tak uvidime... jeeeezis takovou dobu jeste 🙈doufam ze ale neprijde ✊

clo1
11. srp 2020

@zizulka2008 a kdy jdeš na další utz?? Nooo ms čekám až příští víkend. Díky, snad už to konečně vyjde. 🙂

ja_osobne
autor
11. srp 2020

Držím oběma palce!!!

@zizulka2008 ať ten hemtaom zmizí!

@clo1 A aby už ta mrcha nepřišla!!

👍👍👍👍🌞

clo1
11. srp 2020

@ja_osobne díky. 😘 a co ty, už se ti to blíží, jak ti je v těch vedrech?? 😅

ja_osobne
autor
12. srp 2020

@clo1 vedra jsou šílená! Úplně to nějak nedávám. Otyka mi pravý kotnik 🤦‍♀️ bříško mi trochu kleslo, dneska 35+2. Další kontrolu mám za tyden, tak uvidím, jak na tom malá bude. Malá mi v břiše řadí 24/7, tak jsem zvedava, co bude, az vyleze 😂😂😂🤘

zizulka2008
12. srp 2020

@ja_osobne dekuju a tobe preju at to doklepete do zdarneho konce 💖
@clo1 na kontrolu jdu az 10.zari tak.uvidime... tak doufam ze uz nedorazi✊💖

ja_osobne
autor
13. srp 2020

@zizulka2008 děkuji 🙂 začínám si pomalu balit tašku do porodnice 🙂

Strana