Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@kastanek87
@kato83 holky moc děkuji musím manželovi napsat ať se šetří 😉
@kato83 kdyz mas stejne zbarvene prouzky, tak ovulace teprve dorazi ;)
@klarka_jirik asi zo moc nechapu tak asi bude zitra?
Bricho boli uz treti den...
@kato83 ovulace může dojít do 12-36h od pozitivního testu, někde uvádí i do 48h.... ale rozhodně bych se snažila od teď aspoň 3 dny, každý den 😉
@kato83 Souhlasim s kastankem87, ale myslim si, ze to staci v den pozitivnho testu a pak ob den 🙂
Tulili jsme se večer 15,16 DC a včera večer18DC ...
Stihli jsme to? 🙂
Ahoj holky, moc prosím o radu.... Absolutně nevím, co si myslet.... Dnes jsem 14DC, udělala jsem si ovu test ( oba ze stejného vzorku moče) a výsledek....??? Digitální negativní a obyčejný dle mého jasně pozitivní.... Včera byl obyčejný mnohem slabší.... Takže???? Co byste řekly vy???? Moc prosim o radu , názor.... Díky, Nicol
@kato83 spermie vydrží až 3 dny čekat prý 😀 takže by vám to mohlo vyjít, držím pěsti 😉
@kastanek87 určite dam vědět, mohlo by... konečně 🙂
Jinak díky tem testum budu na mizine 😀
@kato83 já si nechala poslat z Německa,vyšlo to na tuším 400,- bez posty,a bylo jich tam 50ks. Ale stejně mi byly k ničemu :( mám prej anovulacni cykly,i když jsem měla krásné pozitivní testy i teplota šla vždy nahoru.
@kastanek87 Ahoj, prosimtě to ti řekl doktor že máš anovulační cykly? Já jsem věděla, že můžeš mít pozitivní ovu test, ale folikul nakonec nepraskne..., ale mslela jsem, že když ti stoupne teplota, tak to potvrzuje ovu...?
@marla86 no to já si taky myslela dokud mi to neřekl. Ale fakt to tak může být. Dělal mi utz tam byl folikul 16mm 12DC a vzal mi krev a říkal že ty hodnoty vůbec neodpovídají tomu co ke na utz. Měla jsem i nízkou sliznici. Dal mi prášky a mám zas dojít 12DC , já se ale ještě objednala na konzultaci jinam, napsal mi totiž clostil a nevím proč ale mám z něho strach ho brát....tak uvidíme
Holky nestraste ze muze byt pozitivni ovu test a pritom neni ovulace mam z toho úplně hrůzu 🙂
@kato83 bohužel může ☹ doktor mi i říkal že se mám vykašlat na ovu testy,že jsou nespolehlivy.
@kastanek87
@kato83 Jj, taky jsem slyšela, že ovu test nejsou stoprocentní, ale myslela jsem, že ta teplota je jistota...
@marla86 i já si to myslela. Ale někde jsem četla, že i když praskne folikul,nemusí v něm být ono vajíčko nebo co. Ale holky vůbec na toto nemyslete,hoďte se do klidu, vyjde to 😉 zkuste mít sex ob den nebo prostě nemivat delší pauzy,vykašlat se na testy a uvidite, třeba to vyjde. Držím vám pěsti 😉

@luhol klidně bych jistila dnes i zítra ;)