Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@zizulka2008 krása, gratulka!! A budu držet palce, ať je vše v pořádku!
@zizulka2008 To je nadhera. Gratuluju moc! 🙂
@ja_osobne
@sudylichozrout moc dekuji 😊
@ja_osobne tak pres noc vubec nic. Uvidime jestli se neco rozjede pres den jeste... ale delala jsem si teda OT cetla jsem ze muzu detekovat tehotenstvi a ten je teda bily jak nikdy 😀 vzdycky jinak mivam slabe carky v prunehu cyklu. TT jeste zkouset nechci mam doma posledni tak si ho setrim 😀
@zizulka2008 byla jsi na ultrazvuku??
@clo1 ahoj,jojo byla,uz ve ctvrtek,bublina je tam kde ma byt a je tam taky hematom,tak uvidime co z toho bude jeste.... ale co ty???👶
@zizulka2008 tak super, že se aspoň ukázalo, že jsi nebyla zbytečně brzy. Máš nařízený klidový režim nebo ne? Já zatím nic, jsem 18dc, takže do ms zatím daleko
@clo1 nene,nic,je mensi,dr rikala ze si mysli ze max zaspinim,ze by se nemelo dit nit horsiho,tak uvidime... jeeeezis takovou dobu jeste 🙈doufam ze ale neprijde ✊
@zizulka2008 a kdy jdeš na další utz?? Nooo ms čekám až příští víkend. Díky, snad už to konečně vyjde. 🙂
Držím oběma palce!!!
@zizulka2008 ať ten hemtaom zmizí!
@clo1 A aby už ta mrcha nepřišla!!
👍👍👍👍🌞
@zizulka2008 děkuji 🙂 začínám si pomalu balit tašku do porodnice 🙂

Ahoj, zase se k vam vracim.. 😊 potrebuji poradit, znat neci nazir...takze posledni 2 cykly byly pres 100 dni. Zacla jsem brat inositol a MS prisla do tydne, pak jsem CD21 mela ovulaci (hura!!) - pozitivni test. Dnes jsem 9dpo takze CD30 a zacla jsem spinit, nevim co si o tom myslet. Jeste jsem MS necekala ani nahodou po tech dlouhych cyklech. Ale zase 9dpo je kratka LF ne? Cetla jsem neco ze by to mohlo byt uhnizdovani...krvaceni he zatim velice slabe nejdriv byla jen troska na papire takove ruzove a ted je to do hneda ale vzdy jen spicka tamponu. Co myslite? Je nejaka dance ze se povedlo? Kdy by melo smysl testovat? Nebo je mi to inositol srovnal a je to MS?