icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
petulibiii
29. bře 2016

@leymea ani nemluv..včera se kolegovi v práci narodil syn..no dostala jsem z toho hysterak smutkuuuuu..tak snad duben bude pro nás snažilky pozitivniiii...musi!!!

anetka_p
29. bře 2016

@adelaide88 Když jsem měla takhle slabou, tak nic. Už jsem z toho testování hrozně unavená a vystresovaná. Asi aplikuju metodu sex každý den a pořád nebo už nevím :D

soussan
29. bře 2016

@adelaide88 Testovala bych první měsíc odteď už každý den a čárka by měla sílit. Až se bude barevně blížit té kontrolní, klidně i 2x denně aby Ti to neuteklo. Já měla například tmavou testovací až ve 23:00, divím se že mě napadlo vůbec zkusit test. Další měsíc (pokud to bude potřeba 😉 ) už můžeš testovat méně dní, budeš vědět kdy zhruba ovulace nastane a testem si to jen upřesníš.

leymea
29. bře 2016

@petulibiii no musime doufat, ze se taky dockame 🙂

vggzg
29. bře 2016

@leymea já podle ovu testů taky měla,měla sem krásnou čárku ale podle meření asi nic tak uvidím...v pondělí jdu k dr.tak se ho na to zeptám co a jak...

adelaide88
29. bře 2016

@soussan No ale proč musím dvakrát denně? To už si ten den to musela mít i na poprvé silné tak v tu chvíli už vím že by mělo být snažení večer nebo druhý den ne? Jak to vlastně je? Když budu mít dvě silné tak je to už den ovulace nebo až ten druhý, kdy na testu už je zase čárka slabá?

marla86
29. bře 2016

@adelaide88 ta hodnota hormonů se mění i během dne ;) když si myslíš, že máš ovulaci, je dobrý to zkusit během dne několikrát

adelaide88
29. bře 2016

@marla86 a ten den je ideální se tulit,chápu to dobře?

soussan
29. bře 2016

@adelaide88 delala jsem si ten den test i odpoledne, ale byl svetlejsi. Tmavy az vecer ve 23:00. No a podle teploty jsem mela ovulaci druhy den. Tak je to psano i v pribalovem letaku. Ovulace nastava 24-48 hodin po pozitivnim testu. Takze nejlepe v den pozitivniho testu a pak jeste dva dny (tak bych to udelala ja).

soussan
29. bře 2016

@adelaide88 se milovat.

leymea
29. bře 2016

@vggzg tak at to dopadne dobre a dej vedet jak jsi dopadla 🙂

monichka
29. bře 2016

holky jdu s dotazem.. testuji ale včera mi došly testy tak jsem šla dnes koupit nové - jiné než jsem měla a dnes testla, ale nějak mi to ukazalo skoro neviditelnou čárku, myslíte že je ten test nějaký špatný? myslela jsem že by už mněla pomalu zesílet oproti včerejšku.. nebo co myslíte podle fotky?

petulibiii
29. bře 2016

@monichka noo..ja bych rekla ze 9den ta čarka byla nejsilnější..meris i BT?

niky89
29. bře 2016

Dobry vecer prosim muzete mi dat někdo tip na dobre a spolehlivé ovu testy jake si mam koupit?? Dekuji za rady

vapka
29. bře 2016

@niky89 Za mě Dr. max testy....

leymea
29. bře 2016

Tak hlasim, ze jsem 1DC. Nakonec prisla v terminu, sice malinko, ale uz to beru jako MS. Jdu si dat kontryhel 😀 a zaciname novy cyklus. 🙂

monichka
30. bře 2016

@petulibiii teplotu neměřim, ale snad to ještě ovu nebyla teda. bylo to uplně těsně po MS . ani žádný výtok,tekutina nic nebyl. sakryš doufám že jsem to neprošvihla.

petulibiii
30. bře 2016

@leymea šikovna..nesmutnit..a jede se nanovo 🙂)))

leymea
30. bře 2016

@petulibiii presne tak 🙂

jluciy
30. bře 2016

Tak já holky nevím, chtěla sem zkusit ovu testy než se v květnu začneme snažit a pozitivní ani jeden asi. 😔 mohla přesto proběhnout? Cyklus mám 27-28.

jasmina09
30. bře 2016

@jluciy zkus testovat dal,treba jeste teprv bude 😉

jluciy
30. bře 2016

@jasmina09 asi to ještě zkusím...ale dřív mě při ní bolelo břicho a teď nic...jen asi zbytečně plasim...děkuju moc 😉 dám vědět 😉

byra
30. bře 2016

@jluciy podle mě ještě nebyla nebo je tento cyklus anovulační. Zkus pít drmek, ten ovu podporuje

jluciy
30. bře 2016

@byra co to je, že se tak blbě ptám? To sem nikdy neslyšela 😊

byra
30. bře 2016

@jluciy hoď to do google, rostlinka, která podporuje ovulaci. Já ho piju měsíc a měla jsem ji poprvé od vysazení HA (tj, po 7mi měsících). Říká se tomu mnišský pepř nebo vitex agnus

jluciy
30. bře 2016

@byra Ahaaaa, moc děkuju, určitě vyzkouším 😉

adelaide88
30. bře 2016

Holky za jak dlouho po tomto bude testovací čárka na ovu testu silná? První foto ze včera, druhá dnes. Jsem 11 DC takže na mě docela brzo ale je možné že mi to Kontryhel posunul na dřív. Začala jsem ho pít první měsíc…

monichka
31. bře 2016

myslíte že už tam je nebo ještě bude silnější? pro jistotu si to asi pojistíme 🙂

luciasek1987
31. bře 2016

Tak co myslite? Uz pozitivni?? 🙂

mardzanka26
31. bře 2016

@adelaide88
Jeden dva dny, dle mého 😉
@monichka To vypadá dobře, ale možná zítra to bude silnější. Když ne, brala bych tenhle za poz. 😉

Strana