icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
renmilka
3. led 2016

@anonym1987 👍👍👍 To jsou teda udernici 😀 U nás asi vymírají uz po cestě nebo nevím 😝 Každopádně ovu asi dnes s největší pravděpodobností, včera jsme odpolko jistili a ještě i dnes také a třeba i zítra, uvidíme....

anonym1987
3. led 2016

@renmilka ,tak přeji ať se za daří a mrcha nedojde ;)

renmilka
3. led 2016

@anonym1987 Díky😊

lzii
4. led 2016

@evusa2 zdravim , cekam na platbu takze bohuzel . Kdyby se neco zmenilo napisi

juliemichal
6. led 2016

holky prosím vy se v tom vyznáte za jak dlouho by tento ovu test mohl být pozitivní?jedná se mi prosím o to kdy jsem mohla mít v listopadu ovulaci.je to s 29.11 a 23.11 jsem měla folikuly na levé straně 10mm.jedná se mi právě o to kdy jsem mohla mít ovulaci.jde tady docela o hodně bojím se,že mě v pátek pošlou na revizi ☹ děkuji moc ☹

anonym1987
6. led 2016

@juliemichal proč ovu test? A co tt?

juliemichal
6. led 2016

@anonym1987 na TT jsem měla v pondělí silnější druhou čárku,ale bohužel v nemocnici a ani u dr to nevychází podle poslední a předposlední ms.můj dr mě straší,že se u mě jedná o zamlklé těhotenství ☹ v pátek se uvidí jsem 5-6tt ☹

anonym1987
6. led 2016

@juliemichal ps jestli jsem to pochopila ptas se kdy mohla být ovulaci v listopadu ja bych řekla tak za 2 dny.Mrkni na můj profil mám tam ovu testy

juliemichal
6. led 2016

@anonym1987 ano přesně takto zněla má otázka 🙂 moc děkuji juknu se na tvé testíky 🙂 takže jsem mohla mít ovulaci tak cca 2.12?ať vím co mám říct v pátek na gynekologii nechci jít zbytečně na revizi pokud nebudu muset ☹

anonym1987
6. led 2016

@juliemichal určitě ano klidne i za 3 ,ale podle mě za 2 dny by byli pozitivní a pak vajicku to trva 12-48 nebo nejak tak ;)

juliemichal
6. led 2016

@anonym1987 děkuji moc a poradíš mi co mám říct v pátek dr?kdy asi cca jsem měla ovulaci?nechci jít zbytečně na revizi fakt ne ☹ myslím si,že je ještě hodně brzo na revizi ☹ eventuálně jsem teprve mohla mít 12.12 hnízdění ikdyž jsem měla 2 dny silnější krvácení a potom 2 dny jen špinění ☹

anonym1987
6. led 2016

@juliemichal ja bych řekla ,že se počká.Jako doktoři nejsou spolehlivý.Viděla jsi můj utz a doktorka rekla dobrý .Nedej se .Čekat.Každé mimi potřebuje čas.Nechápu jednání doktora :( a co vaječníky jsou ok? A příznaky jsou tehu.A ty jsi krvacela ?.Držím pěstí zkus se ještě poradit ve skupině snazilek atd. Třeba vice hlav více ví.Držím pěstí :-*

anonym1987
6. led 2016

@juliemichal a ks jsi měla první pozitivní tt? Kolikátý dpo? Nebo jaky den cyklu

juliemichal
6. led 2016

@anonym1987 no já jsem měla nejsilnější tt teprve v pondělí,ale není co divu u kluků jsem měla pozitivní tt až po týdnu zpoždění takže nějaký 5-6tt? 🙂 a od té doby jsem si tt nedělala.jj viděla jsem toho broučka na tvém UTZ 🙂 ten můj brouček se mi zdá o trošičku větší než tvůj.
dobře nedám se a ani bych jsem se nedala,máš pravdu,že ten prcek potřebuje čas 🙂
taky vůbec nechápu mého doktora fakt ne :( :(
a jj vaječníky jsou v pořádku a potom těhu příznaky mám jako únavu,roste mi hodně bříškou,prsa a mám velké chutě jo a ještě mě bolí záda tak jak u kluků v těhotenství 😀 jinak na zvracení mi není.a ty máš těhu příznaky?a moc děkuji tobě taky držím palečky,ale u tebe to určitě bude v pořádku 🙂 a jj krvácela 12.12 mi to začalo a 14.12 skončilo a ty 2 dny jsem to měla cca tak na 4 intimky a potom 2 dny jen špinění.

anonym1987
6. led 2016

@juliemichal ano mam prsa bolí a mám o 2 velikosti větší jinak chutě vubec spíše neutrální jidlo a nevolnosti navečer.Ja měla první pozitivní test den před ms.Jinak únava také a asi to padlo na chlapa jelikož přijde z práce a spí.Ja u kluků měla ráda čokoládu a nikdy jsem nezvracela.
Ps kdyby mě chlap pri druhém dítku nezastavil tak jsem málem podlehla lékařům.Podle jejich testů mi v 21 tt utíkala voda ,ale potom jsme zjistili ,ze reaguje na obyc vodu z kohoutku.Takže asi takto a ještě mi dali podepsat papír buď odstranění plodu nebo na své riziko

juliemichal
6. led 2016

@anonym1987 bože tak toto je fakt strašné ☹ a je to divné,že to způsobila voda s kohoutku,ale aspoň,že jsi dala na chlapa a vše dobře dopadlo 🙂 já si taky myslím,že bych musela v pátek podepsat papír,že na vlastní riziko nepůjdu na tu revizi,ale nepůjdu abych to škvrně nezabila ☹

juliemichal
6. led 2016

@anonym1987 a jinak já v těhu u kluků baštila zubní pasty mno fůj 😀

mrnous81
7. led 2016

Holky,kdy se tvoří bílkovitý(plodný)hlen,těsně před ovulací nebo v době ovulace? děkuji za odpověď

vapka
7. led 2016

@mrnous81 ten hodně táhlý hlen je těsně před ovulací, aby v něm mohli spermíci dobře drandit k vajíčku, jinak čirý hlen se tvoří před ovu i klidně pár dní. Tak příjemné snažení 😉

mrnous81
7. led 2016

@vapka prvne musim pockat,az mi v sobotu vecer dorazi chlap domu...pracuje v zahranici,tak o to je to slozitejsi,uz se snazine od prosince 2014 a stale nic ☹ ale dekuji

vapka
7. led 2016

@mrnous81 budu držet palce, je to tímto komplikované, když je chlapák fuč, no ale jednou se trefit musí, ono i to vajíčko tam nějakou chvilku počká 😀 no a ovu testy nic?

mrnous81
7. led 2016

@vapka ty jsem nezkousela...mam do nich jit? Dr. me od nich celkem odrazovala...muzete mi jiztak nejake doporucit? Ale dnes jsem uz 13 DC,tak nevim,zda by to melo ted jeste smysl?

vapka
7. led 2016

@mrnous81 Já jsem je zkoušela jen pro orientaci, měla jsem totiž takový hlen, že jsem si připadala jak slimák a tak jsem chtěla vědět jak to je..... no doporučila bych Dr.Maxe, později i ty těhu testy od Maxe. jestli máte čas, tak bych tam šupajdila ještě teď a zkusila to, člověk pak lépe pozná své tělo 😀

mrnous81
7. led 2016

@vapka mela jsem zrovna cestu do mesta,tak jsem nakoupila od dr. Maxe,tak pak zkusim testnout 😉

vapka
7. led 2016

@mrnous81 Tak jak to dopadlo?

mrnous81
8. led 2016

@vapka zatím to vypadá,že se teprve rýsuje 😉 ale pravý vaječník bolí jako hrom 😲

vapka
8. led 2016

@mrnous81 Tak to je super, to vydrží do příjezdu manžela. takže víkendový plán je jasný 😀 ale zkusila bych ještě testnout, ať víte, že je ovu po té bolesti vaječníku, 😀

mrnous81
8. led 2016

@vapka zkusila jsem testnout dopoledne a čárka je slabší než včera,ale mohla být koncentrovanější moč...zkusím testnout ještě navečer,ale moc velké naděje si nedělám,když vidím ty testy ☹

julieta33
8. led 2016

A co ja. Mám to v pořádku?

vapka
8. led 2016

@mrnous81 tak jak to dopadlo? Jinak ještě bych to testla i zítra, někdy nemusí sílit, ale může se to měnit a pak ajednou hups 😉

Strana