Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Kdy tak jit ke gynekologovi?
Dekuji moc 🙂
Pred dvema dny a pozitiv. Ted tenhle proc pak
Holky všem co se snažíte přeji hodně štěstí 🙂
@werik153 normálne ji mivam vzdy 14DC , ale minuly cyklus byla az 16DC , mozná proto jelikoz jsem pila kontryhelovy caj 1-10DC . Tenhle cyklus mam zase clostibegyt ale zvyseny z 1-0-0 na 1-0-1 3-7DC ...
A už me vcera dost pobolival podbrisek tak jsem si rikala jestli už to nebude za chvilku ono
ahojki, přidám se k vám taky na radu. na konci července jsem samovolně potratila, vše je u mš v pořádku podle lékařky,včera jsem si dělala ovulační testy a vykoukla na mě druhá čárka na testu, nebyla uplně syté barvy ale byla tam, při dnešním testovaní tam ale již čárka nebyla vůbec vidět,jen možné že ovulace proběhla nebo vůbec nebyla.nevyznám se v tom ,nikdy jsem toto neresila.asi to je mozná hloupý dotaz, tak se nezlob te
@hanka3054 Ahoj 😊 u ovulačního testu musí být testovací čárka stejně sytá nebo i výraznější než kontrolní. Pak se považuje test za pozitivní a ovulace proběhne s velkou pravděpodobností mezi 24-48h od provedení testu. Takže je možné, že dnes jsi testovala buď v době kdy koncentrace hormonu není tak vysoká a to je ráno..doporučuje se provádět ovu testy od 10h až po odpoledne..Zkusila bych testovat dál..já testovala 10 dní po sobě, pokaždé jsem měla druhou čárku světlejší a nakonec na mě sytější vykoukla když už jsem chtěla rezignovat..taky je lepší podložit ovu test bazální teplotou pak se lépe určí jestli ovu už nakonec neproběhla když by už BT byla vyšší než je BT před ovu, záleží jestli měříš.. Dva měsíce jsem ovu testy zkoušela a pozitivní nikde, spíše proto, že jsem testovala ob hodně dní a v červnu jsem našla poprvé pozitivní ovu test..snažení bylo..a přesto nevyšlo 😕 v červenci už jsem netestovala jen sem tam zaznamenala teplotu..taky jsme měli před svatbou..teď v srpnu netestuju neměřím, snažím se na to nemyslet a pravidelně se milovat 😆 Ten potrat mě mrzí..snad se vám brzo zadaří znova a určitě, když už to vyšlo předtím..hodně štěstí ✊😊

@svlocka snad se to uhnizduje...drzim pesti!!