icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
marina5
5. srp 2015

@svlocka snad se to uhnizduje...drzim pesti!!

svlocka
5. srp 2015

@marina5 snad zkusim jeste jeden test pokud to bude slabsi tak pak pockam

svlocka
5. srp 2015

Tak dnes znova delany odpo,silnejsi co myslite 🙂

marina5
5. srp 2015

@svlocka joooo je tam!!!!! Ani to nemusim zvetsovat. Kup si ten digital!

svlocka
5. srp 2015

@marina5 hned se objevila 🙂 dekuji ti moc za podporu vazim si to 🙂a silil 🙂

svlocka
5. srp 2015

@marina5 myslis ze to spineni je uhnizdovani?byla bych rada kdyby to uz vyslo 🙂

marina5
5. srp 2015

@svlocka klidne muze byt,znam holky ktere to tak mely.

angie.shy
5. srp 2015

@svlocka
@marina5 myslím že kdyby se jednalo teprve o uhnízďování, tak by ještě na testu nebylo nic vidět, ale někdo má v termínu MS slabé špinění nebo i krvácení

svlocka
5. srp 2015

Kdy tak jit ke gynekologovi?

angie.shy
5. srp 2015

@svlocka pokud nebudeš mít problémy, šla bych až v 7tt, nejdříve v 6+2, to už zpravidla bývá i srdeční akce

marina5
5. srp 2015

@svlocka Já se chystám příští týden v 7.tt

svlocka
6. srp 2015

@marina5 kdys mela uplne pozitivni test?doufam ze ms uz nedojde!

marina5
6. srp 2015

@svlocka asi 15dni po ovu, drzim ti palce

svlocka
8. srp 2015

Ahoj tak jsem si udelala ten digi.test a vysledek 🙂

mrnous81
8. srp 2015

@svlocka gratulace veliká 🙂

svlocka
8. srp 2015

Dekuji moc 🙂

angie.shy
8. srp 2015

@svlocka dělala jsi ještě i obyč?

svlocka
8. srp 2015

Pred dvema dny a pozitiv. Ted tenhle proc pak

angie.shy
8. srp 2015

@svlocka jen jak vypadaly, jestli čárečka zesílila ... Já zkusím zítra lapit ducha, ale spíš to nevidím

svlocka
8. srp 2015

@angie.shy nebyl tak uplne silny ale byl tam,pak jsem si koupila ten digi to jsem ho testovala az za dva dny tak drzim palecky 🙂

angie.shy
9. srp 2015

@svlocka tak u nás zase nic ☹

lzii
16. srp 2015

poslední test je delany dnes, za jak dlouho myslite ze ovulace prijde ??

werik153
16. srp 2015

@lzii No jelikož jsi jí předtím měla 16 DC cyklu tak by měla přijít zase 16 Dc 🙂 Pokud máš stejně dlouhé cykly každý měsíc.

dudid
16. srp 2015

Holky všem co se snažíte přeji hodně štěstí 🙂

lzii
16. srp 2015

@werik153 normálne ji mivam vzdy 14DC , ale minuly cyklus byla az 16DC , mozná proto jelikoz jsem pila kontryhelovy caj 1-10DC . Tenhle cyklus mam zase clostibegyt ale zvyseny z 1-0-0 na 1-0-1 3-7DC ...
A už me vcera dost pobolival podbrisek tak jsem si rikala jestli už to nebude za chvilku ono

hanka3054
16. srp 2015

ahojki, přidám se k vám taky na radu. na konci července jsem samovolně potratila, vše je u mš v pořádku podle lékařky,včera jsem si dělala ovulační testy a vykoukla na mě druhá čárka na testu, nebyla uplně syté barvy ale byla tam, při dnešním testovaní tam ale již čárka nebyla vůbec vidět,jen možné že ovulace proběhla nebo vůbec nebyla.nevyznám se v tom ,nikdy jsem toto neresila.asi to je mozná hloupý dotaz, tak se nezlob te

rejni
16. srp 2015

@hanka3054 Ahoj 😊 u ovulačního testu musí být testovací čárka stejně sytá nebo i výraznější než kontrolní. Pak se považuje test za pozitivní a ovulace proběhne s velkou pravděpodobností mezi 24-48h od provedení testu. Takže je možné, že dnes jsi testovala buď v době kdy koncentrace hormonu není tak vysoká a to je ráno..doporučuje se provádět ovu testy od 10h až po odpoledne..Zkusila bych testovat dál..já testovala 10 dní po sobě, pokaždé jsem měla druhou čárku světlejší a nakonec na mě sytější vykoukla když už jsem chtěla rezignovat..taky je lepší podložit ovu test bazální teplotou pak se lépe určí jestli ovu už nakonec neproběhla když by už BT byla vyšší než je BT před ovu, záleží jestli měříš.. Dva měsíce jsem ovu testy zkoušela a pozitivní nikde, spíše proto, že jsem testovala ob hodně dní a v červnu jsem našla poprvé pozitivní ovu test..snažení bylo..a přesto nevyšlo 😕 v červenci už jsem netestovala jen sem tam zaznamenala teplotu..taky jsme měli před svatbou..teď v srpnu netestuju neměřím, snažím se na to nemyslet a pravidelně se milovat 😆 Ten potrat mě mrzí..snad se vám brzo zadaří znova a určitě, když už to vyšlo předtím..hodně štěstí ✊😊

hanka3054
17. srp 2015

@rejni děkuji moc

lzii
19. srp 2015

Test dělaný ted vecer , co myslite ?? 🙂 já bych rekla ze pozitivníí 🙂 15DC

maruberu
20. srp 2015

Myslim, ze ten tvuj z 15.dc je pozitivni 😊 Prikladam me foto. Dnes je asi pozitivni, ze? Sex byl vcera, pojistime radsi jeste dnes 😊

Strana