Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@eliska8228 čekám od zítra do neděli
Tak to budeš mít napínavý týden, držím palečky, ať se poštěstí 🙂
@nada1985
@eliska8228 jo díky moc
@cocochanel85 urcite,mas je hodne jasny uz dokonce🙂gratuluju
@cocochanel85 ano, pozitivni 🙂
@cocochanel85 to gratuluju tam nepatrilo🙂,ale to je jedno.at se zadari😉
@cocochanel85 Ano at se zadari 🔝
@cocochanel85 Tak bylinky a kapky gynex mají určitě na tom svůj podíl. Me ovu testy po krásné tlusté čárce druhy den hned slably. Až byli úplně bílí.
@cocochanel85 pizitivní může být klidně dva dny, třeba i tři, v jednom dni je ale čárka o něco silnější, jinak prostě teď bych pár dní po sobě nevylézala z postele 😀 a prostě na tom mimi pořádně zapracovala 😀 no a za dva týdny se uvidí 😀 držím palce
Tak naštěstí nám to vyšlo, od sobotniho rana jsme v posteli..a koukame na filmy🙂)))) nejvtipnejsi je, že jsem měla mít podle kalendáře ovu až ve čtvrtek, ale od pátku mě picha vaječník tak jsem zkusila test 🙂 snažíme se už od dubna tak snad sme se trefili konečně 🙂
@cocochanel85 moc vám to přeju
@julieta33 děkuji moc!
@luciasek1987 ahoj řekla bych, že by mohl být ještě silnější, ale už bych na to raději vlítla 😀
@juliemichal Ahoj holka u tebe je to teď takové divoké tak já bych udělala jeden večer a zítra další třeba taky ráno a večer
@valeri10 to už jsem udělala včera 😄
@luciasek1987 tak super 😀 . Já měla jednou test ještě o něco tmavší než máš ty, ale u jiné značky testů jsem ho zase moc tmavý neměla
@valeri10 ahojky to máš pravdu u mě to je teď fakt divoké,jen zkouším tělo zda mi po tom potratu funguje jak má. 🙂 docílím pozitivní ovu testu a potom to nechám tak 🙂 a od další menstruace se začneme snažit naplno 🙂 jen by mě teď zajímalo zda mi fakt tělo funguje dobře anebo ne 🙂
@juliemichal je mi to jasný. Proto bych teď vyzkoušela víc těch testů.

@nada1985 Tak u mě to nedopadlo, ale už se těším na začátek března kdy bude další snaženíčko. 😉 A jak jsi na to Ty? Testuješ ovulku, nebo už čekáš jak dopadlo snažení? 🙂