icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
marla86
3. bře 2016

taky testuju!! :D

mardzanka26
3. bře 2016

Mám ještě dlouho do MS, tak uvidíme. Ale pořád je neg, tak si myslím, že už proběhla v ten 13 den, doufám teda.

nada1985
3. bře 2016

@mardzanka26 ahoj. Co znamena když ti strašně píchají. .na pravy vaječníků až do .n

nada1985
3. bře 2016

@mardzanka26 nohy včera jsem měla pichani trvalo to 5 minut a byla sem včera 11DC

mardzanka26
3. bře 2016

Tak podle toho co jsem se tu dočetla to vypadá na ovu? Co je na ovu testu? Já to cítím trochu jinak a teda aspoň si myslím, že je to ovu. A při té bolesti mi ty testy ztmavly, ale zase se říká a všude píše, že od poz. testů probíhá ovu do 48 hod a to jsem už nic necítila. Nerozumím tomu 😂

mardzanka26
3. bře 2016

@marla86 a jak to vypadá? Jaký jsi DC?

mardzanka26
3. bře 2016

@nada1985 A nevím jestli už máš dítě, ale já to před malým necítila vůbec až po porodu a pár let mi trvalo, než jsem přišla na to, co to je. A koho znám, tak to snad mají stejně, až po porodu.

marla86
3. bře 2016

ahoj, dneska 19dc, ale mám dost nepravidelnou ms, tak že to vůbec nic neznamená :D minulý cyklus jsem měla (asi) ovu 23dc, tak mám asi ještě čas. Ale jsem z těch testů spíš zmatená než chytrá 🙂 včera odpoledne čárka celkem silná (ne ještě stejně silná jako kontrolní), ale o 4 hodiny později jsem to zkusila ještě jednou, a byl tam jen duch.

nada1985
3. bře 2016

@mardzanka26 ne nemám ale snažíme se

mardzanka26
3. bře 2016

@marla86 já jsem dnes 20 a už celé dopoledne mě bolí v podbřišku, jak při ovu, stejně jak den 12 😀, taky jsem z toho zmatená 😂. Já mám teda MS pravidelnou, pokud nemám nějaké velké stresy, jednou jsem kvůli psychickým problémům neměla MS 11 měsíců. A teď mi dává zabrat škola, ale mě nedostane 😀, tak snad to bude fungovat jak má

mrnous81
4. bře 2016

Co myslíte,je to dnes už tam? 😉 děkuji za shlédnutí

mardzanka26
4. bře 2016

Za mě ano, co bych dala za takovou čárku 😉, držím palečky 😉

nada1985
6. bře 2016

je tu nekdo

azalka123
6. bře 2016

holky myslíte že jsem na správné cestě? dnes 16.den. zkouším test poprvé. Děkuji

marla86
6. bře 2016

@azalka123 ja chci taky takovou!! 😀 Zkus jeste zitra, ale myslim, ze je pozitivni 🙂

juliemichal
6. bře 2016

@azalka123 ještě by to trochu chtělo,ale kdyžtak to už jistěte 🙂

azalka123
6. bře 2016

děkuju, ten 16. den ráno jsme na to hupsli a test jsem dělala odpoledne, tak snad to vyjde. Hlavně neztrácet naději

azalka123
6. bře 2016

@juliemichal : zkusím ještě zítra, ale přítel odjíždí takže sex už stejně nebude ☹ leda opět za měsíc

mardzanka26
6. bře 2016

@azalka123 Já chci taky chci takovou čárku 😉. Taky to mám složité a přítelem, pracuje v cizině a plodných dnů je tak málo a v tak špatný dny 😣

mardzanka26
6. bře 2016

* s přítelem

azalka123
6. bře 2016

@mardzanka26 : Přítel pracuje mimo naše bydliště a ještě ke všemu mam poslední rok pravidelný krvácení mimo cyklus, jeden čas se mi ovulace ani nedostalatak jsem ráda že mi doktor doporučil tyto testy.. až bude test negativní tak zas musím brát utrogestan... a těch plodných dnu je fakt málo

azalka123
6. bře 2016

Ještě jeden dotaz. Když jsme ráno měli sex a odpoledne si dala skleničku šampanskýho, myslíte že ma alkohol negativní vliv na otěhotnění. Nejsem nasoska jen jsme byli na oslavě narozenin.

mrnous81
7. bře 2016

@mardzanka26 jj vím,o čem mluvíš 😉 přítel mi také pracuje v zahraničí,takže je to složitější se trefit do plodných dnů...testy dělám 3 měsíc a snažíme se už 13 měsíců a stále se nezadařilo! Až teď,co testuji,se nám podařilo trefit do plodných dnů,jinak mi to vycházelo v týdnu...tak uvidíme,zda se tentokrát už zadařilo 😉 teď nezbývá než čekat dlouhých 14 dnů než se objeví či neobjeví výsledek 😲

azalka123
7. bře 2016

přeji at se ta čárečka objeví, u mě by byla poprví v životě, tak doufám že jsme se trefili 🙂

mardzanka26
7. bře 2016

@azalka123 Já teď čekám jestli se to při té slabé čárce zadařilo 🙂 a k tomu šampaňskému, já nejsem odborník, ale myslím si, že to žádný problém není. Přeju hodně štěstí 😉
@mrnous81 13 měsíců je dost ☹ , my se snažíme 3, teď jdeme na 4. Jezdí na víkendy? Já jsem teď na jarňákách u něj celý týden, ale samozřejmě před MS, takže zase nic, ach jooo 😠

jitkazezulkova
7. bře 2016

Holky myslíte, že už můžu považovat ovu test za pozitivní? Silnější jsem ji nikdy neměla 😊

juliemichal
7. bře 2016

@jitkazezulkova já si myslím,že by ještě trochu chtělo 🙂 zkus ještě udělat zítra a pokud bude slabší tak bych dnešní považovala za pozitivní 🙂 já už dělám 8 cyklů ovu testy a vždy jsem ho měla pozitivní tak jako ty tento testík a tento cyklus mé ovu testy vypadaly takto 😀 poprvé v životě takové krásné dálnice na ovuláku 😀 já si myslím,že to mám i díky tomu potratu co jsem měla v lednu,tak si myslím,že se mé tělo vzpamatovalo a konečně budu mít takto pozitivní ovuláky 🙂

jitkazezulkova
7. bře 2016

@juliemichal to je super, vypadá to u Tebe velmi dobře, dálnice jak vyšitá 👍 tak ať se zadaří 👌🏻😊 ja zkusím jestě zítra, ale tohle je fakt nejtmavší, co jsem kdy měla ( ikdyž netestuji pravidelně )

juliemichal
7. bře 2016

@jitkazezulkova moc moc děkuji,dnes jsem 6DPO tak uvidíme zda to klaplo nebo ne 🙂 no tak to se těším ještě na zítřejší testík,ale určitě to dnes pojistěte a pokud zítra bude dušík na ovuláku,tak to znamená,že máš ovulaci tak na to taky lítnete 🙂 a moc moc držím palečky aby Vám to konečně vyšlo a dočkala ses krásných // čáreček na těhu testíku 🙂
a víš co ti řeknu?já jsem nikdy nebyla spokojená s dr max ovu testy na mě nefungovali,tak možná ho máš fakt už pozitivní 🙂 já si už teď jen budu kupovat women secret,to je ten modrý test,tam tu kontrolní čárku mám silnější než tu testovací 😀 takže jsem spokojená s tímto testem 🙂

jitkazezulkova
7. bře 2016

@juliemichal mám koupené testy podruhé v životě, já to nikdy nezkoumala, ale teď me to zajímá, kdy a jestli ji vubec mam. Vyzkoušim koupit i jiné, děkuji za tip 😊 jinak jsem dnes 21 DC a mám druhý den utrogestan 1-0-1, tak se vlastně divím za ten test, jelikož všichni tvrdí, že utrogestan blokuje ovu, aby se v tom taky člověk vyznal 😅 podle mě každé tělo funguje prostě uplně jinak. A to jestě navíc mě dnes bolí podbrisek, jakobych to měla dostat 🙈 jinak Ti moc přeju, aby uz jsi měla // na těhu testíku, moc si to zasloužíš a bude to vymodlené miminko ❤️

Strana