Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@renmilka ,tak přeji ať se za daří a mrcha nedojde ;)
@anonym1987 Díky😊
holky prosím vy se v tom vyznáte za jak dlouho by tento ovu test mohl být pozitivní?jedná se mi prosím o to kdy jsem mohla mít v listopadu ovulaci.je to s 29.11 a 23.11 jsem měla folikuly na levé straně 10mm.jedná se mi právě o to kdy jsem mohla mít ovulaci.jde tady docela o hodně bojím se,že mě v pátek pošlou na revizi ☹ děkuji moc ☹
@juliemichal proč ovu test? A co tt?
@anonym1987 na TT jsem měla v pondělí silnější druhou čárku,ale bohužel v nemocnici a ani u dr to nevychází podle poslední a předposlední ms.můj dr mě straší,že se u mě jedná o zamlklé těhotenství ☹ v pátek se uvidí jsem 5-6tt ☹
@juliemichal ps jestli jsem to pochopila ptas se kdy mohla být ovulaci v listopadu ja bych řekla tak za 2 dny.Mrkni na můj profil mám tam ovu testy
@anonym1987 ano přesně takto zněla má otázka 🙂 moc děkuji juknu se na tvé testíky 🙂 takže jsem mohla mít ovulaci tak cca 2.12?ať vím co mám říct v pátek na gynekologii nechci jít zbytečně na revizi pokud nebudu muset ☹
@juliemichal určitě ano klidne i za 3 ,ale podle mě za 2 dny by byli pozitivní a pak vajicku to trva 12-48 nebo nejak tak ;)
@anonym1987 děkuji moc a poradíš mi co mám říct v pátek dr?kdy asi cca jsem měla ovulaci?nechci jít zbytečně na revizi fakt ne ☹ myslím si,že je ještě hodně brzo na revizi ☹ eventuálně jsem teprve mohla mít 12.12 hnízdění ikdyž jsem měla 2 dny silnější krvácení a potom 2 dny jen špinění ☹
@juliemichal ja bych řekla ,že se počká.Jako doktoři nejsou spolehlivý.Viděla jsi můj utz a doktorka rekla dobrý .Nedej se .Čekat.Každé mimi potřebuje čas.Nechápu jednání doktora :( a co vaječníky jsou ok? A příznaky jsou tehu.A ty jsi krvacela ?.Držím pěstí zkus se ještě poradit ve skupině snazilek atd. Třeba vice hlav více ví.Držím pěstí :-*
@juliemichal a ks jsi měla první pozitivní tt? Kolikátý dpo? Nebo jaky den cyklu
@anonym1987 no já jsem měla nejsilnější tt teprve v pondělí,ale není co divu u kluků jsem měla pozitivní tt až po týdnu zpoždění takže nějaký 5-6tt? 🙂 a od té doby jsem si tt nedělala.jj viděla jsem toho broučka na tvém UTZ 🙂 ten můj brouček se mi zdá o trošičku větší než tvůj.
dobře nedám se a ani bych jsem se nedala,máš pravdu,že ten prcek potřebuje čas 🙂
taky vůbec nechápu mého doktora fakt ne :( :(
a jj vaječníky jsou v pořádku a potom těhu příznaky mám jako únavu,roste mi hodně bříškou,prsa a mám velké chutě jo a ještě mě bolí záda tak jak u kluků v těhotenství 😀 jinak na zvracení mi není.a ty máš těhu příznaky?a moc děkuji tobě taky držím palečky,ale u tebe to určitě bude v pořádku 🙂 a jj krvácela 12.12 mi to začalo a 14.12 skončilo a ty 2 dny jsem to měla cca tak na 4 intimky a potom 2 dny jen špinění.
@juliemichal ano mam prsa bolí a mám o 2 velikosti větší jinak chutě vubec spíše neutrální jidlo a nevolnosti navečer.Ja měla první pozitivní test den před ms.Jinak únava také a asi to padlo na chlapa jelikož přijde z práce a spí.Ja u kluků měla ráda čokoládu a nikdy jsem nezvracela.
Ps kdyby mě chlap pri druhém dítku nezastavil tak jsem málem podlehla lékařům.Podle jejich testů mi v 21 tt utíkala voda ,ale potom jsme zjistili ,ze reaguje na obyc vodu z kohoutku.Takže asi takto a ještě mi dali podepsat papír buď odstranění plodu nebo na své riziko
@anonym1987 bože tak toto je fakt strašné ☹ a je to divné,že to způsobila voda s kohoutku,ale aspoň,že jsi dala na chlapa a vše dobře dopadlo 🙂 já si taky myslím,že bych musela v pátek podepsat papír,že na vlastní riziko nepůjdu na tu revizi,ale nepůjdu abych to škvrně nezabila ☹
@anonym1987 a jinak já v těhu u kluků baštila zubní pasty mno fůj 😀
Holky,kdy se tvoří bílkovitý(plodný)hlen,těsně před ovulací nebo v době ovulace? děkuji za odpověď
@mrnous81 Já jsem je zkoušela jen pro orientaci, měla jsem totiž takový hlen, že jsem si připadala jak slimák a tak jsem chtěla vědět jak to je..... no doporučila bych Dr.Maxe, později i ty těhu testy od Maxe. jestli máte čas, tak bych tam šupajdila ještě teď a zkusila to, člověk pak lépe pozná své tělo 😀

@anonym1987 👍👍👍 To jsou teda udernici 😀 U nás asi vymírají uz po cestě nebo nevím 😝 Každopádně ovu asi dnes s největší pravděpodobností, včera jsme odpolko jistili a ještě i dnes také a třeba i zítra, uvidíme....