Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@adelaide88 Když jsem měla takhle slabou, tak nic. Už jsem z toho testování hrozně unavená a vystresovaná. Asi aplikuju metodu sex každý den a pořád nebo už nevím :D
@adelaide88 Testovala bych první měsíc odteď už každý den a čárka by měla sílit. Až se bude barevně blížit té kontrolní, klidně i 2x denně aby Ti to neuteklo. Já měla například tmavou testovací až ve 23:00, divím se že mě napadlo vůbec zkusit test. Další měsíc (pokud to bude potřeba 😉 ) už můžeš testovat méně dní, budeš vědět kdy zhruba ovulace nastane a testem si to jen upřesníš.
@petulibiii no musime doufat, ze se taky dockame 🙂
@soussan No ale proč musím dvakrát denně? To už si ten den to musela mít i na poprvé silné tak v tu chvíli už vím že by mělo být snažení večer nebo druhý den ne? Jak to vlastně je? Když budu mít dvě silné tak je to už den ovulace nebo až ten druhý, kdy na testu už je zase čárka slabá?
@adelaide88 ta hodnota hormonů se mění i během dne ;) když si myslíš, že máš ovulaci, je dobrý to zkusit během dne několikrát
@marla86 a ten den je ideální se tulit,chápu to dobře?
@adelaide88 delala jsem si ten den test i odpoledne, ale byl svetlejsi. Tmavy az vecer ve 23:00. No a podle teploty jsem mela ovulaci druhy den. Tak je to psano i v pribalovem letaku. Ovulace nastava 24-48 hodin po pozitivnim testu. Takze nejlepe v den pozitivniho testu a pak jeste dva dny (tak bych to udelala ja).
@adelaide88 se milovat.
@monichka noo..ja bych rekla ze 9den ta čarka byla nejsilnější..meris i BT?
Dobry vecer prosim muzete mi dat někdo tip na dobre a spolehlivé ovu testy jake si mam koupit?? Dekuji za rady
Tak hlasim, ze jsem 1DC. Nakonec prisla v terminu, sice malinko, ale uz to beru jako MS. Jdu si dat kontryhel 😀 a zaciname novy cyklus. 🙂
@petulibiii teplotu neměřim, ale snad to ještě ovu nebyla teda. bylo to uplně těsně po MS . ani žádný výtok,tekutina nic nebyl. sakryš doufám že jsem to neprošvihla.
@leymea šikovna..nesmutnit..a jede se nanovo 🙂)))
@petulibiii presne tak 🙂
@adelaide88
Jeden dva dny, dle mého 😉
@monichka To vypadá dobře, ale možná zítra to bude silnější. Když ne, brala bych tenhle za poz. 😉

@leymea ani nemluv..včera se kolegovi v práci narodil syn..no dostala jsem z toho hysterak smutkuuuuu..tak snad duben bude pro nás snažilky pozitivniiii...musi!!!