Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@nada1985 Copak se děje? 🙂
@eliska8228 od středy mám podbřišku nafoukly nevím co to je ms jsem měla 28.12
A zkoušela sis test na ovulaci?, kamarádka jí má už 8DC 🙂
@eliska8228 právě ze ne a ona také měla toto či znamená je to dobrá zpráva od středy máme sex dneska také
Vždy bývá při ovulaci nafouklá, jako by už byla těhulka 🙂A i dost silné bolesti a píchání po stranách kde jsou vaječníky.
@eliska8228 jo pichlo mi. Dneska a nějakéj den po milování asi po 3 hodiny ale jako kdybych měla plnou moč i ta holce měla a co ji vyšlo
Teď čeká dvojčátka, asi 10tt 🙂
@eliska8228 nevěřím že bych byla spíš se bojím cysta ale cysta bolí při sexu
@eliska8228 právě nevím bojím
Tak si zavolej na gyndu, ať se na Tebe doktor raději koukne. Lepší léčit maličkost, než aby se něco zanedbalo, když se Ti to nezdá 😉
@eliska8228 ale mě to neboli jenom mám jako plnou moč
Snad Ti pomůže toto🙂
https://www.modrykonik.cz/ovulace/?source=more_...
@nada1985
@eliska8228 a co jsi myslís ty ome ms jsem měla 1.12.2015 a 28 .12.2015 pocitej mi jestli tak počítám ovulaci kdy jestli souvisí stim podbřišku nafoukla od 6.1.2016 až do teď
@nada1985 . Já prosinec testovala jako první a vždy jsem myslela, že mám ovulaci mezi 15 - 17 dnem cyklu a nakonec jsem byla překvapená tím 25 dnem. 8.12. menstruace 1DC a až 1.1.16 ovulace. asi 6.-7. 1. nidace ( slabě krémový hlen) 🙂 a teď čekám jestli se mi v nejbližších dnech dostaví červená nebo budu 15.1. testovat. Ovulae se může u každé ženy posouvat a pokud ho nemáš pravidelný pak Ti pomohou jen testy (já ho měla přímo ukázkově pozitivní) nebo budeš docházet co pár dnů k lékaři a ten Ti ukáže na ultrazvuku kdy je tělo připraveno.
@maruberu první těhu jsme se prostě jen přestali hlídat a kvůli předchozím vztahu a problému s otěhotněním, jsem si říkala, já než otěhotním... no a hups, na první dobrou, ale netestovala jsem, neřešila jsem a prostě jsme sexovali skoro pořád, ale máme to tak normálně, někdy i vícekrát za den, no a teď nám to vyšlo na druhý pokus, ale taky ten sex byl každý den, někdy obden, to jsem ale už testovala, protože jsem vysadila antikoncepci a byla jsem zvědavá, jestli ovu poznám, no připadala jsem si jak slimák, jsem měla ukázkový plodný hlen, a testy to potvrdily, ale prostě chce to sex, bez toho to nejde 😀
@ kajka ano.Mě to poslední den ukázalo krásně

Je to někdo na radu